nyári tábor-2

818 52 2
                                    

     Próbáltam nem nagyon ki mutatni hogy mennyire is el vörösödtem mikor oda jött hozzám.Amikor kezet fogtunk valami különös szikra futott bennem végig.Bill is ez történt láttam rajta.Kedvesen rám mosolygott ezáltal ki mutatva arcán aranyos gödröcskéit.Egyszerűen túl tökéletes.Még álmomban sem láttam hozzá hasonló embert,mint ő.Azután ide jött hozzám Will. Viszont ő Billel ellentétben ő bizonytalan édes és ártatlan.Kézfogása is bizonytalan és még így is gyönyörű már ha lehet ilyet mondani egy fiúra.

 -Gyerekek a fő téren gyülekező most!!-Kiálltja valahonnan egy női hang.Gyorsan felkapok egy pulcsit majd együtt négyesben el indulunk a fő térre.Ami annyiból áll hogy van egy nagy ilyen tér féleség ami egy erdő vesz körül.

-Amúgy hány éves vagy fenyőfa?-Kérdi hirtelen Bill mikor mellém ér.

-15 éves.És kérlek ne hívj fenyőnek mert idegesítő.-Morgom az orrom alatt. és ha lehet akkor fenyős sapimat még jobban a fejemre húzom hogy ne lássa a paradicsom piros arcomat.Ezt meg látva Bill el kuncogja magát.-és te hány éves vagy?-Kérdem hogy el tereljem a figyelmét a piros arcomról.

-15 szintén.-Mondja egy gödröcskés mosolyt villantva felém.De imádom ezt a mosolyt.Nem tudom hogy lehetséges de bele lehet szeretni egy olyan emberbe aki még csak alig egy napja ismersz??ha igen akkor ez most velem is meg történik éppen most.De a kérdés hogy hogy?Nem tudom de úgy érzem hogy Bill más mint eddig mindenki aki az életemben szerepet játszik vagy játszott.-Héé figyelsz rám fenyőke?-lengeti meg kezét előttem Bill.

-Bocsi csak elbambultam.-Mondom és lesütöm a szemeimet.

-Azt én is észre vettem.-Kuncogja.-Azt kérdeztem hogy lenne kedved este sétálni egyet az erdőben velem?-Kérdi kissé bizonytalanul.hát az erdőben sétálás nagyon veszélyes nem nagyon lenne olyan jó ötlet.-De nem baj ha nem akarsz jönni meg..-Mondaná tovább de közbe vágok.

-De szívesen elmennék veled csak én félek az erdőben főleg sötétedés után.-Motyogom.kezét az állam alá teszi kényszerítve hogy nézzek a szemébe.

-Nincsen semmi baj én meg védelek mindentől és minden kitől.-Mondja majd szorosan meg ölel.Milyen nyugtató amikor meg ölel.Istenem milyen jó illata van.Ez a srác tényleg tökéletes.csak azt sajnálom hogy a tábor után soha nem fogjuk látni egy mást.Bárcsak örökre az ölelő karjai közt lehetnék ameddig csak lehetne.De ő most ki bontakozik az ölelésemből.

   (.....)

Már kezd sötétedni úgy hogy hamarosan Billel meg lógunk ha mindenki alváshoz készülődik.Még gyorsan magamra kapok egy kék pulcsit és az elengedhetetlen fenyős sapkámat.Bill csak egy sárga pulcsit kap magára amin van középen egy szem.fekete színű és hosszúkás a pupillája akár egy macskának.Olyan ismerős mintha már láttam volna valahol az biztos.De ezen nem sokáig gondolkozok ugyan is el indulunk az erdőbe.Bill eközben meg fogta a kezem és össze kulcsolta őket.El vörösödve néztem rá és ahogy közeledtünk az erdő felé egyre szorosabban fogtam Bill kezét.

-Hé fenyőfám nincsen mitől félned.-Mondja majd szembe fordít magával.fejem még vörösebb lettem hisz azt mondta hogy a fenyőfája vagyok.Ez mondjuk elég hülyén hangzik egy kicsit.Miközben elmerülök a gondolataimba arra eszmélek fel hogy egy puszit nyom a homlokomra.Még vörösebb szerintem már nem is lehetnék.Szerintem még egy rák is meg irigyelhetné a piros fejemet.-Itt vagyunk.-Jelenti ki Bill mire jobban körülnézek az erdőben.Egy tisztáson vagyunk.Minden csöndes csak a madarak csiripelését és a patak halk csobogását lehet hallani.De ha jobban meg figyeljük akkor még a méhek halk zümmögését is lehet hallani.A patak mellet egy kis lepedő van rajta egy kosár.A fákon kis lámpások égnek.Az égen most tökéletesen lehet látni a csillagokat.Ha jobban meg nézzük egy két pillangó alakját is ki lehet venni.Minden tökéletes.Ez a srác ellopta a szívemet a tudta nélkül.

-Bill e-ezt t-te cs-csinál-csináltad ne-nekem?-Kérdem hitetlenül.Ilyen nincs.Lehet hogy én is tetszem neki?Milyen szupi lenne.

-Igen.-Mondja mosolyogva.-Mert egy olyan kedves,jó lelkű ember és gyönyörű ember,mint te megérdemli.-Mondja majd közelebb húz magához.Ajkunk pár centire vannak egy mástól.

-N-nem túl-túlzás ez?Ezt mind ért-értem?

-Nem túlzás azért aki szeretsz.-Mondja.Lehet hogy szerelmes belém?De azt hogy hisz egy napja ismerjük csak egy mást.

-De hisz csak egy napja ismerjük csak egymást hogy lehetsz belém szerelmes,-Kérdem még mindig hitetlenül.igaz én is szeretem őt csat azt nem tudom hogy hogyan.

-Tudod amikor még általánosba jártál volt egy kisfiú akivel folyton játszottál.Talán még 1.-ben. 3.-ig minden jó volt.De aztán annak a kis fiúnak el kellet költöznie.Így ment ez egészen mostanáig.-Le fagyva bámulom Billt.Nem hiszem el hogy ő lenne az a fiú akivel folyton játszottam.Igaz a nevére nem emlékszem.De akkor ő volt az mind végig.Ezért volt olyan ismerős a pulcsija.Emlékszem.Mindig ezt hordta.Még a szülinapjára varrtam neki Mabel segítségével.-Szeretlek.Szeretem hogy mindig kedves vagy mindenkivel bárki bárhogy viselkedik veled.És szeretem hogy még mindig ilyen helyes vagy és sokkal aranyosabb.Szeretlek.-Mondja majd ajkait az enyémekre tapasztja.Nyelve erőszakosan nyomul a számba.Örömmel engedek be bocsátást a számba.Ajkai puha és meleg.A gyomromban fel ébrednek az ismerős pillangók.Mire észbe kapok már el váll ajkaimtól.Gondolom most várja a válaszomat.

-Bill én szeretem hogy ilyen tökéletes vagy.Szeretem a mosolyod mert akkor megjelenik két gödröcskéd az arcodon.Szeretem hogy amikor boldog vagy akkor a szemed csillog akár egy kis gyereknek.És végül azt is szeretem benned hogy olyan bátor vagy és magabiztos és mindig mosolyt tudsz csalni az arcomra.Szeretlek.-És ismét megcsókol.Imádom ahogy csókol.Én meg mondtam.Bill tökéletes úgy ahogy van.Bill előhozta az irigy énemet.Mert Bill Cipher csak is az enyém lehet,senki másé.És az enyém is lesz én pedig az övé.

                                                                                                                          (Szevasztok bogárkák /remélem tetszik ez a kis úgy mond "becenév"/ Ömm remélem tetszet nektek ez a rész ha igen akkor votelj és várom a véleményeteket kommentben!Amúgy nekem ez így teljes de ha akartok ebből még folytatást egy bónuszt akkor írd le.Bár nem nagyon terveztem de ha akarjátok akkor kaptok egy bónuszt.Akkor további jó napot nektek és találkozunk a kövi részben:)   

Billdip sztorik és yaoi one-shotokWhere stories live. Discover now