Ash x Eiji

391 23 11
                                    

-Még találkozunk...-sokáig néztem utána míg nem el nem nyelte a sötétség.Ash...Kérlek gyere vissza...

-Jól vagy Eiji?-jön oda hozzám Ibe-san.Kezét a vállamra teszi.

-Igen.-de hiába mondtam hogy igen" szemeimből akkor is könnyek folytak...

-Eiji...

-Megyek és össze pakolok.-kezeimmel letörlöm könnyeimet és be megyek a házba.

  

Ennek már 5 éve.Ash elment.El hagyott.Vajon látom még valaha?Megérzom a fejem eme gondolatokra.Bízom benne.Tudom sőt biztos vagyok benne hogy még találkozni fogok vele.

-Hey,Eiji!Leveled jött!-kiabál fel szobámba Ibe-san.

-Megyek!-kiabálok vissza majd le is megyek a nappaliba.

-Tessék.-nyomja a kezembe a levelet Ibe-san.Rá mosolygok majd vissza megyek szobámba.Összehúzom szemöldököm.Furcsa...Miért nincs rajta hogy kitől jött a levél.Ki bontom a levelet.Ez áll benne:

              Szia,Eiji!

              Rég találkoztunk!Sok minden történt az 5 év alatt míg távol voltunk egymástól.Szeretném a segítségedet kérni.Dino ismét akcióba lendült.Egy folytában a nyomomban van.Nem tudom már mit tehetnék.Tudja hogy nem kockáztatnám meg azt hogy oda mehessek hozzád ezért is szeretném ha most kockáztatnánk...Együtt.Szeretném ha eljönnél arra a helyre ahol születtem.Remélem emlékszel merre kell menned.Tudom szemétség ezt kérnem de szeretném ha egyedül jönnél.Ibe-san meg akarna akadályozni.Kérlek,Eiji.Szeretném ha még most,utoljára láthatnálak.Nem tudom hogy utána mennyi ideig nem láthatjuk egymást.Kérlek engedd hogy még utoljára karjaim közt tudhatnálak.Van valami amit el kell mondanom.3 nap múlva legyél a szülői házamban.Megértem ha nem jössz el.Úgy hogy ha nem akarsz el jönni akkor ne gyere.

                                                                                                                     Aslan

Könnyeimmel küszködve olvasom végig a levelet.A levél végére úgy érzem mintha kiszállt volna belőlem a lélek.Ráadásul az igazi nevével írta alá.Elmosolyodom.Egyszer elmondta hogy ha egyszer kapok tőle egy olyan levelet amit az igazi nevével ír alá akkor az biztos hogy ő lesz.Tudom mit kell tennem!Le törlöm könnyeimet.Felkapok egy pulcsit és a táskámat.A konyhába lopózok.Ki veszek onnan ennivalót persze nem romlandót,és vizet.Várjunk...Ibe-san biztos hogy aggódni fog...Vissza megyek a szobámba majd előkapok egy tollat és egy papírt.Rá írom hogy ne aggódjon pár nap és jövök vissza.Csendesen egy hangot se adva megyek ki szobámból.Valahogy el kéne lopnom Ibe-santól a kocsi kulcsot.Valószínűleg kabátja zsebében lesz ami pedig az ajtó melletti fogasra van felakasztva.Sejtésem nem csal.Ki is veszem kabátja zsebéből a kulcsot.Az autóhoz rohanok majd amilyen gyorsan csak tudok be indítva el hajtok vele...

     1 napig tartott míg oda nem értem Ash szülői házához.A kocsmába lépek.Oda ahol egykor anyja holtteste feküdt ezen a helye 5 évvel ezelőtt...

-Elnézést a zavarásért...

-Oh,szóval megérkeztél.-pillant felém fél szemmel Ash apja.Még mindig csak a hányinger kerülget ettől az embertől...

-Igen.Hol van Ash?

-A szobájában.

-Értem.Köszönöm.-ezzel a másik ház felé futok.Végre láthatom.Ajkaim egy vigyorra húzom.A szobájába lépve ott van ő.Ajkai felfelé görbülnek mikor meg pillant.Szinte a nyakába ugrok.Kezeimet nyaka köré fonom míg ő a derekamnál.

-Hiányoztál.-suttogom.Igaz nem látom de biztos vagyok benne hogy most éppen mosolyog.

-Nekem is,Eiji.-itt eltol magától éppen csak annyira hogy szemembe tudjon nézni.Egyik kezét el emeli derekamról és arcomat kezdi simogatni.

-Öhm, Ash még is mit...-ez az érzés...Pont ugyan azt csinálja,mint mikor 5 évvel ezelőtt megcsókolt hogy egy üzenetet adjon át.

-Mi az,Eiji.Csak nem zavarban vagy?-hüvelyk ujjával megérinti alsó ajkamat.Szemeim kikerekednek.Érzem ahogy arcom egyre vörösebb.

-A-Ash...

-Eiji...Ad nekem oda magadat.-mosolyog rám mire még inkább zavarba jövök.

-Ash én...-ezzel megcsókol.Nyelvével engedélyemre sem várva fúrja át a számba.Kicsit felnyögök mikor nyelve az enyémet pizskálja.Végül megadva magam,csókolok vissza.Nyelvünk vad táncot jár.Olyan mintha a hasamba ezernyi pillangó ébredne fel.Mi ez a különös érzés?Azt hiszem ezt hívják...Szerelemnek?Én,szerelmes vagyok Ash-be?

-Szeretlek,Eiji.-suttogja fülembe.

-A-azt hi-hiszem é-én is sze-szeretlek...

-Azt hiszed vagy biztos vagy benne?-kérdezi mosolyogva mire le sütöm szemeimet.Most szórakozik velem.-Ha ha ha...Ne aggódj.Biztos vagyok benne hogy te is így irántam.Egyszerűen csak nem tudod milyen is.Érzed a hasadba azokat a pillangókat,igaz?-halványan bólintok.Kedvesen mosolyog rám.-Olyan mintha a szíved ki akarna ugrani a helyéről?-itt cóis csak bólintok egyet.-Úgy érzed hogy mellettem akarsz lenni mindig.Félsz hogy elveszítesz engem?

-Mi van ha azt mondom ezek mind igazak...?-kérdezem motyogva.

-Akkor...Én lennék a világ legboldogabb embere a világon.Eiji...Mond ki.-utasít.Bizonytalanul szemeibe nézek,majd ki mondom.

-Szeretlek,Aslan.-elkuncogja magát.Gondolom nem számított rá hogy az igazi nevét mondom.

-Olyan aranyos vagy.-mondja miközben kezébe fogja egy fekete hajtincsemet és azt kezdi piszkálni.-Most viszont...Idő van.-mondja miközben kinéz az ablakon.Egy nagy furgon parkol le a ház előtt.-Hmh.Úgy tűnik ez az Ibe-san még mindig egy gyáva alak.-morogja orra alatt.Ezt még is miért...?-Nos,még találkozunk,Sweetie.-ezzel mintha itt sem lett volna,tűnik el akár a kámfor.Könnyeim meg állíthatatlanul folynak le arcomon.Ismét itt hagy.

-Ei-chan!!!-hallom meg Ibe-san kiabálását.Oh,szóval megtalált.-Jól vagy Ei-chan?

-Hol van Ash?-jelenik meg Max is.Szóval ő is el jött.Ash...Ash...Ash...

-Menjünk haza,Ei-chan.Oké?-halványan bólintok.Ez most a legjobb megoldás.Mindenki veszélybe kerülne ha én is le lépnék Ash-el.Különben is nem engedné hogy vele menjek.Engem véd.Kérlek,Aslan...Gyere vissza hozzám hamar!

   Remélem tetszett, ha így van akkor tudjátok mit kell tennetek! :)Köszönöm hogy ilyen sokan itt vagytok és olvassátok ezeket a történeteket,nagyon sokat jelent.Csupán egy komment is elég hogy feldobja a napomat.Szóval...Arigato minna!!!És a vote-okat is köszönöm!!!

Hát akkor...*össze csapja a kezét*A következő történet Rotani_Mora kérésére Iwaizumi x Oikawa történet lesz! Hamarosan ismét jelentkezek!!! <3 <3 <3




Billdip sztorik és yaoi one-shotokWhere stories live. Discover now