Spiderman x Deadpool

382 33 7
                                    

Nem gondoltam volna hogy ilyen hamar jönni is fog ez a rész de itt van!!Igaz kicsit késő van.Mondjuk kiváncsi vagyok van-e még rajtam kívül olyan bolond aki hajnali 1-kor még fent van. Na mindegy.A történetre térve szólok a  szereplőink kicsit ki vannak fordulva magukból.Ne értesek félre. Póki pl. kicsit depressziós hangulatban van de ne aggódjatok mert ott van Deadpool :) Nah,ha tetszett akkor komizzatok és nyomjatok rá a csillagra.

Jó olvasást.


Házról-házra kezdek ugrálni pókfonalam segítségével mígnem a szokásoson meg nem állok.Le ülök a szélére és lóbálni kezdem a lábam.Le nézek a mélybe.Vajon milyen lenne ha csak úgy le ugranék innen?Aligha nem szemeim fel csillannak eme furcsa ötleten.De végül elnevetem magam halkan.Ugyan már.Nem nem és nem!Én vagyok Spiderman!Az emberek hőse...

Szomorúan kezdem vizslatni a naplementét.Miért ilyen kegyetlen az élet.Meg szeretek valakit aki dob egy idióta miatt...Soha többé nem akarok szerelmes lenni...

-Még is mit csinálsz itt egyedül?-hátra pillantok ahol Deadpolt pillantom meg...

-Semmit.-térdeimet felhúzom és kezemmel át is karolom őket.Tekintetemmel ismét a naplemente felé nézek.

-Szomorúnak látszol.-le ül mellém.Rá nézek majd elmosolyodik.Szomorúan sütöm le szemeimet.

-Szeretek egy lányt...Ő is szeret...Csak nem engem...-szemeimből egy könny csepp hullik ki.Majd ezt követi még sok melyek arcomról a földre csöppennek.Nem mond semmit.Pedig ő mindig is  beszédesebb volt...

-Sajnálom.Az a lány egy hülye!Mert ha nem szeret akkor az azt jelenti hogy ő nem való hozzád...-meglepetten fordulok felé.Kezemmel le törlöm a könnyeimet.-Csak várj arra...Akit neked szánt a sors...-fejét le hajtja.A levegőt nagyon gyorsan veszi.Vajon jól van?

-Hey, Deadpool jól vagy?-kérdezek is rá.Halványan bólint majd rám vigyorog.-Inkább magad miatt aggódj.-ezután csak csendben ülünk egymás mellett.Nem mondunk semmit.Csak nézzük a naplementét.Meg fogja kezemet.Meglepetten kezdem vizslatni de ő még csak rá sem néz.Ez nem az a fajta kínos csend.Inkább egész kellemes.Meg szorítom kezeit majd össze is kulcsolom ujjainkat.Kellemes bizsergést érzek a testemben.Kicsit elmosolyodom.

-Kezd most már sötétedni.Nem kéne haza menned?-kérdezi miközben kezével már inkább cirógatni kezdi a kezemet.A másikkal pedig a vállamat.

-Nem,még nem.-mondom majd megölelem.Fejemet a mellkasába fúrom.Most csak azt akarom hogy öleljen.Csak is engem.Kezeivel a hátamat simogatja.

-Minden rendben lesz.Oké?Az a lány egyszerűen...

-Akkor mit gondolsz milyen lány illene hozzám!-kicsit fel emeltem a hangom.Eltol magától éppen csak annyira hogy szemembe tudjon nézni.

-Mi van ha azt mondom inkább egy olyanra lenne szükséged,mint...-a mondat végét el harapja és lesüti szemeit.

-Mint?

-Én!-szemeim kikerekednek.Ezt meg még is hogy érti...?

-N-nem nem nem!Ne viccelődj ilyenekkel oké?

-Komolyan mondom.-eltávolodok tőle,kezeivel utánam kap.Alighanem csak pár centi választ el minket egymástól.-Kérlek...Csak most engedd meg...Hogy megcsókoljalak...-suttogja ajkaimra.Alig láthatóan bólintok és óvatosan számra hajol.Nyelve a számba furakodik.Hasamban érzem azokat a pillangókat,mint a shoujo mangákban.Milyen furcsa.Most először csókolózom egy férfival...De valami eszméletlen...Lihegve válunk el egymástól.Még a nyálam is ki folyt egy kicsit.-Köszönöm.-homlokát enyémnek dönti.-Még találkozunk.-ezután fel áll a földről majd eltűnik.Mintha még csak itt se lett volna.

                                                                                   Azóta eltűnt az életemből....


Nah,szóval remélem tetszett nektek! Itt is van hogy kik lesznek benne a kövi észben.

                                                   ImMei-Chan részére Bakugo x Deku

Billdip sztorik és yaoi one-shotokWhere stories live. Discover now