Elfeledve

491 29 4
                                    

Bill Cipher szemszögéből:

  Én egy olyan srác vagyok akit mindenhol van,itt is,ott is. Egy átlagos srác vagyok egy átlagos élettel, átlagos problémákkal. Szenvedtem tőlük.Még mindig. Mindenkinek van valami problémája. Hamis barátok, testsúly,randik,otthoni problémák. Mindenki azt hiszi hogy ő a világ legszerencsétlenebb embere és az élete szörnyű mert éppen nem kapta meg azt a valamit amit akart. Szörnyű hogy mindenki csak magát sajnálták (tisztelet a kivételnek) De nem tudják meg különböztetni az igazi problémáktól. Egy srác vagyok aki nem is annyira átlagos. Meleg vagyok. Anyám elfogadható és az öcsém Will is. Apám nem. Sokszor még is vert érte. 15 évesen balesetet szenvedtem. Amnéziám lett. Letört a kezem és egy csomó seb díszelgett testemen melyek bizonyították az igazat. Az orvosok mindent mentettek hogy teljesen visszakaphassam az emlékeim de nem sikerült. Amikor a kómából felkeltem volt ott egy fiú. Asszem Dipper volt a neve. Barna haj és barna szemei voltak. Fején egy kék-fehér fenyőfas sapka volt. Egy kék mellény alatta meg egy piros póló. És végül egy zöld rövidnadrág. De nem tudtam hogy ki ő. Nem tudtam hogy milyen volt a kapcsolatom vele. De azt tudom hogy szeretem. Meg akartam keresni....de elköltözött. Eltűnt. Úgy döntöttem hogy amikor befejezem a sulit utaztatás fogok hogy megkeressem. Ugyanis a régi házban ahol lakott volt ott egy.napló feleség melyben különböző városok voltak melyekben rejtélyes jegyzetek voltak. Úgy döntöttem elmegyek ezekbe a városokba hogy megtalálhassam őt. Fogalmam sincs hogy miért foglalkoztat ennyire ez a kölyök de azt tudom hogy nem veszíthet el őt. Ő a mindenem és ezt az anyja és az apja meg valamilyen Mobil is elmondtam hogy mennyire fontos volt nekem. De nem emlékeztem rá. De az utóbbi időben álom képben jön néhány emlék kép amikre aztán visszamosolygok. Meg kell találnom azt a buta kölyköt.
     A napló szerint Gravity Fallsba jött a rejtélyek miatt. Elég sok érdekesség van itt még ráadásul asszem a bácsikája is itt lakik (onnan tudom hogy a naplóban írta le)  Úgyhogy most éppen Gravity Falls kis utcáján sétálgatok és az embereket nézve csodára várva hátha megjelenik s hercegem. De nem találtam. Haza felé veszem az irányt amikor egy valaki neki ütközik a mellkasomnak. Mindketten a földön kötünk ki.
-Kérlek bocsáss meg nem akartam neked menni.-Motyogta miközben a fejét fogta. Majd fel állt és én is. Majd végre rám pillantott. Barna göndör haja volt. Mogyoró barna írószer csillagnak,ajkai megy pirosak és enyhén elnyílik mintha csak rám várnának.
-Mi a neved?-Kérdem enyhén sakkban állva. Talán ő az akit keresek. Emlékszem hogy így néz ki. Igaz azóta elég sokat változott de azért...na.
-Dipper Pines.-Motyogta.-Téged?-Kérdi szinte lehelve a szavakat de azért megértettem.
-Bill Cipher.-Motyogtam.-Mi régebben ismertük egymást ugye?Te vagy az akit már 4 éve keresek égen földön?-Kérdem vidámabb hiszen tényleg ő az akit már 4 éve keresek.
-Azt hiszem igen. Te vagy a legjobb barátom de összevesztünk. Elrohantam majd amikor majdnem elütött egy autó te ellöktél. Miért tetted??!! Miért nem hagytad hogy elusson az a hülye autó. Akkor legalább nem kellene bűn tudatban élnem. De.ha úgy vesszük megérdemeltem mert szörnyű barát vagyok és...
-Nem nem nem!!! Ezt most fejezd be!! 4 éve hogy nyomtalanul eltűntek balesetmentes következtében. Pedig ha tudnád mennyire hiányoztál nekem. Szükségem lett volna rád.de te.inkább Elrohantál. A régi házban ahol laktál ott volt a napod melyben városok voltak ahova elvész Mabellel. Egyáltalán min vesztünk össze??!Mert nekem senki nem mondott,semmit. Rád vártam hogy méltatja mi az isten f4szan vesztünk össze!!-Dühöm már az egekben száll.
-Oké oké igazad van
De ezt nem az utcán kéne még beszélni. Gyere velem. Majd megragadása a karom majd egy lepukadt kalyibában vezetett. Leltünk egy narancssárga kanapéra.
-Nem vagy szomjas vagy éhes?
-Nem nem köszi.
-Rendben akkor elmondom hogy történt az egész.
            
                      Visszaemlékezés :

Dipper szemszögéből:

Billhez szalagok mert van valami jó híre. És én,mint jó barát azonnal rohanok. Ezzel csak egy baj van. Én teljes szívemből szeretem Billt.De ezt nem tudhatja meg vagy akkor megutal és vége mindennek.
-na mond mi a jó hír?!-Kérdem izgatottan.
-Emlékszel Lucy-re?-Csak bólintok. Ez nem tetszik nekem már most.-Végre együtt vagyunk.  -Jelenti ki mire a mosolyom lehervadt az arcomról.
-Hé mi s baj?
-Hogy mi a baj?!Még kérdezed?! Tudod mit én lelepek. Csá.- Majd ki léptem a haza ajtaján egyben a szívéből. Összetörtem. Lelkileg és testileg. Sírásomtól elhomályosult a lakásom majd egy hangos duda szó és minden elsötetult.
 
          Visszaemlékezés vége

-És akkor kimerült hogy ellöktel engem és téged ért a baleset így te sérültek meg.
-Annyira sajnálom. De úgy tűnik itt az ideje hogy elmondjak valamit. Szeretlek. Amikor eltűntek borzasztó hiányoztál és mindenhol kerestelek. Suli után Willel mindig utánad érdeklődtünk. Majd a napokban megtalálhassam ezt helyet így itt vagyok. Will meg Californiában van mert itt kapott egy nagyon jól fizető állást.
-Tényleg 4 évig kerestél engem?
-Te vagy életem szerelme és mostam nem hagyom hogy még egyszer elveszítselek mert abba bele halnak. Kérlek bocsáss meg nekem minden tettemért,szavamért.mellyel fájdalmat okoztam neked. Mond Dipper Pines...lennél a barátom?- Szemében könnyek jelennek meg. Majd hirtelen a nyakamba ugrik. Karjait a nyakam köre fognak én meg kezemet a derekára teszem.
-Szeretlek.-Suttogja a fülembe.
-Én is szeretlek.

     (Háááát....akkor ennyi lett volna ez a rész. Remélem hogy tetszett ha igen akkor légyszíves kommentelj és nyomj egy csillagot. Köszönöm hogy itt vagytok hisz már életük a több,mint egy 1k-t aminek rohadtul örülök.  A kövi rész nem Tom mikor lesz kint hisz most is éppen 1:42 van amit éppen ezt írom. De igyekszem hozni. Sziasztok bogaraim.)

Ut.:Bocsi ha sok a helyesírási hiba csak tekerem írtam a részt és itt nem mutatja ha esetleg hiba van benne. :(

Billdip sztorik és yaoi one-shotokWhere stories live. Discover now