Ren x Haru

513 36 7
                                    

Helou! Meg is érkezett a Ren x Haru one-shot Kookendry  kérésére készült!Remélem tetszik! Jó olvasást!


Reggel álmosan kelek fel az ébresztő hangjára.Ahj,nincs kedvem suliba menni.De sajnos muszáj így gyorsan felöltözök majd elvégezve minden egyéb dolgomat megyek le reggelizni.Csak most veszem észre hogy az az idióta nincs itt.Pedig általában ő szokott kelteni és még reggelit is készít a konyhában de most nincs sehol.Ekkor Aki jelenik meg.


-Hol van Haru?

-Neked is jó reggelt.-ásít egyet.Oda megyek hozzá.-Amúgy meg elment mert dolga van.-szemeit lesüti.Szóval ismét egy régi ismerős a régi munka helyéről.

-Mentem suliba.-motyogom majd felveszem iskola táskámat.

-Várj Ren.-vissza fordulok hozzá és pénzt ad a kezembe.Vegyél magadnak egy majd ebédet.-csak bólintottam.Végül útnak eredtem a suliba.Természetes most is meg gyűlt a bajom a metróhoz való átjutás.A biztonság őr már ott állt mellettem készen hogy segítsen amikor arra járok.

Az iskolában ebéd szünetben:

-Ismét menza?-kérdezi Juuzo meglepetten.Semleges arccal fordultam felé.Kezében egy bentos doboz van.

-Igen.

-Mi van a hercegeddel?-kérdezi pimaszul.Most legszívesebben agyon verném de még sem teszem meg.

-Valami dolga van.-rántok vállat majd bele kezdek az ebédembe.Valamiért....Ha egy olyan ételt eszek amit nem Haru készít olyan....Íztelen.De azért muszáj ennem valamit.

-Lehet barátnője van?-kérdezi vigyorral az arcán.Nem.Biztos vagyok benne hogy Haru nem csalna meg a hátam mögött.És ha valamelyik lány elcsábítja?Mi van ha már rám unt?Hiszen még is csak az öccse vagyok még ha nem is vér szerinti...-Hehh most mitől lettél ilyen szomorú?Tudod ügye hogy hiába vágsz ilyen közömbös fejet attól még felismerem hogy ha szomorú vagy.Tudom mit kéne tennünk.-mondja majd elnéz a távolba.Én is arra nézek de nem látok semmit.-Menjünk el egy buliba!-mondja majd felém kapja tekintetét.Szemeimet össze húzom.Ezt most...Komolyan mondta?

-Nem.-mondom majd kezdek inkább tovább enni.

-Biztos vagyok benne hogy el fogsz jönni.-vigyorog rám.-Most péntek este lesz.Holnapig még várom az IGAZI válaszod.-ezután nem szóltunk egymáshoz ha nem csak ettünk majd órára mentünk.

Délután:

Már agy 1 órája várom Harut a suli épülete előtt.Mindig értem szokott jönni.Most akkor miért nem?Elővettem a telefonomat és tárcsázni kezdtem Shimát aki rögtön pár csöngés után fel is vette.

-Mi a baj Ren?

-Hol van Haru?-kérdezem mire csak sóhajt egyet.

-Sajnálom elfelejtettünk írni hogy nem tud érted menni.-mondja s hangja mintha kicsit szomorú lenne.

-Semmi.Szia.-leteszem a telefont majd sóhajtva indulok el haza fele.Természetesen az időmből ismét elveszik fél óra hogy szokás szerint nem tudok át menni a jegy ellen őrző kapun (vagy hogy a csudába hívják azt).

Otthon:

Mikor már a kapuhoz értem egy ismerős hang üti meg a fülemet.A kert felé pillantok ahol Haru éppen egy igencsak csinos nővel beszélget.Nem szép tudom de ki hallgatom vajon miről beszélgetnek.A kerítés mögé megyek nehogy feltűnő legyek.

-Akkor pénteken ugye Haru?-kérdezi a nő.Szóval Haru tényleg...Rám unt.Fájdalmas elmosolyodom.Tudtam hogy ez lesz.Tudtam hogy el érkezik ez a pillanat.De akkor miért...Sírok.Szinte be rohanok a házba ami Haru fülét is meg ütötte hiszen utánam kiabált.De nem érdekel!Holnapra amilyen hülye vagyok meg bocsájtok neki...Lehet Juuzonak igaza van...Ekkor Aki lépett be a szobámba.Furcsán nézek rá hisz nem nagyon szokott a szobámba jönni.

Billdip sztorik és yaoi one-shotokWhere stories live. Discover now