Szőke démon

440 30 4
                                    

Unottan felszek az ágyamban. Mabel az ikertesóm elment a piacra én meg itthon maradtam egyedül. Higy miért nem mentem vele? Azért mert nem szeretek emberek közt lenni. Ha emberek közé megyek akkor pánik roham félém lesz vagy mi...
Unatkozoook.Fel sóhajtok majd előveszem Ford bácsi naplójá nelyet még rám hagyott. 2 bácsikám van akik meghaltak. Ford és Stan bácsi.
Ki nyitom a könyvet majd az ismerős latin szöveget el mindva meg is jelenik a szőke démon. Arany színű szemeivel kiváncsian vizslat engem majd végül széles mosolyra huzza ajkait.
-Szia,Bill.-viszonzom mosolyát majd oda jön hozzám és meg áll előttem.
-Üdv kölyök. Minek köszönhetem meg idézésed?-kérdezi vigyorogva.
-Unatkozom.-mondom lebiggyesztett ajakkal.
-Heee?-néz rám hülye fejet vágva.-Nem vagy egy 100-as...-motyogja az orra alatt.
-Tudom.-közel hajol hozzám majd egy puszot ad az ajkamra.
-Szóval... Mond mit tegyek?-kerdezi kaján vigyorral az arcán. El vörösödve fordítom el a fejemet másik irányba more hüvejk ujját állam alá téve fordítja fejem higy szemébe nézhessek. -Na.
-Cs-csókolj me-meg.-mondom dadova majd magához húz egy csókra. Puha párnái finoman mozognak az enyémeken. Azonban oxigén hiányában elválunk egymástól.
-Szeretlek,Fenyőke.
-Én is. Szőke démonom.

     Nos,ez a rész csak úgy jött. Nagyon lényege nem volt de unatkozom igy elkészültem ezzel a résszel. Szóval.. ja. Amugy gondolkodtam egy ilyen nyereményjáték féleségen.. nem tudom de ha tetszik nektek az ötlet akkor készülödök egy ilyen résszel is. Kommentben jelezzetek -vagy nálam priviben-hogy akartok-e nyereményjátékot tartani. (De nevezhetjük ilyen verseny félének is..)

Billdip sztorik és yaoi one-shotokWhere stories live. Discover now