<7> Inte redo för nästa steg

2K 51 3
                                    

Bottle up - Dinah Jane

MADISON POV

Nästa dag vaknar jag av en liten unge springer intill sängen och hoppar runt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nästa dag vaknar jag av en liten unge springer intill sängen och hoppar runt. Det var just då jag kom på att jag fortfarande var hos Nathan. Fan fan tanken på Nathan fick min mage att vrida sig in och ut. Jag reste mig upp och såg att Nathan inte längre låg bredvid mig. Min huvudet kändes som att den snart skulle explodera men som tur var så såg jag ett glas vatten och bredvid så låg de alvedon. Jag klunka snabbt i mig den, jag var verkligen inte den typen som kunde svälja alvedon hur som helst. Jag reste mig upp och bar upp Ella men märkte sen att jag hade bara underkläder på mig så istället drog jag på mig en av Nathans tröjor. Jag tog hennes hand innan vi såg Nathan som satt i vardagsrummet.

Han kolla upp och möte min blick i några sekunder innan han vände sin blick till tv:n igen. Jag vet inte men jag kände mig lite besviken, jag förväntade mig mer än det jag fick. Jag var väll bara som vilken tjej som helst som hade varit i samma sits som mig. Jag måste medge att jag var glad att han stoppade mig för jag vill inte förlora min oskuld till vem som helst!

" Skolan börjar snart? Ska vi dra?" Säger han känslolöst och jag nickar även om han inte ser det.

" Gå intill Selena och välj en outfit från henne sen drar vi! " Sa han och gick iväg utan att ägna mig en blick. Vad förväntade jag mig egentligen av honom. Att han skulle kyssa mig och vi skulle äta en romantiskt frukost? Nä skulle inte tro det!

Jag gick vidare intill Selenas rum och såg att hon sminkade sig. Igår kväll fick jag veta att jag, Selena och Ariana går i samma klass. Hon kolla bak och log sedan mot mig! Jag vet inte men Nathan och Selena var så sjukt olika. Nathan kunde vara så okänslig och kall idiot som helst medan Selena hela tiden var positiv även på morgonen.

" Du kan välja vad du vill " Sa hon och jag nicka. Jag kände mig lite generad för att jag gick runt med hennes brorsas tröja och trosor under. Man kan tro vad som helst om man ser vad jag har på mig. Jag öppnade dörren till hennes garderob och chockerande så låg allt på sin plats. Jag valde ut ett par högmidjade jeans och behöll Nathans tröja på men vek upp den en aning.

 Jag valde ut ett par högmidjade jeans och behöll Nathans tröja på men vek upp den en aning

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Unforgettable Love // REDIGERAS Where stories live. Discover now