<29> Balen & kvällen

1.2K 43 12
                                    

Photography - Ed Sheeran

MADISON POV

Jag kliver ut från bilen fortfarande i Nathans famn

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jag kliver ut från bilen fortfarande i Nathans famn. Han bär ut mig intill huset där alla killarna står helt påklädda. Nathan släpper ner mig och jag omfamnas av Luke i en mjuk kram. Jag drar ifrån kramen innan jag följer med Mira upp till rummet. Där vi ska göra oss i ordning inför ikväll. Jag sminkar mig ganska naturligt medan Mira går all in. Jag får hjälp av Mira att locka mitt hår då jag fortfarande har smärtor kvar. Jag kollar bakåt på dem röda klänningen som hänger vid dörren. Och bredvid min ligger Miras som glänser. Jag ser verkligen framemot denna kvällen dock inte på att kanske få träffa på Adriano igen. Det skrämmer mig verkligen att veta att han är kapabel till att döda mig. Jag insåg väl inte att han faktisk kunde göra det fast att han varnade mig gjorde jag det ändå. Jag reser mig upp och drar tröjan över huvudet. Jag stirrar chokat till när jag ser det stora såret som de var tvungna att sy ihop. Inser hur jävligt ful och äcklig jag är, liksom vem hade valt mig? Helt jävla förstörd människa. Förstörd på alla jävla sätt som finns.  Jag torkar bort en tår som lyckas fly ut innan någon ser det. Klänningen är verkligen så himla fin fast på någon annan. Någon mycket vackrare än mig. Jag vänder mig om mot Mira som var helt färdig och tagit på sig. Hon såg så jävla gudomlig ut. Hon log ett äkta och stort leende mot. Hur i helvete är hon släkt med den där jävla psykopaten?

Vi kliver nerför det första trappsteget och min koncentration ligger på att inte bryta mina vrister. När vi kliver nerför det sista trappsteget så ser jag alla som är samlade. Våra klackar ekar för varje trappsteget och killarnas uppmärksamhet vänds mot oss. Jag möter Nathan blick och får ett automatiskt leende på läpparna.  Jag märker hur han granskar min kropp och biter sig i läppen. Känner hur nervös jag blir och rättar till klänning så att den verkligen sitter perfekt. Jag tar det sista steget nerför trappan innan jag går fram till honom och granskar hans kropp. Han är uppklädd i kostym med en vit skjorta under. Väldigt still.

" Waow " Säger han när jag kommer fram till honom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


" Waow " Säger han när jag kommer fram till honom. " Du är jätte vacker " lägger han till och ler mot mig. Jag kollar blygt upp mot hans bruna ögon innan jag biter mig i läppen.

Unforgettable Love // REDIGERAS Where stories live. Discover now