<37> Masken

648 35 24
                                    

* INTE REDIGERAT FÖR FEM ÖRE SÅ LÄS PÅ EGEN RISK HAHAH *

MADISON POV

Jag la chockat ifrån mig brevet innan jag satte mig ner på den tomma sängen och skakade

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jag la chockat ifrån mig brevet innan jag satte mig ner på den tomma sängen och skakade. Min hjärna kunde inte ta in det faktumet att Selena har förälskat sig i just honom för jag vet hur mycket Nathan hatar honom. Jag är lättad  över att hon har rymt men varför har hon inte återvänt?

" JAG SKA FAN DÖDA DIG " skrek jag och tog upp min pistol innan jag riktade den mot Diegos huvud. Jag kände hur ilskan bubblade inom mig innan jag långsamt tog ner pistolen. Jag drog frustrerad min händer igenom håret innan jag tog upp min mobil från bakfickan och knappade in Nathans nummer. Signalerna gick och när jag trodde att han inte skulle svara så hörde jag hans röst.

"Vart fan har du varit, jag har varit så orolig för dig tänk om det hade hänt dig nåt " Mumla han så snabbt att han inte andades i mellan åt och jag kände hur skuldkänslorna kom krypandes fram.

"Förlåt förlåt men jag var tvungen. Du vet Diego jag med honom och Selena är inte här. Är hon med er?" Frågar jag efter att jag har förklarat läget.

" Eeh nej.. " säger han frågande och smått stressad det är ju ändå hans syster det handlar om.

" Okej vi gör så här jag återvänder med Mira och Lucas och innan du frågar Lucas är killen som hjälpte oss hit. Möt oss vid flygplatsen" Mumlar jag snabbt innan jag tar min väska och lägger på luren. När vi just skulle gå så stoppar någon mig genom att ta tag i min hand och jag vände irriterad på mig. Jag ser Diego som tog tag i min hand och jag höjer på ena ögonbrynet.

" Jag ska följa med " säger han och jag orkar fan inte protestera emot så jag nickar snabbt. Han tar sina solglasögon sen går vi ut utan hans gäng som skulle komma efter oss.

Tydligen så hade Diego en privat flyg som vi skulle åka i. Jag litar inte till 100% på Diego men han verkar bry sig om Selena och är Selena nöjd så är jag nöjd för i detta fallet är Selena viktigast.

Jag och Mira satt på varsin stol, Lukas och Diego satt framför oss. När flyget äntligen landa i London så gick vi av och som Nathan hade sagt så stod han och Liam där. När vi kom fram till dem så kysste Nathan mig mjukt på läpparna och jag såg i ögonvrån hur Liam gjorde detsamma fast på Mira. Nathan drog in mig i hans trygga och starka armar.

"Vad gör du här?" Frågar Nathan syftandes på Diego alltså. Diego flina mot Nathan och försökte gå honom på nerver.

" Jag försöker hitta min flickvän!" Flinar Diego och Nathan himlade med ögonen innan han också fick ett flin på läpparna.

" Jag tror att Selena gjorde det jävligt klart för dig inne på klubben att er relation var över igen!" sa Nathan och jag fick ett automatiskt flin på läpparna när jag såg hur Diegos flin sjönk. Diego spände sina käkar innan han tog två snabba steg mot Nathan. Försökte få ett grepp runt Nathan krage och skulle just ge honom en käftsmäll. Smidigt gick jag emellan de och stoppade honom. Med all kraft inom mig putade jag hårt iväg honom.

" Grabbar lägg av " Sa jag sammanbitet och Diego skrocka till innan han gick tillbaka till där han stod.

Jag tog Nathans hand och flätade samman de innan vi gick hand i hand till Nathan bil. Jag satte mig i passagerarsäte med Diego där bak.
Mira och Liam åkte i Liams bil tillsammans med Lukas.

" Vänta jag ville inte åka med Kärleks paret de håller ju för fan på att äta upp varandra där inne "
Sa Lukas och gör kräkljud efter att han sätter sig bredvid Diego sen börjar vi åka tillbaka till huset.

När vi hade kommit fram till huset så stod hela gänget samlade i vardagsrummet och de såg ganska förvånade ut att Diego var här.

" Har Selena kommit? " frågar jag gänget och alla skakar på huvudet och jag suckar högt innan jag går upp för trappan in till mitt rum. Jag slänger mig på sängen innan jag blundar hårt och försöker komma på en bra lösning till allt som pågår i mitt liv. Detta var ju meningslöst som fan....

Arianas POV

Jag stod sakta utanför källaren som Selena var inlåst i tillsammans med en av Adrianos män. Som i nuläget höll på att misshandla skiten ur henne och jag stod där och försökte att låta bli att springa in. Hjälpa henne vilket var jävligt svårt det var ju trots allt min bästa vän det handlade om. Allt jag ville vara att hämnas åt Alex och förstöra Madisons familj. Jag ville varken förlora mina vänner eller dra in Selena i det här men det här var det ända sättet jag skulle kunna nå Madison på och få henne att komma hit.

Jag kände hur någon la sin hand på min axel och jag vände mig om och fick syn på Adriano som höll i en mask som jag skulle ta på mig.  Han hade tvingade mig att gå in till Selena och skrämma henne. Jag hade på mig masken för att Selena inte ska kunna känna igen för när detta är slut vill jag få tillbaka min bästa vän.

Jag tog sakta på mig den fula masken och öppnade dörren och stängde den snabbt.
Jag tog upp min mobil från bakfickan innan jag gick fram till Selena. Hon satt där med rädslan i ögonen och allt jag vill göra var att krama henne och säga allt skulle bli bra. Att det skulle vara över så fort jag dödade alla Madison bryr sig om inklusive Nathan om det skulle behövas.

" Gör som jag säger åt dig uppfattat? "
Sa jag med en mörk och ondskefull röst och hon nicka lydigt som en valp.

" Säg exakt det som står på kortet "
Sa jag och räckte över det silvriga kortet. Hon nicka återigen pågrund av att hon hade tejp runt munnen. Jag drog av tejpen innan jag tog upp min mobil och började filma. Jag gjorde ett klart tecken för Selena innan jag tryckte på filmknappen.

" M-Madison snälla hjälp mig, de kommer döda mig om du inte kommer. Jag ber dig rädda mig och kom ensam annars dödar dem mig" Sa hon panikslaget då hon läste av vad som stod på kortet under henne.

Jag gick ut och låste efter mig och kunde höra låga snyftningar komma innanför dörren. Jag drog av mig den illaluktande masken innan jag slängde den vid närmaste soptunna.
Jag letade efter Madison nummer genom mina kontakter som jag fortfarande hade kvar. Jag hoppades innerligt att hon hade kvar mitt för Selenas skull.

Sms från : DOLT NUMMER
Till : Madison Smith
Skickat : 23:29

* Video *

Sms från : dolt nummer
Till: Madison Smith
Skickat : 23:32

Kom till gränden av centrum för att rädda din vän!!

~~

KOMMER HON GÅÅ!??! ( Hihi bara jag som vet ) FINALLY ARIANAS PERSPEKTIV UR DET HELLA.

JAHA ARIANA ÄR EN MJUKIS NÄR DET GÄLLER SELENA FÖRDEL? Mm , KANSKE ELLER INTE.... Okej det var fett länge sen jag uppdatera
( tre veckor ) och det är för att jag har slut på idéer så om du har några idéer som du vill dela med dig om så skriv i kommentarsfältet och såklart så får ni cred för idéen 😂💓 om ni inte pallar vänta på min urusla uppdatering på denna boken så kan ni checka in min andra bok som finns i min profil 👍🏻

Unforgettable Love // REDIGERAS Where stories live. Discover now