<6> Det gör mig helt galen

2.1K 57 4
                                    

Love me harder - Ariana grande ft The weekend.

NATHAN POV

Jag höll i hennes hår så att spyan inte skulle komma på håret

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Jag höll i hennes hår så att spyan inte skulle komma på håret. När hon kände sig färdig rest hon sig upp och kollade på mig med glansiga ögon. Jag måste erkänna att det var ganska underhållande det hon gjorde tidigare i klubben. Jag blev jävligt upphetsad om vi ska säga så dessutom så gjorde hon det jävligt bra. Man kunde klart och tydligt se att hon var för full för att ens stå så det var ett mirakel att hon inte hade däckat än.

Hon försökte ta ett steg fram men vinglade till och håll sig fast med hjälp av min tröjkant. Jag flina för hon var verkligen helt packad. Lite tidigare såg jag hur hon och Liam hade skrikit åt varandra och att han senare åkte iväg. Jag lyfte upp så att hon hängde över mina axlar. Jag gick snabbt in i klubben igen för att leta reda på Selena och Ariana som inte syntes någon stans alls. Tillslut gav jag upp innan jag fiskade upp mina bilnycklar ur bakfickan. Jag la försiktigt henne på sätet innan jag gick runt bilen och satte mig sen på förarsätet.

" Vart bor du?" Frågar jag för trots allt så möttes vi ju idag. Hon skakar snabbt på huvudet innan hon kollar på mig med tårarna i ögonen.

" Snälla, jag vill inte att min mamma ser mig såhär! Hon skulle bli så besviken på mig" Mumlar hon och lutar sig bak. Jag lägger min hand på hennes innan jag flätar samman de. Jag kollar ner på henne igen och märker nu att hon fortfarande har på sig bara bh.

" Jag har en tröja där bak" Mumlar jag och nickar mot baksätet där jag vet att min tröja ligger. Hon sträcker sig efter denna och får tag på den. Hon tar på sig den och den räcker ungefär till knän på henne. Jag hör hur hon mumlar ett tack.

MADISON POV

Jag kunde inte sluta tänka på våra händer som var sammanflätade. Jag vet inte varför men jag har helt och hållet missförstår Nathan. Först trodde jag att han var en sån kille som bara ville gå innanför byxorna. Men han är så känslig och snäll mot mig. Jag vet inte om han har en baktanke med det eller inte.

Jag ska iallafall aldrig dricka mer igen för jag vet var den gör med mig. Det var tur att jag var på en äldre fest än den i min egen ålder. Då kanske ingen från min nya klass har sett mig? På mindre än tjugo fyra timmar har jag bokstavligen skämt ut mig själv. Först dricker jag alkohol för första gången på riktigt. Så klart har jag tagit nån klunk ur mammas vin glas men det är inte samma sak. Sen dansar jag halvt naken framför en massa kåta killar och gubbar. Och inte för att det inte skulle kunna bli värre ger jag en lapdance till Nathan. Fy fan mitt liv är helt förstört efter detta. Jag känner hur spyan vill åka upp igen och därför skriker jag allt vad jag kan.

Unforgettable Love // REDIGERAS Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora