<1> Allt har en början

4.1K 73 21
                                    

Issues - Julia Micheal

MADISON POV

Everything has a beginning and mine is this

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Everything has a beginning and mine is this...

Jag vaknar sakta upp av det hemska ljudet och det är då jag kommer på idag är dagen då jag lämnar det har helvetet alltså Sverige. Mitt liv är bokstavligen ett helvetet som man inte kan ta sig ut ur. Jag kollar runt i mitt gamla rum och ser bara en madrass som jag sov på. För flyttbilen kom igår och tog med allt vi behövde till det nya huset i London.

Ni undrar väll vem jag är? Well some introductions skadar väll inte

Jag heter Madison Smith och är 17 år. Mitt liv består till största del av skolan och familjen. Man kan säga att jag inte är så populär bland folk i min egen ålder. Vad kan jag säga jag har en alkoholist till pappa som oftast är ute och knullar tjejer vid 20 årsåldern! Fräscht jag vet. Jag är singel och fortfarande oskuld om någon undrar. Jag har alltid hört att det inte är värt att nån kille ska ta min oskuld, cause look at me.  Jag är den typiska nörden som alltid har en boken framför näsan. Så nu när ni har hört om mitt tragiska liv så kan vi väll försatta med berättelsen?

Jag kommer inte sakna det här stället för jag har inga riktiga vänner här, jag har bara min mobbare som mobbar mig för mitt förflutna och sånt bullshit. Den enda som jag kommer sakna är Benjamin, som är min kusin.

Snabb fakta om Benjamin

Well vad kan jag säga om Nutella freaket? Han är precis som mig fast en aning nördigare. Han föredrar att sitta och plugga istället för att hänga med sina " coola " vänner. Benjamin må vara nördig men hans personlighet är guldvärd. Han står upp för djurens rättighet, han är feminist och hbtq-supporter och allt där emellan. Jag är väll en aning avundsjuk på honom för att han vågar vara sig själv trots all ideal som pågår i dagens samhälle.

Jag stiger upp från sängen efter många tankar kring framtiden. Jag går till toaletten och gör mina behov. Idag är det ingen vanlig dag vilket innebär att idag vill jag känna mig lite fräsch och snygg. För jag har en sista mötte med Benjamin. Jag börjar med att applicerar på foundation och lägga concealer under ögonen. Jag gör en hel full makeup rutin som jag förövrigt inte ens är bra på men med hjälp av youtube tutorials lyckas jag.

Jag går till min garderob där jag väljer min outfit för dagen. ( Hennes outfits 👇🏻)

 ( Hennes outfits 👇🏻)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Unforgettable Love // REDIGERAS On viuen les histories. Descobreix ara