<39>Four done three left

547 36 24
                                    

* INTE REDIGERAT FÖR FEM ÖRE SÅ LÄS PÅ EGEN RISK HAHAH *

Sorry not sorry - Demi Lovato

MADISON POV

De andra hade lämnat oss ensam och efter det så satt vi och snackade om allt mellan himmel och jord

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De andra hade lämnat oss ensam och efter det så satt vi och snackade om allt mellan himmel och jord. För det mesta så satt vi och myste och försökte ta vara på den tiden vi hade kvar. Något där emellan så råkade Nathan somna till och jag hade då min chans till att åka till det där stället som Selena var på och hämta henne innan solen går upp. För jag vet att om någon upptäcker speciellt Nathan kommer de gör allt för att få oss att stanna.

Jag drog ifrån mig Nathans famn innan jag sakta drog täcket över honom och pussade honom lätt på kinden. Sedan så gick jag in till min garderob och valde vilken outfit jag skulle ta på mig. Idag fick det bli en svart skinn kjol med en basic tröja på och sen tog jag på mig min skinnjacka.

Jag böjde mig ner och tog min väska som jag hade lagt under sängen med mina pistoler och ett gevär och två fulla packet med skott kulor

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Jag böjde mig ner och tog min väska som jag hade lagt under sängen med mina pistoler och ett gevär och två fulla packet med skott kulor.

Jag smög försiktigt ut från rummet och gick mot rummet bredvid och jag öppnade dörren tyst. Möttes av att min mamma sov djupt, jag gick sakta fram till henne och pussade henne lätt på huvudet. Efter smög jag ut och gick ut till min bil som stod fint parkerad på korsvägen. Jag satte mig och kopplade adressen på GPS:EN innan jag började köra.

• TVÅ TIMMAR SENARE •

Två timmar senare hade jag äntligen kommit fram och jag möttes av ett övergivet hus. Under de senaste timmarna hade min mobil blivit bombad med sms och samtal av gänget men jag hade ignorerat alla deras samtal. Nu var det dags att göra sig av med mobilen, jag tog sakta upp den från bakfickan av min skinnjacka och slängde iväg den långt bort. Jag tog upp fickkniven och stoppade den under mitt skärp och täckte den med min tröja. Den andra fickkniven hade jag stoppat i mitt fotband så att jag lätt kunde ta fram den om det behövdes.

Jag kollade ifall pistolerna var laddade vilket dem var. Jag hade en pistol i handen och en till i fickan. Jag gick fram till det övergivna huset och gick runt det för att försäkra mig om att vi sen kunde ta oss ut. Jag kollade runt tills jag såg ett stort fönster och gick fram till det och kollade ifall någon var där inne. Jag stannade i mina rörelser när jag hörde hur fotsteg kom närmare mig. Paniken inom mig börjar växa innan jag slängde mig på det närmaste busken och gömde mig. Jag låg still och glömde säkert att andas. En man med flintskalligt hår kom runt hörnan och kollade sig runt med pistolen i handen. Han kom närmare området som jag hade gömt mig på men några sekunder senare hade han flyttat sig till andra sidan. Jag rullar sakta ut från mitt gömställe innan jag ställde mig bakom honom och sköt honom. Jag hade tur att skottet inte alls lät utan var dem skotten som var effektivt tysta.

" Förstör aldrig en tjejs klädsel jävla idiot!"
Sa jag och flinade för mig själv innan jag återgick till mitt uppdrag som jag hade. Jag gick runt huset en gång till och hittade en källare fönster som var öppen. På något konstigt vis klättrade jag snabbt uppför fönstret som inte var så hög. Långsamt gick upp för trappan som ledde till ett annat rum som var jävligt dammigt och ofräscht. Allt detta klättrande hade fått mig att känna mig som en ninja ;)

Jag sparkade upp den tröga dörren efter att ha försökte typ tio gånger att öppna den men den ville varken sammarbeta eller hjälpa mig. Därför fick jag göra saker och ting på det andra sättet, mitt sätt helt enkelt.

Jag smög nerför trappan och hörde direkt hur massa röster lätt från övervåningen så antagligen så var Selena där och dem torterade henne. Jag gick uppför trappan som ledde till övervåning men på väggen dit så möttes jag av, Charles en av Adrianos män. Jag fick tillbaka minnena hur han skar mig varje gång jag sa emot något. Såg framför hur han fimpade ciggen på mina lår allt för att göra märken på. Argt sköt jag honom och hans livlösa kropp ramlade på marken. Jag hoppade över hans livlösa kropps som nu har bildat en blodpöl. Jag flina för mig själv, idag var jag på revansch sugen humör.

Jag kom till det närmaste dörren och öppnade den snabbt och möttes av Alec. Som förvänt stod han där och hånglade med någon random brud som brukar vara här antagligen som hora eller något. Jag hatar också honom mer än allt annat.

"Några sista ord "
Sa jag och flina samtidigt som jag höll pistolen riktad mot hans huvud. Hans såg chokat på mig innan han flina mot mig.

" Du vågar inte skjuta, du är alldeles för snäll för det!!" Mumla han och kom närmare mig. Jag tryckte på avfyrar knappen och hans kropp ramlade ihop på marken och bildade en blodpöl.

-" Wrong again "
Sa jag för mig själv innan jag sköt tjejen också så att hon inte skvallrade till dem andra i deras gäng. Jag stängde dörren och gick ut innan jag gick vidare till nästa rum. Jag öppnade den men det var ingen där så jag stängde den och gick vidare men stoppades av att någon tog tag i min hand. Vände mig hårt om så att jag stod upptryckt mot väggen och drog ifrån mig min pistol.

" Madison du är tillbaka?!"
Sa Jimi framför mig och jag flina mot honom innan jag la min hand på hans skärp utan att han märkte det och drog ut hans pistol.

" Jimi berätta för mig hur det känns att vara den sämre brodern och allas minst favorit bland alla tjejerna? "
Sa jag för att irritera honom men även också för att distrahera honom om vad han håller på med.

-" Det där kommer inte att funka!"
Sa han med spända käkar och knutna nävar.

-" Tillräckligt mycket för att göra såhär. "
Säger jag och skjuter honom mellan ögonbrynen och hans livlösa kropp faller bakåt.

Four done three left

Ariana
Adriano
Pappa

///

Madison är på revansch humör? Hur kommer det gå? Kommer hon lyckas döda de tre som är kvar!!

Unforgettable Love // REDIGERAS Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu