<13> Jag bryr mig

1.6K 43 6
                                    

Bad blood - Taylor Swift

MADISON POV

Jag kunde knappt tro vad det var som hade hänt eller ska jag säga påväg att hända? Om det inte hade varit för Nathan hade jag ikväll blivit våldtagen. Och Elias som var så snäll men jag antar att skenet bedrar. Jag behövde verkligen bli jävligt full igen. Det känns som om mina dagar består av att jag super mig full varenda dag.

Jag vänder blicken tillbaka till Nathan och ser att han är upptagen med ja jag vet inte vad. Men det var någon slags ritual som de gjorde varje gång någon svek de. Jag kolla nyfiken på och såg att han skar in deras gängs symbols. Som var en röd cirkel. När han var klar kolla han upp mig det var då jag märkte att hans händer var fulla av blod. Gud detta såg verkligen fel ut.

" Vi måste sticka härifrån typ nu!" Sa han och jag nicka snabbt för snart skulle folk börja undra. Han tog snabbt tag i min hand innan vi skyndade oss mot hans bil. Det var mycket lättar att ta sig igenom folkmässan då flera hade däckat eller bara lämnat. På vägen ut tog jag snabbt en flaska med någon slags alkohol i. Men stoppade av att någon drog hårt i mitt hår. Jag gick in väggen av den hårda knuffen från Stephanie som Selena beskrev för mig. Utan att jag hann säga något kände jag ännu en örfil som träffade mig hårt över kinden. När jag hade fått tillbaka min rörelse förmåga slog jag tillbaka. Jag var nu glad för alla pappas träning som vi hade varje morgon, det visade sig att det kan användas till nytta trots allt. Hon skrek och vevade med armarna och försökte få tag i mitt hår. Medan jag använde mina kunskaper i brottning. Jag gjorde den hemliga tricket som pappa hade lärt mig och det kallade han knäskrevet. Efter några minuter hade folk samlats runt oss och jag hörde hur flera ropade bland annat " Cat fight " och " bitches ". Jag hade nu fått ett spräckt läpp men Stephanie såg tio gånger värre ut.

Varför hatar vi varandra så mycket?

Well let me explain, för några år sen bodde hon också i Sverige. Stephanie var en av de som mobbade mig grovt mycket. Allt började med öknamn vilket senare ledde till att jag blev ner spolad. Om jag hatar någon så är det den där slynan som på den tiden och även nu är skolans bitch. Folk var rädd för henne för de såg vad hon hade gjort med mig och ingen ville hamna i min situation. För så länge " jag hade den rollen " var de säkra tänkte de flesta.

Den där dagen kommer jag aldrig glömma när de fick mig att må så pass dåligt att jag var nära på att ta mitt eget liv. The fact that hon är kapabel till att göra det får henne att verka ännu sjukare än hon redan är. Tänk er att fem elever som består av tre muskulösa killar som håller fast dig medan hon matar slag efter slag på dig? Japp det var min vardag i sex år och nu försöker hon förstöra mitt liv här i London?!

Jag kände hur någon la sin arm runt min midja och försökte dra bort mig från häxan själv. Vart är Noah, George och Malik tänker för bitch karma is a bitch. Någon drog också bort henne samtidigt som hon skrek ut skällsord till mig.

" Du är en sån förlorare och alla vet om det!" Morrade hon ut och jag flinade mot henne.

" Säger du med ett ansikte inte ens en mamma kan älska?" Jag visste hur mycket det sårade för jag hade fått reda att hennes mamma hade lämnat de. Och att hon trodde att allt berodde på henne. Hon skrek högt innan hon en än gång försökte ta sig loss. Jag visste att det var Nathan som höll i mig så jag lät honom dra mig. När han äntligen släppte mig, böjde jag mig ner innan en grön vätska flög ur mig. Fy fan jag kände mig så äcklig och jag stank verkligen spya. Och ännu värre hur jag hade behandlat Nathan!

Unforgettable Love // REDIGERAS Donde viven las historias. Descúbrelo ahora