<22> utbrott ger konskevenser

1.2K 42 7
                                    

Needed - Rihanna

( Varnar er redan nu att detta kapitlet kan kännas en aning obehagligt för vissa!!!!)

MADISON POV

Idag ska jag prova brud klänningar

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Idag ska jag prova brud klänningar. Klänningar som jag inte ens ville ha. Adriano har hotat mig med att om jag inte gör som han säger åt mig kommer han låsa in mig där Benjamin blev skjuten. Jag vill inte tillbaka dit, han har redan låst in mig i två dagar där inne och jag blev helt galen. Allt som var i min hjärna var när Ariana avfyrar skottet och hans skrik som ekade i mitt huvud. De har låst in mig varje gång jag gick emot deras regler. Enligt Adriano så ger utbrott konsekvenser.

" Kom nu " Säger Antonio, Adrianos högre hand. Jag går in i bilen och sätter mig i mitten av baksätet, med två killar bredvid mig för att hålla kolla på mig så att jag inte försöker rymma. Dessutom för att se till så att jag hittar en klänning till bröllopet. Ugh

Dörren öppnas av Mira och hon ler stort mot mig innan hon sätter sig bredvid mig. Det enda som är bra med att jag blev kidnappad var att jag fick Mira som vän. Miranda är den ända jag kan lita på även om hon är Adriano syster så är jag glad att jag träffa henne.

När Mira sätter sig så börjar bilen rulla i snabb fart mot den kända affären. Det är en stel tystnad i bilen på grund av att tre män sitter och stirrar på oss. Utan att gör någon som helst ansiktsuttryck. Väll framme i butiken så får jag och Mira onda blickar kastade mot oss från tjejerna. Som tittar mot killarna som om de är gudar bara om de visste att de var allt annat än gudar... Närmare sagt odjur som rymt från helvetet och är här för att tortera mitt liv.

En kvinna kom fram och presenterade sig som Ally, vi hälsade och hon frågar mig om vilken sorts klänning jag skulle vilja ha. Helt ärligt så vill jag inte ens ha någon klänning. Jag ville bara skrika ut att jag skulle gifta mig mot min vilja men istället fejk log jag mot henne.

" Oroa dig inte vi ska hitta den perfekt för dig " säger hon och ler. Jag ler svagt tillbaka innan vi börjar kolla runt efter klänningar, tillslut så tar jag med alla som jag gillar och går in i provrummet. Killarna följde efter mig som att jag var något byte som de snart skulle fånga in.

•••

Efter ett tag av att jag provat vad som känns som hela butikens kläder suckar jag.
" Jag hatar den " säger jag för den Sjuttioelfte gången idag. Klänning är öppen vid sidorna och är allt för genomskinlig och den visar alla mina kurvor. Jag går ut till där killarna satt och de tittade på mig med hungriga blickar och jag himlar med ögonen innan jag går tillbaka in provrummet. För egentligen ville jag inte gå ut dit överhuvudet taget men de skrek och ropade efter mig.

Efter två timmar av letande så hittade vi äntligen klänningen. När jag säger vi så menar jag, Mira och Alicia. Killarna hjälpte inte till med något utan de satt där med sina mobiler. De kommenterade då och då något men för det mesta var de knäppt tysta. Klänningen är väldigt fin, den var vit och lång. Alicia och Mira klappade händerna stolta över att äntligen hittat klänningen.

Unforgettable Love // REDIGERAS Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin