<4> En helt annan liga

2.2K 58 5
                                    

Sweet but psycho - Ava Max

MADISON POV

Det var helt sjukt det som hände nu! Det var väll inte bara jag som har en galen familj

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Det var helt sjukt det som hände nu! Det var väll inte bara jag som har en galen familj. När de äntligen släppte kramen så vände sig båda till mig. Man kunde fortfarande se hur orolig Nathan hade varit. Jag gick närmare dem för det kändes konstigt att bara stå där.

" Kan du se efter henne tills jag pratar med poliserna?" Sa Nathan och jag nicka för det var det ända jag kunde göra just nu. Nathan gick iväg till två poliser som stod utanför. Det var en liten tjej vid fem års åldern som stod framför mig. Jag kom ihåg att varje gång jag var ledsen eller tänkte tillbaka på min pappa åt jag glass. Det hjälpte verkligen.

" Vet du vad som skulle vara kul? Att äta glass" Sa jag och jag såg hur hon lös upp. Jag tog hennes hand och med hjälp av hennes vägledning visa hon mig var köket fanns. Jag öppnade försiktigt kylen och såg ett paket med vaniljglass. Jag tog ut hela paket och ett glas där jag hällde upp glassen. Jag gav henne en sked och samt glasen medan vi satte oss vid köksbordet.

" Jag får egentligen inte äta glass utan pappas tillåtelse. Om han får reda på det kommer han ta fram brännaren" Sa hon och tog en sked ur glass. Jag satt där tyst och iakttog henne på långt håll. Jag kunde inte föreställa mig vad hon hade gått igenom. Jag känner själv igen metoden " bränner" . Det är att man tar en tänd cigarett och lägger på ens hud för att straffa. Pappa brukade använda den metoden på oss varje gång vi var olydiga. Jag studerade henne medan hon åt glassen. Hon påminde så mycket om Nathan även i den här tidiga åldern. Det sand blonda håret som låg lockigt på hennes rygg. Snabba steg lät innan en tjej kom in och kramade om Ella. När de släppte kramen så vände sig både om och tittade på mig. Tjejen som såg ut att vara i min ålder avfyrade ett stort leende. Hon sträckte fram handen och jag tog artigt emot den.

" Gud förlåt, jag är Selena! Nathan och Ellas syster!" Sa hon stressigt fram och jag skakade hennes hand. Jag nicka och skulle just presentera mig själv innan Nathan kom in springandes.

" Ska jag skjutsa hem dig? " fråga han och såg fortfarande stressad ut. Jag skakade artigt på huvudet. Jag ville verkligen inte besvära honom mer än vad jag redan gjort. Jag reste mig upp och sa hejdå till både Selena och Ella. När jag just var på väg ut så kände jag hur någon tog tag i min hand och fick mig att stanna.

" Låt mig skjutsa hem dig eller om du ska någon annan stans så går det också bra! Det är det minsta vi kan göra." Sa hon och log sådär sött som hon alltid gör. Jag skrattade för hennes ivrighet innan jag kort därefter nickade. Hennes bil var parkerad utanför henens hus. Jag hoppade där framme med henne. Hon trixade med musiken ett tag innan hon äntligen bestämde sig för en låt. Ut ur högtalarna kunde man höra sweet but psycho som i nuläget är min favorit låt.

Oh, she's sweet but a psycho
A little bit psycho
At night she's screamin', "I'm-ma-ma-ma out my mind"
Oh, she's hot but a psycho
So left but she's right though
At night she's screamin', "I'm-ma-ma-ma out my mind"

Unforgettable Love // REDIGERAS Where stories live. Discover now