< 21>" Dead people don't cry "

1.2K 50 12
                                    

Can I be him? - James Arthur

NATHAN POV

Jag öppnar bildörren innan jag kliver av

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Jag öppnar bildörren innan jag kliver av. Jag kollar runt och ser att vi befinner oss i en övergiven skog. En skog man helst inte stanna allt för länge i. Jag drog hårt upp Elias och såg att han smärtsamt kved till. Är det fel av mig att njuta av att se honom lida?

Nej!

För att han försökte att våldta personen som jag älskar mest i livet. Personen som är den mest värdefullaste i mitt liv, som jag vill skydda med hela mitt hjärta. Madison.  Jag kollar runt på de andra och ser att de är förberedda. På allt för jag kände på mig att det vi skulle hitta skulle krossa oss. Eller några av oss. Jag drog upp min pistol innan jag placerade den framför Elias rygg. Ifall något skulle hända kommer de sannolikheten skjuta honom. Jag puttade honom hårt så att han började gå men sakta steg.

Jag försökte hålla lugnet inom mig men jag kunde varken koncentrera mig eller få ut tanken. Tanken på att någon av Madison eller Selena kunde vara döda närsomhelst. Mina tankar avbröts av att jag hör hur någon skriker. Jag slänger iväg Elias till Grayson innan mina fötter börjar springa. Tanken på att någon av de lider får mitt adrenalin i blodet att kicka igång. Jag följer ljudet med snabba steg innan jag hör ljudet allt närmare. Jag ser hur en svartklädd man står över personen men jag skjuter honom snabbt. Jag skyndar mig snabbt till personen som är bunden i trädet.

Runt trädet sitter det en kille med blont hår som är skjuten vid bröstet. Jag andas lättat ur innan jag sätter mig framför honom. Jag sliter av mig min tröja innan jag hårt knyter den runt honom. För att stoppa för blödningen. De andra kommer i kapp mig och jag ser i ögonvrån hur Luke brister ut i gråt.

" Vem gjorde det här?" Jag frågar så lugnt som jag kan och ser hur han håller på att dö. Om de kunde göra såhär mot honom. Tänk på vad de kan göra mot tjejerna? Han tar ett djupt andetag för få in så mycket syre som möjligt i lungorna.

" Jag vet att jag är döende m-men snälla rädda Madison. D-de k-kommer döda henne så fort som de inte har någon nytta av henne. " Jag nickar snabbt innan jag spänner hårdare om hans sår.

" Det var black Shadow som gjorde det och de har också " Han spärrar upp ögon och jag följer hans blick. Hans blick ligger på Ariana som satt vid Luke. Jag kollar förvirrat på honom för varför såg han livrädd ut när han såg Ariana för? Jag kollar tillbaka till honom och ser att han varken andas eller gör ljud ifrån sig. Vad fan är slutet av meningen? Madison eller Selena eller båda? Jag suckar innan jag kollar på Liam som håller fast Elias. Jag reser mig upp innan jag går fram till Luke. För denna killen har en koppling till hans familj. Det vet jag.

" Vem var det?" Han kollar på mig med glansiga ögon innan han öppnar munnen. Men stänger den lika snabbt, jag suckar.

" Benjamin Smith, vår kusin " Jag suckade besviket innan jag kollade åt Liams håll. Men kunde inte se honom någonstans.

Unforgettable Love // REDIGERAS DÀr berÀttelser lever. UpptÀck nu