<8> Sanningen kommer alltid fram

2.1K 50 1
                                    

Beyonce - irreplaceable

NATHAN POV

Varför sa jag så för? Jag visste ju att det sårades hennes känslor men det som sårade ännu mer var att hon nickade utan att protestera

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Varför sa jag så för? Jag visste ju att det sårades hennes känslor men det som sårade ännu mer var att hon nickade utan att protestera. Var jag inte värd att kämpa för?

" Jag kommer vara här till stunden du känner dig redo. Men tror inte att jag kan vänta för alltid för jag kan inte vänta på något som jag inte vet kommer hålla i slutändan!" Mumla hon och det fick mig att inse om jag verkligen ville ha henne så måste jag kämpa mer. Mer än vad jag redan gör. Något inom mig fick mig känna att det var jag och hon mot världen nu!

Jag lutade mig fram så att jag ännu en gång fick smaka på hennes läppar. Jag nuddade mjukt hennes läppar innan jag drog henne om omöjligt ännu närmare. Vi stod där bara och försökte få mer utav varandra. Jag ville verkligen inte att hon skulle tro att jag gör detta bara för att ha sex med henne för det är så mycket mer. Så mycket mer än man kan förutspå.

Hon drog ifrån innan hon lämnade en puss på min kind. Hon vände sig om men jag drog henne emot mig. Innan jag pressade mina läppar mot hennes ännu en gång. Jag var verkligen beroende. Men beroende av hennes närhet, och sättet hon fick mig att känna mig trygg. Jag släppte henne och lät henne gå. Jag hörde hur hon skrattade och det lät verkligen som melodi i mina öron. Jag skakade på huvudet åt mig själv för hur cheesy jag lät. Iallafall så hade jag viktigare grejer för mig idag som att ta tur med Elias. Och för det behöver jag Liams hjälp och även de andra killarna i gänget. Jag hade redan skickat ett nödläge- för- möte sms till alla i gänget och trolig så var de redan där i gänghuset. Eller så hoppades jag på att de var påväg dit.

Jag satte mig i bilen och körde fort dit för detta var verkligen en nödläge. Det är dags att göra sig av med Elias eller åtminstone ta reda på vad han döljer. Men det han döljer kan vara dåligt för vårt gänget och kan göra så att flera människor skadas. När jag kom fram såg jag att Liam och de andras bil var parkerad. Framför mig var det ett stort vitt hus man kanske undrar hur hade de råd med detta?

Låt mig säga att man blir väldigt rika på att råna, kidnappa och döda.

Jag smällde upp dörren och såg hela gänget förutom tjejerna ( Selena & Ariana ). Allt detta började i nian. Vi alla hade kommit från fucked up familjer. Min och Selenas historia vet ni redan. Men Grayson föräldrar dog i gäng så det är väll obviously att han också slutar i gäng? Liams historia är riktigt fucked up. Ariana vet vi inget om, hon är mystiskt och håller sig till sin egen grej. Vilket är helt lugnt för mig så länge det inte sabbat för gruppen.

" Vi har ett stort problem?!" Säger jag och slår ihop mina händer. När jag äntligen får gängets uppmärksamhet ser de inte så chokade ut som jag hade föreställt mig?

" Elias...? " Säger Liam och jag nickar. Det var något som Madison sa som fick mig att tänka om. Elias tatuering påminde mig om något, något som jag har sett förut. Allt jag vet är den tatueringen inte kommer leda till nått bra.

Unforgettable Love // REDIGERAS Where stories live. Discover now