<38> Jag älskar honom

639 34 23
                                    

* INTE REDIGERAT FÖR FEM ÖRE SÅ LÄS PÅ EGEN RISK HAHAH *

Ariana Grande - The way ft mac miller

MADISON POV

Det plinga till i mobilen och jag sucka innan jag tog upp den från bakfickan

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Det plinga till i mobilen och jag sucka innan jag tog upp den från bakfickan. Ett meddelande ploppade upp på skärmen från en ökänd person. Min oro började stiga innan mina fingrar tryckte på play och det som kom fram i skärmen var Selena. Hennes ögon var helt röd gråtna och det ända som syntes var rädsla.

Det plinga till en gång till från samma person och denna gången var det ett sms.

Sms från dolt nummer:

Kom till gränden av centrum för att rädda din vän!!

Jag kollade på videon om och om igen men min hjärna fattade inte hur allt hängde upp.
Iallafall så hann min hjärna komma på en plan frågan var bara om planen var tillräckligt bra eller inte. 

Jag smög försiktigt ner till källaren utan att någon märkte att jag smög in där. Jag gick in i vår skjutbana där det fanns ett förråd med alla pistoler, Gevär och bomber. Jag tog snabbt en pistol och ett packet med skottkulor och ett fickkniv som jag sedan la i väskan innan jag gick upp för trappan. Jag gick in i mitt rum där jag la väskan under sängen.

Dörren öppnades av Nathan och han log mot mig. På sistone har han varit väldigt beskyddande och ville knappt lämna mig ensam. Inte för att jag har något emot det. Jag lutade mitt huvudet mot hans bröst medan jag hade ett leende på mina läppar. Jag hade äntligen hittat kärleken hos den jag älskade mest av allt.

" Om något händer mig, så vill jag att du ska gå vidare och inte tänka på mig..." sa jag hackigt för något inom mig sa att detta var en dålig idé. Att jag borde låta bli men jag var tvungen för Selenas skull eller hur?

" Säg inte så.."
Sa Nathan fast med gråten i halsen för jag tror han kände på sig att något dåligt skulle hända.

" Lova mig att du går vidare och att ta hand om Luke men speciellt Liam för det är han som kommer bli mest förkrossade. "
Sa jag samtidigt som mina tårar rann okontrollerbart medan jag lutade mig närmare honom.

" Jag lovar men varför säger du detta nu?" Frågar Nathan och jag torkade bort en tår som rann för hans kind.

" Det känns som att något ska hända men jag vet inte vad, förstår du?"
Sa jag medan jag även torkade bort mina tårar men det rann bara ännu fler. Jag var medveten om att jag ljög för jag vet vad jag ger mig in på.
Jag sucka samtidigt som jag drog mig ifrån Nathans famn och drog mina händer frustrerad igenom håret. Utan att jag visste så skrek jag rakt ut och kände hur mina tårar rann ännu fler. Dörren öppnades och en förvirrad Liam stormar in och stirrar på mig. Framför allt mina rödsprängda ögon.

Liam kom snabbt fram till mig och drog in mig i hans famn. Nathan satte sig bredvid mig och strök mig över ryggen. Jag visste inte vad jag känner just nu men allt jag vet är att jag inte ville lämna honom. För jag vet att jag inte kommer komma tillbaka och risken att jag aldrig ser honom är stor.

"Vad är det som händer Madison?"
Fråga Liam och jag suckade och försökte andas naturligt. Jag tog ett djupt andetag och stirrade på honom.

" Slutet är nära, jag vill inte försvinna inte såhär!"
Stammade jag fram medan jag drog återigen mina händer frustrerad igenom mitt hår.

" För mig är slutet nära, väldigt nära "
Sa jag och min röst bröts på slutet. Nathans rörelser stelnade till medan han lutade sig fram så att våra pannor möttes. Han tog sina händer runt mina kinder samtidigt som han andades hackigt fram.

"Säg aldrig så mitt hjärta brister för varje ord du säger, känn på mitt hjärtslag "
Sa han medan han tog upp min hand och placerade den på sitt hjärta och jag kände klart och tydligt hur hans hjärta slog hårt.

"Lova mig att inte göra något dumt för jag skulle bli helt förkrossade och komma efter dig, för jag gör allt för dig. "
Sa han och mitt hjärta smälte samtidigt som det krossades för att han kände likadant att livet inte är perfekt utan att ha varandra. Utan varandra är livet helt meningslöst. Jag lutade mig närmare honom och våra läppar möttes i en perfekt kyss. Jag placerade mina händer runt hans nacke och han placerade sin händer runt min midja. När vi drog ifrån vår kyss så kolla vi i varandra ögon innan vi båda bröt ut i gråt fast i varandras famn. För det var det bästa att jag kunde hålla om den jag älskar och säga till den att jag älskade den innan det var försent. Att vi delade hemligheter men även tillit för jag kunde lita på denna killen till hundra procent och inte ångra mig ett dugg. Detta var kille som jag ville gifta mig med, som jag vill att mina barn skulle kalla för pappa. Detta var killen som jag stolt ville bära hans efternamn men en dag kommer jag heta
Madison Castelo och den dagen kommer vara den lyckligaste dagen i mitt liv. För då får jag dela livet med killen i mina drömmar, killen som jag har gett mitt hjärta till. Killen jag älskar och kommer alltid förbli älskad.

//

Har ni några låt förslag som ni vill ha i de kommande kapitlen? Så lovar jag att ta med dem. Plus tips på böcker tack!!! Läser knappt något nu för tiden!

~
They are so cute together ❤️ fan har ett problem och det är att jag har blivit för kär i mina karaktärer och vill inte att de ska göra något dumt iallafall när det gäller Madison och Nathan för det är dem som boken handlar om. Som ni har märkt så skrev jag JÄVLIGT många kapitel om Selena och det var inte helt i Onödan för snart fattar ni att allt som har hänt/kommer leda till en sak, den sista fighten , den stora grejen you name it. I hope you have a good day❤️

Unforgettable Love // REDIGERAS Där berättelser lever. Upptäck nu