<32> Hållkäften och kyss mig

871 38 9
                                    

Easier - 5 second of summer

SELENAS POV

Jag följde med blicken efter Diego när han lämnade rummet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jag följde med blicken efter Diego när han lämnade rummet. Chokat stod jag kvar innan jag gick in till köket som fanns i flygplanet. Vart vi skulle visste jag inte men antagligen var det Italien av vad jag hörde den dagen. Vad fuck menade han med att han bara knullar runt utan känslor. Så det fanns ingen känslor inblandade när han var med mig? Jag himlar med ögonen åt mig själv för jag längtade verkligen efter honom. Ville han mer av honom. Hans läppar tryckta mot mina och smaken av hans läppar.

Utan att jag visste om det blir jag upptryckt mot väggen och jag flämtar chokat till. Framför mig står Nico. En förbannad Nico. Det var då det slog mig vad jag hade gjort mot honom. Jag svalde hårt och bet mig själv i läppen.

" Förlåt förlåt mig men du vet att det inte fanns någon gnista i det hela? Visst?" Får jag ur mig och jag känner hur greppet runt hans händer hårdnar. Jag suckar för jag orkar verkligen inte handskas med honom istället vänder jag på ena handen och knäar han i skrevet. Han släpper mig direkt och faller ihop på golvet.

" Du är en av mina närmaste vänner men man kan inte direkt tvinga nån till att älska en. Jag hoppas att du lärt dig något!" Han himlar med ögonen och jag suckar för mig själv. Det största misstaget jag någonsin gjort är förmodligen att ha sex med honom. Dock ska jag aldrig göra om det misstaget.

" Jag bryr mig faktisk inte om dig!" Skriker han efter mig och som svar fnyser jag. Han bryr sig och det syns på mils håll. Men jag hoppas att han en dag hittar någon bättre. Bättre än mig och mycket värdigare än mig.

Timmar senare stannar äntligen flyget och det är ungefär fyra på morgon. Jag tror ingen har sovit en blund förutom Joel som sov som en stock. De andra killarna kommer ner till där jag sitter ensam vid utgången. Jag reser mig upp och kollar upp mot Diego som flinar. Ett stort fucking flin. Han är väll fortfarande nöjd över att jag valde honom över Nico trots allt han gjort mot mig. Utanför väntade ett gäng unga män och alla var skitsnygga. Jag blinkade ett par gånger för att se de tydligare och för att kolla så att jag inte drömde.

Nej ingen jävla dröm!

De kommer fram och kramar om de andra killarna. Jag bet mig i läppen när den snyggaste av de stirrade på mig. Jag lyfte upp huvudet då han var ungefär två huvuden längre än mig. Han tog artigt min hand och kysste den till svars fnissar jag medan mina kinder skiftar i en röd nyans. Fuck! Jag känner hur någon drar tag i min hand och ställer mig bakom sig. Den svart håriga killen skrattar medan han kollar på Diego.

" Allt är klart inför ikväll och de väntar på er just nu!" Säger han med ett flin medan han går in i en av bilarna. Diego som fortfarande håller i min hand drar mig in i samma bil som killen.

" Bra. Inget får gå fel annars är vi alla så gott som dödens!" Hans mörka röst skrämmer mig en aning medan den samtidigt får mina ben att skaka. Jag drar mig ur från hans grepp och lutar mig bakåt i bilen.

" Jaså vad heter denna vackra unga dam då? " Han drar av sig solglasögon och stirrar djupt in i mina bruna ögon. Jag log ett sexigt leende mot honom medan han sakta la sin hand på mitt lår. Självsäkra Selena var påväg att komma ut. Jag drog bak en slinga från mitt hår och placerade den bakom örat. Hans hand försätter uppåt och han ler medan hans händer lämnar ett avtryck efter sig.

" Selena Castelo, vad heter du då?" Han flämtar till och drar snabbt åt sig sin hand från mig. Jag kollar förvirrat på han när han harklar sig och vänder sig om. Därefter blir det en stel stämning. Sa jag något fel? Jag kollar uppåt mor Diego som flinar och han lutar sig fram och lägger sin hand på mitt lår. Smeker försiktig och jag vet hur han flinar självbelåtet för sig själv. Jag biter mig själv i läppen för att kunna hålla in stönet samtidigt som han försätter uppåt. Jag lät honom röra mig och smeka mig men av vilken anledning vet jag inte. Det enda jag visste att jag ville ha mer. Mer av honom. Ett litet stön lämnar min när han rör sig djupare in och jag hör hur han tar tag i min hand. Plötslig slutar han.

" Jag visste att du var kåt på mig men inte så mycket försök aldrig göra mig avundsjuk" Jag flämtar till när han kysser mig men jag drar förvånad ifrån. Tacksam över att jag inte kysste tillbaka och att jag för en gång skull kunde kontrollera mig. Bilen stannar efter ett tag och jag kliver ut tillsammans med Diego och den okända killen. Framför mig är det en stor byggnad där det tydligt hörs musik ifrån. De andra killarna syns snart och tillsammans går vi in i byggnaden. Lukten av svett och öl slår mig ganska snabbt. Diego håller mig i handen igen för att inte tappa bort mig genom den fulla folkmassan. Vi stannar framför en svart dörr och Diego släpper min hand.

" Vänta här så kommer jag tillbaks? " Jag nickar kort och ser hur han går in i den svarta dörren tillsammans med killarna. Den ända som stannade med mig är Blake. Han sträcker fram en drink med någon slags blandning i. Jag klunkar i mig hela medan jag sätter mig ner. Fler och fler drinkar sträcker Blake ut till mig och varje gång klunkar jag ner den. Till slut är jag stupfull. Den svarta dörren öppnas och Diego kommer fram till. Jag reser mig vingligt upp och putar ner honom där jag satt. Så gott jag kan sätter jag mig gränsle över honom och han ser chokad upp mot mig. Men ändå placera han sina händer på mina höfter. Jag lutar mig och skulle pressa mina läppar mot hans när han drar sig undan.

" Är du säker på detta? " Jag suckar samtidigt som jag nickar. Varför vill han plötsligt inte kyssa mig när han häromdagen var helt på mig? " Håll käften och kyss mig bara!" Efter den meningen pressar jag ihop våra läppar. Hans läppar rör sig perfekt mot mina i takt med musiken som spelas i bakgrunden. Hans händer flyttar sig uppåt ovanför min tröja och han smeker mig lätt. Jag drar ifrån efter ett tag och reser mig upp samtidigt som jag flinar mot han. Vingligt går jag fram till dj och ber honom satta på Easier av 5 second of summer. Jag drog med honom till dansgolvet innan jag placera hans händer bakom hans nacke. Vi dansade i takt med musiken. Han böjde sig fram och kysste mig mjukt på läppar och tryckte min kropp mot hans. Kände hur värmen från hans kropp nuddade min bara hud. Allt runt omkring försvann och för första gången glömde jag bort alla våra misstag vi hade gjort. Jag försökte dra av honom tröjan men han stoppade mig genom att drar med mig upp till övervåningen. Han puttade sig fram genom folkmassan och tillslut tog vi oss upp till övervåningen. Jag blir snabbt upptryckt mot väggen utan att avbryta kyssen virar jag mina ben runt hans mage. Känner hur jag landar på något mjukt bakom mig. Kyssarna är inte lika passionerad och mjuka som för utan ivrigt kysser vi varandra. Jag drar av honom han tröja och min blir slängd någonstans i rummet. Han börjar kyssa mig nerför halsen och lämnar sugmärken.

" Är du säker på detta, du kommer antagligen ångra dig efter?" Han kollar upp mot mig med exakt en centimeters skillnad från våra ansikte. Jag tar tag i hans nacke och pressar hans läppar mot mina innan jag putar ner honom i sängen. Jag sätter mig gränsle över honom och kysser honom nerför halsen till hans magmuskler.

" Jag vet att jag kommer men fuck it just nu vill jag bara glömma och vara här med dig!" Han kysser mig medan han knäpper loss min bh så att jag blottas för honom.

" Kom ihåg jag är ingen pojkväns material men jag har inget emot att lära men det tar tid. Väldigt mycket tid. " Mumlar han mellan kyssarna. Jag låter ett stön fly ut från mig när han hittar min svaga punkt. Jag flinar mot honom.

" Jag förväntar mig inget annat ifrån dig"

Unforgettable Love // REDIGERAS Where stories live. Discover now