<17> Krossade hjärtan

1.5K 45 6
                                    

LÄS VIKTIGT

De två kommande kapitlen kommer var genom Selena's perspektiv, ni kommer fatta varför senare i boken. Ville bara säga det så ingen blir förvirrad iallafall nu kan ni läsa själva kapitlet!

SELENAS POV

Jag satte mig bredvid henne innan jag la mina armar över hennes axlar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jag satte mig bredvid henne innan jag la mina armar över hennes axlar. Hon grät högt mot min axel och jag tyckte inte om att se henne såhär sårad. Och tanken på att min egen bror hade fått henne må såhär dåligt skämdes jag för. Madison hade förändrat honom till det bättre, men efter vad jag såg nyss tror jag att han håller på att bli som förr. Alltså en arrogant, självisk och som använder tjejer som en använd kondom. Jag ville bara att de skulle lösa deras problem men viktigast av allt var att få Madison på bra humör. För egentligen bryr jag mig inte om Nathan för han har sårat allt för många av mina vänner.

" Girl han är inte värd det, kom så visar vi honom vad han tar miste om!" Jag hjälpte henne att resa sig upp medan jag gick emot sminkbordet. Jag torkade bort hennes tårar för hon var mycket finare när hon log ett fint leende.

" Du, bryr dig inte om honom! För trots allt så är du inte den första han behandlar så" Hon kollade förvirrat på mig och jag försatte med att applicerar på foundation på hennes ansikte. Hon hade verkligen ett naturlig skönhet så för att inte förstöra det la jag så lite smink som möjligt.

" Vem mer har han gjort så på?" Frågor hon och jag suckade innan jag satte mig framför henne. Jag hade ännu inte kommit över det han gjorde mot Moa även fast hon hatar mig.

" Min ex-bästis som hade en förälskelse på Nathan. En dag hade Nathan tråkigt och bestämde sig för att leka med henne feelings. Han flörtade och gjorde sina trick men det var inte så svårt att få henne i sängen. Dagen efter fick hela skolan veta om det och hon blev kallad för slampa. Hon vågade inte ta ut sin ilska på honom för alla runt omkring visste att han var med i gäng. Istället bestämde hon sig för att hacka på mig och sen vägrade hon att prata med mig. Hon flyttade och jag har aldrig hört av henne mer trots att jag har försökt allt för att bli vän med henne. "

Det gjorde fortfarande ont efter allt med Moa för det var ju trots allt inte länge sen. Det är ungefär två år sen allt detta hände och det var därför jag bestämde mig för att bli en del av gänget. Jag reste mig upp innan jag gick in i garderoben för att leta efter en outfit till oss. Madison hade berättat att hon alltid velat kunna hur man använder en pistol så jag hade tänkt lära henne. För det var ju viktigt att kunna om ingår i detta livet!

Jag drog fram en kort klänning med en lång tröja över. Till det hade jag tänkt att ha mina långa klackskor.

Till Madison tog jag fram en oversize tröja som räckte ända till knäna med ett bälte. Jag tog fram matchande skor till kläderna!

( Selena Outfit )

( Selena Outfit )

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Unforgettable Love // REDIGERAS Where stories live. Discover now