<23> Dagen är här

1.4K 50 17
                                    

Stay - Rihanna

Håll koll på vems perspektiv det är för det kan bli väldigt förvirrande.

MADISON POV

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

MADISON POV

Jag hör hur dörren öppnas och in kommer Adriano. Han ler mot mig innan han sätter sig bredvid mig i sängen.

" Jag har längtat så länge efter denna dagen " säger han med ett stort leende på läpparna. Jag fejk log mot honom innan jag flyttade bort från honom. Jag var fortfarande skärrad över det som hade hänt den senaste veckan.

Slag

Skärsår

Käftsmällar

Tortyr

Sex ( mot min vilja dock )

Och allt fler käftsmällar!

" Du måste skynda dig ner och äta frukost innan de som ska fixa dig kommer " Han pussar mig hårt på kinden innan jag reser mig upp. När jag lämnat hans synhåll, torkar jag hårt bort pussen från min kind. Tanken av honom fick min mage att vända sig in och ut. Jag går in köket och tar fram frukost innan jag sakta börjar äta. När jag har ätit färdigt så går jag tillbaka till " vårt " sovrum. Det äckliga jävla rummet som jag hatar så mycket. Där inne är frisörens och sminköserna. Dem pekar på en stol och jag går och sätter mig. De börjar fixa mitt hår och sminka mig samtidigt som en annan stryker klänningen som hänger på en galge. Idag är mitt livs värsta och tanken får mig att vilja spy. Spy så att jag aldrig mer få se Adriano vidriga ansikte.

Efter 3 timmars fixandet så var dem äntligen klara. Jag tog på mig klänningen och kollade mig själv i spegeln. Jag hade blivit så himla smal för det ända jag får på dagarna är en smörgås macka. Inget annat, för tydligen är jag inte värd att slösa pengar på! För enligt Adriano är jag för tjock, äcklig och ful. En tjock hora som behöver banta rejält!

 Håret var ganska simpelt och dem fick det att se proffsigt ut

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Håret var ganska simpelt och dem fick det att se proffsigt ut. Jag log för mig själv när jag såg hur de hade fixat mitt slitna hår så här perfekt.

Unforgettable Love // REDIGERAS Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz