<15> Okänt nummer...

1.6K 38 16
                                    

Like that - Bea Miller

NATHAN POV

Jag öppnade sakta ögonen och kollade på Madison som låg på min bröstkorg

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Jag öppnade sakta ögonen och kollade på Madison som låg på min bröstkorg. Jag log för mig innan jag flyttade henne sakta ifrån mig så att jag skulle kunna resa mig upp. Hon mumlade till innan hon drog mig ner igen. Jag skrattade kort innan jag la mig till rätta. Scenerna från igår kväll kommer upp i min hjärna. Ett leende bildas när jag kom ihåg hur vi båda var helt vilda för att få närheten av varandras kroppar. Värmen vi dessutom utspelade var helt fantastiskt på alla vis som går. Jag kände hur nervositeten ökade inom mig för trots allt så var Madison ganska full. Och jag vet inte om hon kommer ihåg vad som hände! Jag hoppas dock att hon kommer ihåg det.

Jag vände mig om så att jag kollade på hennes vackra ansikte. Jag ville veta exakt vad som cirkulerades i hennes huvud, vad hon kände och speciellt för mig. Jag ville inte vara en engångs grej för jag visste att det vi delade var speciellt. Jag följde konturen på hennes ansikte och ner till hennes hals. Och det jag såg fick mig att flina och det var ett par sugmärke som jag hade lämnat på hennes hals. Jag hade gjort de så synliga som det går för att markera att hon var min och ingen annans. Trots att vi inte hade pratat om det tidigare. Jag log ännu en gång för fjärde gången denna morgonen. Mitt humör hade förbättras då ingen tjej någonsin hade fått mig att le så här mycket i mitt. Denna tjejen gjorde så att jag svävade mellan himmel och jord.

Jag lutade mig fram och lämnade små pussar runt hennes hals då jag hade blivit uttråkad. Men den största anledningen var dock att jag inte ville verka som en psykopat. Mina läppar rörde sig försiktigt ner till henne läppar innan jag mjukt pressade ihop de. Jag märkte ganska snabbt att hon kysste tillbaka och jag satte mig gränsle över henne. Hon gör mig verkligen galen!

Hon putade snabbt ner mig och jag suckade innan jag la mig bredvid henne. Jag ville inte att hon skulle tro att jag bara var ute efter sex. För detta var så mycket mer än bara ett löjligt sex trots att det var det bästa sexet som jag haft.

Jag tog ett par djupa andetag för det jag skulle fråga kunde sluta lyckligt eller tragisk!

Jag vände mig om och kollade djupt in i hennes ögon innan jag tog mig modet till att fråga henne. Jag kunde nu bli avvisad eller accepterad, men jag skulle verkligen inte kunna hantera att bli avvisad. Jag tog ett djupt andetag.

" Vad är vi egentligen?" Frågar jag och kollade djupt in i hennes blåa förtrollande ögon. De ögonen som jag kunde fastna i flera timmar i men aldrig gå vilse i. Jag såg att frågan chokade henne men hon skakade bort den med ett leende.

Hur ska jag tolka det liksom?

Jag väntade intensivt på ett svar i flera minuter. Jag suckade innan jag blundade hårt. Fan jag hade fallit för hårt och jag visste inte om jag kunde ta mig upp.

" Jag känner mig redo och det verkar som att det vi har är speciellt. " Jag nickar sakta medan jag väntar på slutresultatet. " Jag vill gärna ge det ett försök om du vill?"

Unforgettable Love // REDIGERAS Där berättelser lever. Upptäck nu