<5> Kyssar som fjäder

2.1K 55 7
                                    

Confident - Demi Lovato

NATHAN POV

"Ella, du måste borsta tänder!" Suckar jag fram och försätter leta vidare i lägenheten

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

"Ella, du måste borsta tänder!" Suckar jag fram och försätter leta vidare i lägenheten. Ella och Selena är de viktigaste personer i mitt liv, så det är därför jag blir orolig när något händer de. Jag ser en lite figur som står framför tv skärmen. Jag smyger så sakta jag kan innan jag går fram till och tar tag runt hennes midja och snurrar runt henne. Jag slänger henne på sängen, jag kan höra hur hon skriker och ett skratt som ersätter skriket. Jag skrattar, för första gången ett riktigt skratt som ekar runt huset. Jag bar upp henne till toan och hjälpte henne borsta tänder. Jag lägger henne på sängen och hjälper henne att byta om till pyjamas kläder. Jag pussar hennes pannan och placerar hennes nalle bredvid henne som hon håller tajt runt om.

Gud vad jag är trött. Först allt det där med pappa. Iallafall så hamnar han inte i fängelse utan ett ställe som hjälper missbrukare att bli av med sin beroende. Om några månader, ett helt år eller fler så kommer han återhämta sig. Om jag var de skulle jag låsa in honom och kasta bort nyckeln. Så mycket hatar jag honom. Inte bara för att han misshandlar mig utan han ger sig på ett tio årigt barn. Som knappt vet vad rätt och fel är. Jag vet inte varför jag fortfarande kallar honom för pappa. Han är inte värd den titeln. Fan också att jag inte har insett det tidigare. Han är värd och kalla Gustav och inget annat. Den titeln ska man förtjäna!

Min mobil plingar till och fler sms rullar in. Jag tar oroligt upp mobil från bordet och ser tio missade samtal från Selena. Jag ringer snabbt tillbaka och inom nån sekund så svarar hon. Jag kunde knappt uppfatta vad det var hon ville säga, allt jag hörde var musik och många människor som skrek. Jag kunde tydligt höra en speciell röst som jag kände igen var som helst. Elias.

" Madison... Bråk... Elias... get weird club " av de få orden kunde jag uppfatta att Madison har hamnat i bråk med Elias. Samtalet bryts därefter. Fan fan jag sa ju åt henne att hålla sig borta från Elias! Jag dubbel låser alla dörrarna i lägenheten för att Ella ska vara så säker som möjligt. Jag skickar ett snabbt sms till Liam för hon är ju trots allt hans syster. Efter det rusar jag till min bil där jag kör så snabbt som möjligt till den där klubben. Jag parkerar utanför klubben och går före alla som står i ledet. Utan att säga något släpper vakten in mig utan någon som helst legitimations bevis. Ja så farlig är jag!

Jag hör hur folk ropar och skriker. Och mitt i allt det så är Madison där upp tryckt mot vägen av Elias. Jag ser hur några personer håller i Ariana och Selena. Jag springer snabbt in och tar hårt tag i Elias och drar bort honom därifrån.

" Elias herregud, ha lite värdighet, hon är en tjej vad är det du tänker på?" Morrade jag fram. Det värsta som fanns enligt mig är män som ger sig på kvinnor. Han morrar tillbaka utan att jag uppfatta något.

" Det var en tävling och hon förlora! Nu vägrar hon gör straffet?!" Säger han och jag suckar. Vad det bara det som allt handlar om.

Jag tar tag i Madison och drar henne ut ur ringen och all uppmärksamhet.

" Kom igen det är bara ett straff! Så farligt kan det inte vara?" Sa jag och tog tag i hennes händer. Hon kolla helt chockad på mig. Det var inte före nu jag märkte att hon inte hade någon tröja på sig. Utan nu stod hon framför mig i bara en spetsig bh. Jag måste med ge att det passade verkligen henne. Hon var så udda från alla andra tjejer jag har stött på?

" Ska jag förnedra mig själv för att det bara var en tävling? Det är ju att begå socialt självmord om man gör det? Mitt rykte kommer för fan att ändras till en slampa? Är det värt det? Huh" Sa hon och jag nicka för jag gilla att gör henne upphetsad. Hon sucka ännu mer innan hon tog en flaska från nån brud som gick förbi. Hon puttade mig så att jag ramlade på soffan.

Vad har hon nu för sig?

MADISON POV

Om han vill att jag ska göra det så gör jag väll det? Men för att jag nu ska kunna göra det behöver jag vara mer full än vad jag redan är. Jag drog hårt tag ölburken från tjejen som gick förbi. Till svars fick jag ett morr men jag sket fan i det. Jag behöver verkligen släppa loss om jag verkligen ska kunna göra det. Jag gick vingligt fram till bartendern som nu stod en kille i.

" Den starkaste, tack " Sa jag och la fram pengarna. Så snabbt som möjligt la han dricka framför mig. Jag tog en klunk av den. Fy fan vad vidrig den var! Jag halsade i mig hela drycken på mindre än en minut. Jag gick till där man kunde välja musik och satte på psycho av Post Malone.

Jag gick till Nathan och gick fram till honom. Jag puttade aggressivt ner honom i den lilla soffan. Jag kolla intensivt på honom innan jag gick två varv runt honom. Folk hojade runt och applåderade, jag hade helt glömt bort att de fortfarande var här. Men just nu var det bara jag och Nathan. Jag stannade så att jag stod bakom honom innan jag la mina händer på hans vältränade mage. Jag kände hur han spände sig en aning. Jag gick klart varvet innan jag stannade mitt framför honom och satte mig på hans knä. Jag tog aggressivt tag i hans huvud innan jag lät mina händer gå igenom hans fluffiga hår. Jag drog av honom hoodisen som han hade på sig. Han stod nu bara i ett linne med mig i hans famn. Jag slet hetsig av honom hans linne. Gud vilken kropp...! Jag la försiktigt mina händer på hans magrutor. Jag böjde mig fram så att jag lämnade ett fåtal kyssar på hans magrutor. Innan jag fortsatte med att jobba mig upp mot hans hals där jag gjorde ett tydligt sugmärke lite hit och där. Jag kolla försiktigt upp mot honom så att vi stod öga mot öga innan jag pressade hårt mina läppar mot hans. Han kysstes verkligen gudomligt, hans läppar var mjuka som fjäder. Han blev först chokad innan han tog tag runt min midja. Hans händer jobbade sig ner till min röv men boy it's too soon for that ;)

Jag reste mig upp innan jag försatte min sexiga dans uppe på bordet. Alla hade bokstavligen sina ögon på mig. Jag skrattade högt samtidigt som folk applåderade och hurrade. Plötsligt kände jag hur någon tog tag i mins fötter och slängde mig över axeln. Så korkade jag var skrattade jag bara och försatte sjunga på låten. Jag kände hur någon la ner mig och den jag fick se var tyvärr inte lika glad att se mig.

Liams ansikte såg ut som att han snart skulle explodera. Hans ögon var bokstavligen kol svarta.  Om det inte hade varit för alkoholen hade jag i nuläget varit skit rädd.

" vad fan håller du på med? Ger en Lapdance? Dansar halvnaken inför så där många människor?" Fräste han ut och jag var tvungen att backa bak av hans arga ton läge. Vem fan tror han att han är?

" Jag känner knappt dig men ändå så vill du bestämma över mig? Det var fan skönt när du var borta ur vårt liv! " Skrek jag tillbaka. Egentligen så menade jag inget av vad vi sa men alkoholen påverkade halvt vad jag sa. Det verkade som att Liam tog åt sig av vad jag sa för därefter åkte han iväg utan att säga något mer till mig. Fan också jag sabbade alltihop igen!

Jag böjde mig ner för att vätskan ville komma ut igen. Denna gången forsade mycket spya på trottoaren. Nathan håll mitt hår uppe. Det var väll kanske lite stelt att träffa honom igen efter det där?

Varför måste jag sabba allt i mitt liv som äntligen blev bra?

Det börjar hetta till här inne? Gillar ni Nathan och Madison tillsammans? Rösta och kommentera för mer

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.


Det börjar hetta till här inne? Gillar ni Nathan och Madison tillsammans? Rösta och kommentera för mer.

PUSS PUSS 📌

Unforgettable Love // REDIGERAS Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang