45~~

177 33 0
                                    

Bylo překvapivě lehké její lékařce vysvětlit důvod, proč potřebuje další léky mnohem dříve, než bylo původně naplánováno. Její historce o tom, jak je během cest ztratila, uvěřila zcela bez pochyb.

A tak během doby, co měla být v cukrárně, jako už poněkolikáté zavřela a šla do lékárny.

Mít je posléze v ruce jí způsobilo ohromnou úlevu. Potřebovala je a to o dost víc, než si původně myslela. Závažnost situace, která se podepisovala na její psychice, si uvědomovala po celou dobu, samozřejmě, ale teď, když si vyloupávala jednotlivé tablety z platíčka do dlaně, to na ni dopadlo zase s o něco větší vahou.

Baekhyun a Minseok. Oba dva mohli za to, jak mizerně se cítila. Minseok se jí rozhodl opustit, naprosto se od ní odstřihl, neměla vůbec žádnou možnost, jak jej zkontaktovat a o to se ze začátku opravdu snažila. A Baekhyun její veškeré negativní emoce pouze stupňoval, zatímco ji přesvědčoval o opaku a v určitých momentech mu to šlo velmi efektivně.

V noci, když se budila ze špatných snů, byl s ní a za jeho přítomnosti se pokoušela znovu usnout. Pak kupodivu bylo vše v pořádku.

Když jí poté bylo opravdu zle, upnula se ve stavu mánie k jeho slovům o tom, že brzy bude dobře, jelikož v těch chvílích vskutku byla na pokraji svých sil, a i přestože to jediné, co si pod těmi  přísliby dokázala představit bylo, že všechno co cítí prostě zmizí, ji přece jen drželo při smyslech, to byla její naděje.

Nyní toho však mohla reálně dosáhnout.

HIDE AND SEEK | bbh ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat