55 - A je to

354 11 6
                                    

...a ozval se zvonek.
,,Do prdele," neplánovaně mi vyletělo z úst.
,,Jdu tam!" Rozhodl Chris, který už se oblékal. ,,Hlavně v klidu, pak to dokončíme."

,,Mimochodem," zařval ode dveří, ,,skvělá rozehra! Pěkně jsi mě rozžhavila!" Zasmála jsem se tomu.

Čínu už jsme měli v sobě a právě jsem ležela v Chrisově objetí. Zbytek dne uběhl velmi rychle. Pokaždé, když se celý den čumím na filmy a jen tak lenoším, to uteče jako voda.

Taky bych asi měla zmínit, že jsme tělo na těle usnuli. Asi tak tři, čtyři hodiny. Alespoň bude víc energie.

,,Už mě ani nenapadá, co si dáme k večeři," namítla jsem chraplavým hlasem směrem ke Chrisovi.

,,Já jsem skromný, vystačím si klidně i s párky," flirtovně na mě mrkl, i když už jsem jeho.

,,Dobrý nápad," krátce se zasměju. Spíš jeho obličeji než parkům. Na parcích nic není. Má snad někdo tady něco proti parkům?! Párky jsou náhodou super! A zvládne je udělat i mimino, takže i já...

,,Jdu teda na ty párky, u nás by měly být nonstop," zasmála jsem se v duetu s Chrisem.

Měla jsem pravdu, párky tam byly. A měli jsme na výběr ze dvou druhů.
,,Ty delší," ukázal Chris na párky v mé levé ruce.
,,Ok," souhlasila jsem. ,,Já mám ráda oboje."

Dala jsem je do černého hrnce, přidala vodu a dala je vařit. Když byly hotové, Chris je naložil na dva talíře a já zatím nachystala kečup a pečivo.

,,Dobré," pochválil Chris poté, co jsme to do sebe naházeli. Ještě jsem si oloupala mandarinku a půlku jsem podala Chrisovi. Tahle společná večeře se mi moc líbila. A něco mi říká, že to není a nebude to nejlepší z našeho společně stráveného víkendu.

Společně jsme zhlédli něco v televizi. (Ani nevím co. Dokázala jsem se soustředit pouze na Chrisovu vůni a jeho ruce, které neodbytně, ale příjemně šmátraly po celém mém těle.)

Rozehrála se tam jakási reklama na léky a já si řekla, že už bych mohla vyhodit aspoň to, co zbylo z té mandarinky.
Došla jsem do kuchyně, kde jsem následně otevřela koš. Pěkně to tam vysypala a najednou mě něco pošimralo za krkem. Zase, zase a zase.

,,Ááááá!" Zaječela jsem, když mě Chris začal lechtat intenzivněji. ,,To je přepadení!"
Otočila jsem se.
,,Ne,ne," odpověděl, ,,tohle je teprve přepadení."

Přehodil si mě přes rameno a hlavu mi zabořil do ramene tak, abych nic neviděla. Jemně jsem kopala a křičela do jeho trika. Už se nemůžu dočkat, až ho z něj budu strhávat!, pomyslela jsem si.

,,Dezert, kotě."

Vysadil mě v pokoji, blízko zdi. Přenádherně se na mě usmál a byla to vteřina, kdy už byly naše rty spojené v jedno. Zády jsem se opírala o zeď a ruce jsem nejdřív měla kolem jeho krku, později se dostaly do krátkých, čerstvě umytých vlasů. Každý pohyb jeho rtů byl k nezaplacení, nemluvě o jazyku. Byla jsem v sedmém nebi.
To byl však jen začátek.
Odlepili jsme své rty, to ale neznamená, že jsme se od sebe vzdálili. Chrisovi jsem přetáhla triko přes hlavu a hodila někam až ke dveřím, které byly zavřené.

Opět mě vášnivě políbil, tentokrát však krátce. Osahala jsem jeho hruď a břicho a následně si nechala rozepnout a shodit šaty. Chrisovi jsem povolila, dnes už podruhé, opasek a shodila mu kalhoty až ke kotníkům. Šikovně je odkopl pryč. Tam, kde nám nebudou překážet.

Nechala jsem Chrise, aby mě přenesl na postel, která byla rozložená, tudíž připravená.
,,Na tuhle chvíli jsem čekal už od pondělí" zavzdychal, ,,a konečně jsem se dočkal."

Seděla jsem na posteli s nohama od sebe, pokrčenýma v kolenním kloubu.
Chris si mezi mé nohy klekl a já couvla. Couvala jsem, dokud jsem mohla, a Chris se přibližoval, dokud mohl. Narazila jsem do čela postele a už nebylo úniku.

,,Tak kočička si chce hrát," snažil se mě vyprovokovat ten sexy, skoro nahatý kluk, se kterým se právě dělím o svou postel.

Hrubě mě políbil a já spolupracovala. Nečekaně rychle se odtrhl, a jelikož mě měl svými pažemi stále obmotanou, rozepnul mi podprsenku a shodil někam na zem. Už se těším, jak budeme po celém pokoji hledat kousky našeho oblečení.

Strhl ze mě kalhotky a hned poté své trenýrky - poslední kus oblečení, který nám v tom bránil.
,,Ochrana," připomněla jsem mu na poslední chvíli a na chvíli ho znechutila.
Já se mezitím posunula víc dopředu, abych se mohla roztáhnout. Hodil po mně zabalený kondom, což jsem brala jako znamení. Znamení, že mu ho mám nasadit. Neprotestovala jsem. Jen tohle mě dokázalo neskutečně vzrušit. A co teprve Chris?

Ten na tom byl podobně, protože mě ani nenechal si lehnout a využil mých roztažených nohou.
Opatrně ho do mě zasunul. Hned, jak do mě pronikl, jsem opět ucítila ten pocit. Ten blažený pocit. Vypustila jsem ze sebe vzduch a s ním i spokojené vzdechy. Zlomila jsem se v zádech a zaryla nehty do mužných zad. Tak mi chyběl...

V tu chvíli jsem si to neuvědomovala, ale byli jsme hodně hlasití. Tedy, spíš já. Ještě že máme celý dům pro sebe a jsou zde tlusté stěny.

Bylo po všem a já o tom přemýšlela. Dumala jsem nad tou jeho něžností, ale zároveň i hrubostí. V hlavě mi létal stále jen on. Chris dokáže ve fotbale dát pět gólů za sebou a dokáže být tak jemný a vášnivý. Občas si říkám, jestli na hřišti i v posteli je to ten stejný člověk. Víc jsem se k němu přitáhla a položila jsem svou hlavu na jeho hruď. Vlasy musel mít i v puse.

,,Miluju tě," špitla jsem tak, aby mě slyšel. ,,A vždy budu!"

Chris mě líbl na čelo. ,,Já tebe taky, lásko. Víc než všechno na světě. Znamenáš pro mě víc než kyslík, jídlo a voda dohromady." Prohrábl mi vlasy. ,,Věř mi, spolu přežijeme i třetí světovou."














A je to tady, hlásím oficiálně poslední kapitolu!  Jsme u konce tohoto příběhu a málem brečím. 😭
Moc tyhle sexuální věci psát neumím (už jste si toho mohli všimnout dřív), tak snad jsem to moc nezvorala xdd
Zkrátka, chtěla jsem ke konci romantiku, tak ji máte mít. Končí to krááásným vyznáním lásky.💕 (Doufám, že mi to taky jednou řekne. Nebo ne, budu míň náročná. Postačí, když mi řekne ty dvě nejdůležitější slova - MILUJU TĚ! Ale tak tohle jsou mé problémy, takže už toho nechám. :D )

Moooc děkuji všem, co se dočetli až sem. Neskutečně si toho vážím. Taky děkuju všem, co mi dali nějaký ten vote a ještě bych chtěla poznamenat, že je mi líto, že jste mi moc nepsali své názory a dotazy. (Až teda na Faldorka <3 jsi supeer )

Tak to by bylo asi vše. Stále tomu nemůžu uvěřit. Klikám na dokončeno. Mějte se krásně, užívejte každé vteřiny svého života a važte si těch, co vás milují! Jednou byste je mohli ztratit a bylo by vám fakt na nic...

Sboheeeeem a doufám, že se potkáme u mé nové knihy Deník malé rebelky. První kapitola by mohla vyjít opět za týden. :DD
Hrubý popis - Christine se snaží ze sebe udělat rebelku. V tom jí hodně pomůže její nový spolužák a...víc neprozradím. :))

💩 Hovínko pro štěstí.
💜 Srdíčko pro lásku.
🍀 Čtyřlístek pro radost.
🍎🍗 Jídlo pro zdraví, protože jídlo všechno vyřeší. 🍫🍕

😂😂😂

Takže ještě jednou děkuji a ať se vám daří jak v životě, tak i ve škole.

Snad se vám můj styl psaní alespoň trošku líbil. :33

⭐Vaše CuteLisa17 alias Anet.⭐

❤❤❤

Léčba láskouWhere stories live. Discover now