19 - Celý den?

149 7 0
                                    

Nedělní ráno - probudila jsem se později, protože jsem včera nemohla usnout. Nevím proč, ale stále jsem nad něčím musela přemýšlet. Pořád mi něco vrtalo hlavou. A když jsem už skoro spala, do hlavy se mi dostala další myšlenka, která mě jen tak nenechala spát. Nakonec jsem usnula až dnes ráno něco málo po půlnoci.
To je můj nemocniční rekord.

Vzbudila jsem se, promnula jsem si své modré oči a u mého pravého ramena jsem zpozorovala tiché oddychování s nádechem chrápání.
Měla jsem zatuhlý krk, ale zvědavost mi nedala. S bolestí jsem otočila svou hlavu na stranu, z které jsem slyšela ty zvuky.
Ooh! pomyslela jsem si. Chris vypadá ve spánku ještě víc roztomile než normálně. Počkat... Co tu dělá Chris?! Chtěl si vyfotit další selfie se spící Silke?

Bála jsem se pohnout, abych ho nevzbudila, a tak jsem se jen opatrně natáhla pro mobil. Deset čtyřicet osm. Hmm, dobrý! Další rekord. Chris si jenom při mém pohybu cosi nepřítomně zamumlal.
Neodolala jsem a položila si svou těžkou hlavu na jeho hruď. Pokaždé, když se nadechl, se má hlava zvedla s ním. Všechno to bylo tak příjemné. Zavřela jsem oči a představovala jsem si jenom nás dva. V různých situacích.

V tom jsem něco ucítila na zádech a leknutím jsem ucukla. Nechtěla jsem Chrise vzbudit, ale při představě, že by to mohl být pavouk nebo nějaký jiný nechutný hmyz jsem prostě jinak nemohla. Hbitě jsem otočila hlavu a neudržela jsem smích. Byla to jeho ruka. Chrisova ruka. Brzy se přidal i jeho chraplavý smích, z kterého šlo poznat, že se právě vzbudil.

,,Promiň, já tě nechtěla vzbudit," trochu mě hryzalo svědomí, a tak jsem se prostě musela omluvit. Chris se uchechtl. ,,Vždyť se nic nestalo. Stejně jsem neměl v plánu tady usnout. Chtěl jsem tě překvapit, ale když jsem tě tady, tentokrát už podruhé, viděl spát, tak jsem při čekání nějak propadl spánku," poškrábal se na jeho rozcuchaných vlasech, a tak si je rozcuchal ještě víc.

Chvilku jsem váhala, ale nakonec jsem to řekla. ,,Jak překvapit? Že si uděláš další selfíčko se mnou jak spím?" Celou místností se rozezněl jeho smích, a tak jsem nemohla jinak než se přidat.
,,No, to taky," klukovsky se uculil, ,,ale prostě, že budu s tebou úplně celý den. Ale odejdu nejpozději v osm, takže skoro celý den," a čekal na mou reakci.

,,Aaaha," vypadlo ze mě, protože jsem nevěděla, co na to říct. Samozřejmě, že jsem byla ráda, moc ráda, ale bála jsem se, že to zdravotně nedám nebo něco podělám (mimochodem na to já jsem expert).
,,Ale klidně půjdu, jestli ne-" ,,Ne!" Skočila jsem mu do řeči, na to jsem občas taky expert. ,,Tak tady zůstanu," radostně se zazubil od ucha k uchu Chris. A já mu úsměv oplatila.

Něco mě příjemně zašimralo na krku a já jen spokojeně a totálně mimo zasténala. Můj Chris mě obdarovával jemnými polibky na volná místa na krku, kde se nenacházely mé vlasy.
.
.
.
.
.
Další díl je tady!
Co vy na něj? Taky byste chtěli takové překvapení? Já teda joo :* byla bych z toho totálně odvařená 😂

Děkuju... 💞

Léčba láskouWhere stories live. Discover now