51 - Probuzení

87 4 0
                                    

Už jsem ležela zachumlaná pod dekou a horlivě jsem diskutovala s mými nejlepšími kamarády. O všem možném.

,,To já byla na táboře jen jednou a bohatě mi to stačilo!" Přidala se Britt, která dlouhou dobu neprohodila ani slovo.
,,Byla jsem se dvěma holčinama na pokoji a pořád za námi lezli kluci z vedlejšího pokoje! Nechápaly jsme to, bylo nám tak osm, devět. Oni byli jen o trochu starší, možná tak o dva roky. Docela nás i otravovali, nebyli to žádní fešáci. To si moc dobře pamatuju!"
Britt na chvíli ztichla a tak jsem to rychle ze sebe vyklopila. ,,Na vzhled ty nikdy nezapomeneš, že?" Všichni se zasmáli, včetně Brittany. ,,Máš, Charlie, štěstí, že nejsi žádná zrůda."

Britt chtěla pokračovat, jenže nás něco přerušilo, spíš někdo.

,,Zastřete si žaluzie a už půjdete spát," oznámila nám naše třídní. ,,A nepřejte si mě, jestli budete dělat kravál!" Zvýšila hlas, abychom ji brali vážně.

Odešla a my se opět dali do řeči, ovšem potichu. Učitelka měla uši jak slon. Většina lidí si tam povídala, takže pohoda.

,,Noo, kde jsme to skončili?" Zeptala se naschvál Britt. ,,Joo, vlastně! No, prostě to byli normální kluci s normálním vzhledem. Nic pro mě." Někdo by řekl, že je namyšlená, ale není. Jen se tak občas chová, protože chce rozesmát. Určitě není jako Mia.
,,Mojí spolubydlící se však jeden líbil. Daniel, Dan se jmenoval. Básnila o něm celou noc. Ale jemu to neřekla. Nikdo mu to nesměl říct. Tábor trval celý měsíc a po dvou týdnech, což byla menší půlka, nebo spíš větší třetina. Takže po té době jsme se docela spřátelili a z otravných sousedů se stali fajn kluci. Všechen volný čas jsme trávili spolu," zasnila se.
,,Ale i tak na to nevzpomínám ráda!" Rychle nám připomněla. ,,A ještě, abych nezapomněla, ta kámoška se s tím Danem dala dohromady. I teď jsou spolu, jen si mezi tím udělali pár malých přestávek. Je to neuvěřitelné! Po, dejme tomu sedmi letech jim to vydrželo. Fakt bomba. Určitě se jednou vezmou a budou mít děti. A moc jim to spolu sluší, Dan vyrostl do výšky a krásy."

Podívala jsem se na mobil. 22:57
Chvilku jsme ještě kecali a za chvilku jsme šli spát. Charlie se otočil na bok směrem k Britt, já ke Chrisovi.

Přitulila jsem se k němu a on mě obejmul. Vlezla jsem si k němu pod deku. ,,Dobrou, lásko! Miluju tě."

,,Já tebe," zašeptala jsem mu do ucha se zabořenou hlavou do jeho ramene. Ani tam ta deka nemusela být. Mě hřál Chris. A naše mladá láska.

A tak jsme usnuli. Bylo nám jedno, kde jsme. Hlavně že jsme spolu.

Vzbudila jsem se už před sedmou. Docela jsem se i divila. Chris byl ode mě trochu dál, než když jsme usínali. Nenápadně jsem chmatla po sluchátkách a pustila si písničky. V duchu jsem si zpívala. Bylo to tak chytlavé.

Rozezněla se mi v uších píseň od Bruna Marse. Marry you.


Ještě jsem se nějak udržela, ale když začala hrát další písnička, nevydržela jsem to. Začala jsem si tiše pobrukovat. Meghan Trainor má super hlas. Dear future husband.

Zrovna dohrála tato songa, když mě někdo pohladil po předloktí.
Byl to Chris.
Políbil mě a já dychtila po něčem víc. Bohužel, byli jsme stále ve škole.
Tomu říkám ráno. Zvykla bych si.
.
.
.
.
.
Další díl, lidičky, další díl! Opět po týdnu, takový trochu o ničem, ale tak co...
Ty dva songy jsou fakt super!👍
Páčí sa? Nech sa páčí! 😂 Občas hovorím po slovensky, ale som Čech! Aby bylo jasno... Xd
Díky všem. 🌼

Léčba láskouWhere stories live. Discover now