43.

1.7K 112 4
                                    


- Tényleg? Az jó, na és rájuk – mutat a rájuk.

- Nem, nem emlékszem, csak rád.

Mosolygott, de láttam a szemeibe, hogy csalódott. Megint megakart érinteni, de most sem sikerült. Leült elém és szemembe nézet. Szemeibe könnyek csillogtak, mire fájdalmasan elmosolyodtam. Sajnáltam, hogy nem emlékszem. Felnéztem Wandáékra, mire a lány is leült, de meglepetten vettem észre, hogy a fiú eltűnt egyik pillanatról a másikra. Csak ott ültünk, amíg a pasas vissza nem jött egy szemüvegessel az oldalán.

- Sejtjük mi a probléma.

- Tényleg? – pattan fel Nick.

- Igen, de sajnos nem fogsz örülni, mivel az én hibám. A blokkoló bilincs tehet róla. Mielőtt megkapta szinte folyamatosan használta az erejét, legalább a test hőmérséklet fent tartásra, de mivel erre nem volt szükség ez gyűlt és gyűlt. A felgyülemlet energia bentről emésztette, majd csak ez apró kibúvót kereset, ami lehet érzelmi, vagy testi változás is. A lényeg, hogy a karkötő még mindig blokkolja ezért nem tört ki. Az ereje azonban küzd a blokk ellen és így szinte teljesen felemészti a gazdatestet. Ezért nem tudhatjátok megérinteni.

- Akkor megfog halni? – kérdezte rekedten Nick.

- Valószínűleg, de mindent meg teszek, hogy ez ne így legyen.

Wanda szája előtt tartva a kezét sírt. Nick pedig felkapta pasast a pólójánál, majd a falhoz szorította.

- De – nyüszögte a falhoz szorított. – Lehet, hogy tudok egy megoldást.

- Mit? – szorította össze a fogait Nick.

- A gazda testnek küzdenie kell. Mivel felejtet vissza kell emlékeznie. Minnél több dologra emlékszik, annál közelebb vagyunk. Kellenek a régi ismerősök.

- DE hiszen azokból vagy halottak, vagy eltűntek, vagy éppenséggel ki a karnak nyírni.

- Ez az egyetlen esély. Régi dolgok egyenlőek emlékek.

Nick leengedte... A pasas hozzám lépet, majd biztatóan rám mosolygott.

- Én Tony Stark vagyok, multi milliomos playboy, aki szabadidejében Vasemberként repked és védelmezi a várost.

Mint Nicknél, most is emlékek kerültek elő. Mikor Vasember páncélját forrósítom egy harcnál, mikor felette állok egy tűz gömbbel, mikor veszekszünk, egy kép, mikor házibuliba megyünk, aztán beszédet mondott. Megmosolyogtam ezeket, majd Tonyra néztem és bólintottam.

- Emlékszem rád, veled mentem el házi bulizni.

- Igen. Legalább ez megmaradt benned – neveti el magát. – Wanda, gyere te is.

- Wanda Maximoff vagyok és én vagyok a Skarlát boszorkány, de neked megmaradtam, mint bíbor, mert úgy hívtál először.

Csak egy pillanatra elő jött, hogy együtt énekelünk. Aztán következőnek, mikor felgyújtom a ruháját, aztán mikor a cellába hozza nekem a kávét. Bólintok, mire már mindenki mosolyog. Stark felszaladt, mert akar nekem készíteni valamilyen ruhát, ami kicsit vissza fogja az erőmet, de Nick ezt ellenezte, azonban nem agyon számított a pasasnak. A szemüveges is elmondta kicsoda, de róla nem épp jó emlékeket köszönthettem viszont. Azonnal tartani kezdtem tőle, azonban megnyugtatott, hogy csak a nagy zölddel nem vagyok jóba. Aztán felmentünk egy szintet, ahol még találkoztam Clinttel és Natashával. Clint és a tető ugrás számomra egyet jelentett, Natashának pedig felgyújtottam a ruháját. A szemkötöst Nick Furynak hívják mint megtudtam és nagyon nem vagyunk jóba, az emlékeim szerint. Vízióval is találkoztam, aki szívinfarktust hozta rám, ugyan is a falon át került elém. Róla a Wandával valótáncolása jutott eszembe, meg mikor harcoltunk. Ugyan is innen mindenkivel vívtam élet-halál harcot, mint megtudtam. Wanda elszaladt megkeresni a testvérét, Nick pedi mesélt nekem magamról. Fura volt hallgatni. Mondta, hogy hogy kerültünk ide és hogy külön váltunk, de nagyon büszke volt rám és mindig szemmel tartott. Fury még külön behívatta Petert is, aki a Pókember, hogy emlékezzek rám, mikor bedobott az ablakon, meg mikor a hálója mellé estem. Vele együtt befutott Amerika kapitány, aki egyből elmondta, hogy az elején nagyon nem bírtuk egymást. Steve egyébként vicces volt és ő nem úgy állt ehhez mint a többiek, ami tetszet. Nick és Steve kicsit elvonultak, mire egyedül mentem tovább és fedeztem fel a tornyot.

A Tűz "Angyal" ( Bosszúállók fanf. )Where stories live. Discover now