23.

2.4K 139 3
                                    

. 5 perc alatt megis untam, mivel semmi izgalmas nem történt és elkezdtem vissza felé menni, mikor kiabálásra lettem figyelmes.

- Ne! Hagyjon! NE, kérem!

Mikor közelebb mentem egy férfi a falhoz nyomott egy nő és elkezdte letépni róla a ruhát. A nő próbált tenni ellene, de a férfi túlerős volt.

- Hé! – kiáltottam oda, mire mindketten felém fordultak. – Engedje el!

- Kérem segítsen – mondta a nő, mire a pasi pofon vágta.

- Hé! – háborodok fel és közelebb megyek.

- Tűnj innen, mielőtt neked is bajod lesz.

- Csak próbálja meg és a kórházba köt ki.

- Hah! – elengedi a nőt, mire az esetlenül a földre rogy. – NA most legyél nagymenő kislány.

- Fusson – mondom a nőnek, majd egy csődarabot felkapok a földről. – Maga pedig szépen bejön velem az örsre, vagy először látogassuk meg a mentősöket?

- Nagy szád van kislány, de várjuk ki a végét.

Termetes testével felém iramodik, mire erősebben szorítom a csődarabot és fejen vágom vele, de semmit nem tesz, teljes erőből a falnak nyom és elkezdi tépni a ruhám. Tökön rúgom ezzel kicsit összegörnyed, így egy jobbos is betalál, míg fel nem emel a nyakamnál fogva, így oda kellett kapnom mindakét kezem, hogy levegyem a fojtogató markát. Körmömet belemélyesztettem húsába, de semmit nem használ, csak elkáromkodta magát, majd erősebben fogott a nyakamra. A karkötőket a kezemen, most nagyon átkoztam. A lábammal is elkezdtem rúgdosni, de semmi jelentősebbet nem tudtam tenni, majd elkezdtem gondolkozni. Elengedtem magam, majd szemeim is becsukta, mintha elájultam volna. A fojtogatás abba maradt és helyette valami féle hörgő hangot hallatót. Mikor résnyire nyitottam a szemem, láttam, hogy éppen az övét veszi le. A karkötőkhöz nyúltam, majd lefejtettem az egyik, majd a másikat. Pont megfogta a kezemet, hogy összekötözze, mire felizzitottam a szemem, majd a testem, így hátra tántorodott. Rémült tekintetétt öröm volt látnom. Mikor elpróbált futni egy kötelet idézve a lábára dobtam és elkezdtem húzni a földön. Úgy kellett kimennem a sikátorból, hogy ne ismerjenek fel és meg is volt a tervem, hogyan. Korommal a falról bekentem a szememnél, mint egy álarcként, majd a hajamszínét is megtudtam változtatni, így az vörös lett, a szemem pedig izzott. Gyalog elég messze volt a rendőrség, így használnom kellett azt a képességemet, amit még a Hydra fedeztetett fel velem. Repülni. A szárnyam egy angyaléhoz hasonlítják, csakhogy tűzcsóvákból rajzolódik ki.

 A szárnyam egy angyaléhoz hasonlítják, csakhogy tűzcsóvákból rajzolódik ki

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Sorry, de nem volt más kép, ami ennyire hasonlított)

 Miközben a férfi végig nézte az átalakulásom, egyszer el is ájult. Mikor megpróbáltam felszállni, ami harmadszorra sikerült is, nem nagyon bírtam el a pasast, így teljesen lekötöztem és mintha egy nagyon nehéz csomagot fognék, felvittem a tetőre és ott végig guritottam egészen a legközelebbi rendőr örsig, mikor odaértünk az éppen kint eszegető rendőrök elé dobtam.

- Megpróbált megerőszakolni két nőt, kapja meg a méltó bűntetését – mondtam, majd felszálltam és a tetőn meglapultam. Nem nagyon megy ez még nekem, azonban hallottam, mit montak.

- Ez meg ki volt?

- Egy új szuperhős?

- Dehogy, láttad a szárnyait, ez egy angyal!

- Angyalok nincsenek!

- Pedig nagyon úgy tűnik.

Mosolyogva hallgattam a dicséreteket, majd repülve(mármint próbálva) mentem vissza az intézetbeދ

(a szárnyait, valahogy így képzelem el)

(a szárnyait, valahogy így képzelem el)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
A Tűz "Angyal" ( Bosszúállók fanf. )Where stories live. Discover now