32.

2.1K 133 2
                                    


Mikor oda néztem, láttam, hogy éppen csak ura a helyzetnek, de jól esne egy kis segítség, mikor találkozott a tekintettünk jelentőség teljesen rám nézet, majd mivel Steve bemosott neki egyet, vele kezdet foglalkozni. Pietro a vállamra tette a kezét, de leráztam magamról. Thor éppen a kalapácsot pörgette, mire döntenem kellett. A számra haraptam, majd Kate felé iramodtam és a kalapács elé vetettem magam, mielőtt elérte volna a Vasemberrel lekötött barátnőmet. A kalapáccsal együtt repültem ki az ablakon, majd mikor vissza fordult zuhanni kezdtem. Kezemhez kaptam és gyorsan levettem a bilincseket, majd felrepültem az égre. A hajamat is átváltoztattam, majd egyenesen vissza mentem a toronyba, ahol, már csak Thor és Steve harcolt. Pietro biztosan utánam ment, Tony pedig kifeküdt a földön. Mikor felé hajoltam először megijedt, majd felsegítettem, de hamar el is engedtem, mert kezdtem felolvasztani a páncélt.

- Segíteni jött? – kérdezte Tony, de keményen válaszoltam.

- Nem. Alice üzenetét küldi, hogy jól van, de ne keressék többé.

- Mi? Már mint az az Alice. Biztos valamivel tele magyarázták a fejét.

- Az én üzenetem csak ez – már indultam volna, de megfogta a kezem.

- Mondja meg neki, hogy ha vissza jön, akkor elmondom, hogy elintéztem, hogy legyen egy saját szobája és nem kell a cellában aludni.

- Szerintem nem lesz ettől elragadtatva, de rendben, ja és Pit ha lehet hívják vissza, feleslegesen pazarolja az idejét.

Kate mellé léptem, mire csak füttyentett egyet. Az ablak felé futottunk, majd levetettük magunkat. Két karja alatt fogtam meg és elvittem egy messzebbi ház tetejére, ahova szó szerint ledobtam, de egy bukfenccel tompította a becsapódást. Nem szólt hozzám, csak elővette a telefonját és felhívott valakit. Mikor vissza jött leült a ház szélére, majd megütögette a mellette levő helyett.

- Mit akarsz még szépíteni, tudom, hogy naiv vagyok, de nem fogom őket bántani.

- A főnök megfog büntetni, ugye tudod?

- Igen, de legalább észhez térek, már mint szerinted.

- Ki kellett kergeselek a rózsaszín ködből, mi lenne nélküled velünk, te vagy az osztag vezető helyettes és a bátyádat szinte mindig elviszik másik munkára. James pedig teljesen elfog felejteni, ha nem lát.

- Az akkor a baj? – Kate értetlen képet vágott.

- Mi történt, amiről én nem tudok?

- Semmi.

- Megkedveltél valakit?

- Nem.

- Nekem nem tudsz hazudni, James volt a mindened.

- De elegem van abból, hogy minden agymosás után újra kell kezdenem az egészet.

- Ha te nem lennél, nem lenne mit újra kezdeni. James embersége benned rejlik.

- Úgy sem fogom bírni a kínzásokat sokáig.

- NE beszélj hülyeségeket. Te egy nagyon erős nő vagy.

- Ja, szinte már angyali.

- Ja, szinte már angyali

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
A Tűz "Angyal" ( Bosszúállók fanf. )Where stories live. Discover now