31.

2.1K 139 5
                                    

Már kényelmbe helyeztem magam amikor valami riasztó szerűség szólalt meg. Azonnal a toppon voltam és indultam kifele, amikor hallottam, hogy valaki köhögni kezd a közelbe. Benyitottam az egyik irodába, ahol állt a füst. Pólómat az arcom elé fogva mentem egyre beljebb, de senkit nem találtam, de akkor ki köhögött. Ekkor egy bőrszerkós csaj toppant be az ablakon, arcán gúnyos mosollyal.

- Tudtam, hogy megváltoztál – mondja, majd teljes kitisztul az arca. Kate?

- Te meg mit csinálsz itt?

- Ellenőrizlek, de úgy látom, teljesen elpunyultál. Gyere vissza viszlek a bázisra.

- Nem, nem akarok.

- Igazán? Maradsz azokkal akik cellában altatnak és kísérleti patkányként kezelnek. Mikor voltál utoljára bevetésen? Nem hiányzik? Vagy mi? Nick? James?

- Nagyon hiányoztok, de nem tudom.. lassan kezdek ide is...

- Jaj Alice, olyan naiv vagy – nevet erőltetetten. – Azt hiszed jelentesz itt valakinek bármit is? Hogy a barátid lettek?

- Igen,hiszen már vannak közös programjaink is.

- Azokon a közös programokon folyamatosan megfigyelve voltál, megnézték, mikor akarsz elszökni. Mindenkit külön megkértek, hogy legyen veled kedves, hogy ne tűnjön fel neked, miket terveznek.

- Nem!

- Ó, dehogy nem és ezt te is tudod, hogy ilyen hamar nem fogadtak volna, be egy Hydra katonát.

Igazság szerint élénken élt bennem a Hydra szabályai, miszerint tartsd közel a barátokat, de még közelebb az ellenségek. A Bosszúállóknak is valamilyen ilyen taktikájuk lehet. Aztán egyre több minden igazolta Kate szavait. Tony hirtelen bizalma, Natasha és Wanda érdeklődése, Pietro bizalmamba férkőzései. Válaszolni akartam Katenek, de egy pajzs repült el köztünk. Kate-el hátra szaltóztunk, majd Kate a kapitány felé indult meg.

 Kate-el hátra szaltóztunk, majd Kate a kapitány felé indult meg

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 Én egy helybe álltam, nem tudtam, kinek kéne segítenem. Egymás gyűrték, majd az ablak tört és Vasember is betoppant a buliba. Pontosan tudtam, hogy Kate megoldja, de többen ne jöjjenek be... Pietro és Thor is betoppantak, mire nagy levegőt kellett vennem, nem hagyhatom, hogy bántsák. Pietro hozzám jött, majd felakart venni az ölébe, de nem engedtem.

- Nem Pietro – mondom, miközben leveszem a kezét a derekamról.

- Miért, mi a baj?

- Igaz, hogy megkértek, hogy legyetek velem kedvesebbek?

- Miről beszélsz?

- Igaz? Ez az egész csak egy átverés?

- Nem Alice, mit mondott neked? – mutatott Kate-re.

A Tűz "Angyal" ( Bosszúállók fanf. )Where stories live. Discover now