12.

2.8K 165 4
                                    

Ők is megölelik egymást, majd együttesen indul fel. A kamerákat már kívülről fújom, így én mondom, merre vannak, de Nick egyszerűen kiüti az összeset. Mikor feljebb érünk egy emelettel, James kinéz, majd gyorsan vissza kapja a fejét. Van ott valaki. Nick feltölti magát, majd mikor elakar menni mellettünk kiüti. Futottunk a lépcsőház fele, azonban mint mindig most is kinyílt a lift és megint az özvegy lépet ki rajta Furyval az oldalán. Nick neki ugrott a szemkötösnek, Bucky pedig a nőnek. Közbe a liftbe megnyomtam a legfelső gombot, így amikor vissza jutatták a bosszúállókat, mi még sietősebben mentünk. A korlátokon csúszkálva haladtunk, miközben azon törtem a fejem a többiek hol lehetnek. A földszinten minden nyugodt volt, vagyis, ha nem veszik észre... Még a gondolatot sem fejeztem be, már megint a falnak csapódtam, miközben kezeimet Pietro fogta le, ugyan abba a pózba voltunk mint a rendelőben.

- Hova? –kérdezte, miközben elfordította a fejét, mint egy kiskutya.

- Haza –mondom és ágyékon rúgom, mitől összegörnyed és nekem szabad utat hagy. Bucky a kezét nyújtja, de mielőtt megfoghatnám a csillagos pajzs keresztül szeli a levegőt. Még mielőtt utol érnének minket az ügynökök kimegyünk az ajtón, aminek a rendszerét Nick kinyírja, így az bezáródik. Tovább megyünk, majd 5 utcányira a sikátorban megállunk. A falnak támaszkodva, azonban ismerős arcokat pillantok meg.

-          Kate – ölelem meg, a barátnőmet, aki egyben a bátyámmal jár, vagyis amint elengedtem, Nickhez rohant és a nyakába ugrott, majd szenvedélyes csókot váltottak

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Kate – ölelem meg, a barátnőmet, aki egyben a bátyámmal jár, vagyis amint elengedtem, Nickhez rohant és a nyakába ugrott, majd szenvedélyes csókot váltottak. Miközben néztem a boldog egymásra találós szerelmes párt, James karolt át.

- Na, milyen meglepit hoztam?

- Tökéleteset – nézek rá, majd egy puszit nyomok az arcára. –Kate érti a dolgát.

- Vagyis, ha kimossák az agyamat, egy egy perces videóval vissza tud téríteni előző valómhoz, mert akkor igen.

- Pontosan.

-          Egyébként bocsánat, hogy megkérdem, de hol a ruhád?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Egyébként bocsánat, hogy megkérdem, de hol a ruhád?

- Hosszú történet.

- Akkor út közben elmesélheted.

- Nem hiszem-mondja Kate, majd előkapja a kardokat a hátán levő tokokból.-Valaki erre jön.

- Elbújni!


A Tűz "Angyal" ( Bosszúállók fanf. )Where stories live. Discover now