19.

2.5K 150 3
                                    



Karon ragadott és felrángatott egy szobába, ahol kényszerített, hogy vegyem fel a ruhát. Egy pánt nélküli mini ruha volt benne, aminek pezsgő színe van a szoknya pedig átlósan fodrot, derekamon egy ezüst öv, felsőrészen pedig gyönyörű fehér gyöngyökkel vannak minták varva. Pepper ruhája pedig térde feléért kicsivel, teljesen aranyszínű és egyszerű, azonban nyakláncot nem kellett vennie, mert a ruhának volt egy anyagrésze, ami nyakláncként viritot. Én azonban kaptam egy fél angyal, ami csak úgy ragyogot, amikor a fény úgy esett rá. A kezemre egy pezsgő színű karórát kaptam, amin Pepper szerint látom, mikor kell lelépnem, ha kínos helyzetbe kerülnék. Lábamra egy azonos színű magassarkút kaptam és miután felhívtam Pepper figyelmét, hogy nem tudok benne járni, egyszerűen kinevet. Következet a hajamat, amit idő hiány miatt, csak kivasaltunk, ahogy Peppernek is. A smink egyszerű volt,de, húh...elállt a szavam. Kihúztuk a szemem és csináltunk cicaszemeket és nem ismeretem magamra. A szín pedig a számon teljesen illett mindenhez. Miután készlettem és felkészítőm is, együtt ültünk be az egyik káprázatos sport autóba és meg sem álltunk a partiig. Stark saját tervezésű bulija nem volt semmi. Mikor megálltunk az autóval, már láttuk a fényeket. A hangulat, valószínűleg olyan elegáns lehet, mivel számomra a ruha is ezt sugalja. Kétszer próbáltam elszökni, egyszer a kocsinál, egyszer pedig az ajtó előtt hátráltam, de Pepper megfogta a kezem, majd kopogott. Egy öltönyös férfi nyitott ajtót.

- Hölgyeim – invitál be.

Alighogy csak beléptünk, már ott volt egy pincér kezébe egy tálcával, amin pezsgőket szolgáltak fel. Én elutasítottam, de Pepper levett egyet, majd gyorsan le is húzta. Beljebb mentünk és megkerestük Tonyt. Tony Thorral és egy nővel beszélgetett.

- Kiket látnak szemeim – fogad minket. – Mindketten elbűvölően festetek.

- Köszönjük – mondja Pepper, mert én csak lesütöm a szemem. – Alice, miért nem nézel körül, hiszen ez a te estéd.

- Tényleg, köszönöm Mr. Stark.

- Csak Tony, a barátaimnak.

Megmosolyogtam a kijelentésén, majd elindultam a felfedező útra. Néha elég nehéz volt átjutnom, a nagyobb beszélgető társaságokon, de volt olyan is, hogy a táncolók akartak fellökni, vagyis úgy döntöttem, inkább leülők egy szabad asztalhoz. Tervem füstbe ment, úgyanis mindegyiket elfoglalták, vagy levolt foglalva.

- Keresel valakit? – kérdi mögülem Wanda.

- Csak egy szabad asztalt.

- De hisz a foglaltak, neked vannak lefoglalva.

- Tényleg?

- A te estéd.

Tony is ugyan ezt mondta. Valahogy furcsa volt ez az egész. Ekkor láttam meg, hogy a terem másik végében két szmokingos férfi beszélget. Az egyiknek szőke, a másiknak fehér haja tökéletesen beállítva. Steve és Pietro. Őket még nem láttam beszélgetni kettesbe, mondjuk, még új vagyok, de akkor is. Bámulásukból egy pezsgős pohár ébresztett fel.

- Vegyenek a hölgyek – mondta a pincér, de én megint csak elutasítottam.

Leültünk az egyik ablak melletti asztalhoz. Még nem is helyezkedtünk el kényelmesen, máris mellénk vágodott Clint és Natasha.

- Tony kitett magáért, de hogy ennyi öltönyös legyen az már túlzás – mondta Natasha.

- Ami rosszabb, hogy mindegyik csak a munkáról tud beszélni – helyeseli Clint is.

-          Ami rosszabb, hogy mindegyik csak a munkáról tud beszélni – helyeseli Clint is

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Nekem meg a pincérek, mindig piát nyomnak az orrom alá – panaszkodom én is.

- Mert csak piával lehet kibírni ezt – magyarázza Clint és a megint erre járó pincértől levesz egy újabb poharat. – Alice te miért nem iszol?

- Nem kívánom.

- Olyan nincs – ad a kezembe egy poharat Natash, majd koccint velem.

Komolyan nem kívántam, tehát csak a számhoz tettem, majd le is az asztalra.

- Maguk meg miért ülnek itt magányosan -ült mellénk Vizió, mire mellettem Wanda erősebben ráfogott az asztalra. Erre nem tudtam nem elmosolyodni. Mik vannak.

- Csak kifújjuk magunkat – válaszolja Clint, majd vállon veregeti. – DE te menj csak táncolni, vidd magaddal valamelyik lányt, aztán gyerünk.

- Vidd Wandát – helyeselem én is, mire az említett rám kapja tekintetét. – Szívesen táncolna, most mondta.


A Tűz "Angyal" ( Bosszúállók fanf. )Where stories live. Discover now