29.

2.1K 131 0
                                    



Nem is emlészem, mikor aludtam el, de arra igen, hogy éppen Pietron agyaltam. Azonban álmomban Jamesszel voltam és éppen csókoloztunk, pont, mint régen. A számba haraptam, mikor újra lejátszodot előttem a jelenet. A cella ajtajánál, azonban állt valaki. Tony, toporgott ott, miközben monotonon ismételgette a nevemet.

- Alice. Alice. Alice.

- Igen Tony?

- NA végre, kérdeztem valamit. Eljössz velem egy kis gőz eresztésre?

- Mi félére?

- Házi buli?

- Hogy utasíthatnék vissza egy ilyen ajánlatott?

- Akkor ez egy igen?

- Igen.

- A rucidat lehoztam, kapd fel.

Egy piros egybe ruhát dobot nekem, ami nem csak a dekoltázsomnak adott elég nagy teret, hanem még a hasam is kint volt belőle

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Egy piros egybe ruhát dobot nekem, ami nem csak a dekoltázsomnak adott elég nagy teret, hanem még a hasam is kint volt belőle. Előtte öltöztem át, mert hát, már bemutatkoztam neki, mikor megjöttem, így nem voltam előtte szégyenlős. Mikor felvettem, végig mértem magam, majd Stark felé fordultam aki elégedetten bólogatott. Gyorsan engedet egy kis sminket, majd beültünk egy sport kocsiba és indultunk a házi buliba, amibe, mint megtudtam csak Peter volt hivatalos, de mivel sokan lesznek, biztosan elvegyülünk. Hát igen, három utcával arrébb is láttunk hányó embereket, vagyis tényleg nagy buli van. Tony kirakott a ház előtt, majd 5 utcával arrébb vitte a kocsit, mire csak mosolyogtam. Mikor bementem, egyből megütötte az orromat a pia szaga. Nem jutottam el a piáig, már 3 pasi rám akart mászni, de még nem voltam elég részeg ahhoz. Ez viszont szinte azonnal elmúlt, miután a...nem tudom hanyadik poharat is lehúztam. Tonyval egymás mellett voltunk egészen addig, míg úgy nem döntöttem, hogy nem az nézem, ahogy Tony nyalja-falja a lányokat, hanem táncolok egy jót. Meg is szólalt Shawn édes hangja, mire a legtöbb lány, velem egyetembe, felsikított. Egy igen csak helyes srác talált meg magának, akinek a szám végére, már mindenhol járt a keze a ruhán keresztül. Azonban, most kezem közé vettem az arcát és csókolózni kezdtünk.

 Annyira bevadultunk, hogy a parkett közepéről végig furakodtunk a tömegen egészen egy falig, amire szinte már felpasszírozott

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 Annyira bevadultunk, hogy a parkett közepéről végig furakodtunk a tömegen egészen egy falig, amire szinte már felpasszírozott. Néha levegő vételért megálltunk, de csak nagyon ritkán. Egyszer csak egy kezet éreztem meg a vállamon, majd meglátom Tony arcát, mire elmosolyodom.

- Mi az Tonykám? – kérdm, miközben a srác a nyakamat csókolgatja.

- Most szóltak, hogy szükség van rám a toronyba, mennünk kell.

- Csak neked, én maradok.

- Nem, megígértem, hogy én magam viszlek haza.

- Hé! – mordul fel a srác. – Azt mondta nem oké haver?

- Te meg nem azt mondtad, hogy nem tudsz berúgni?

- Tévedtem, vagy nem is, rajtam van a karkötőd – mutatom fel a kezemet.

- Jaj, te kis hülye, na, gyere – ellöki a srácot, majd a vállára kap, mire elkezdem ütögetni, de meg sem szólal, csak visz a kocsihoz.

Majd hívj! – kiáltja utánam a fiú, majd újra bemegy atömegbe.

A Tűz "Angyal" ( Bosszúállók fanf. )Where stories live. Discover now