6.

3.2K 187 3
                                    


- Mit.. akarsz? – a kérdés közepén összekoccant a fogam, amiért nagyon haragudtam magamra.

- Fázol? – kérdezte meglepetten a srác, majd egy pillanatra eltűnt, de vissza is tér még egy takaróval.

- Most.. próbálsz a bizalmamba férkőzni? Ügyes, de.. én is.. ezen a pályán mozgok.

- Miért hiszed, hogy mindenki rosszat akar?

-          Miért hiszed, hogy mindenki rosszat akar?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Mert nem?

- Nem!

A lábaim hirtelen feladták a szolgalátott és összerogytam a hideg földre. A fiú egy pillanat alatt mellettem termet. Rám terítette a takarót és segített fel állni, de nagy lányt akartam játszani, azonban amint elengedtem egyből vissza estem volna, de egy szempillantás alatt elkapott.

- Mi a baj?

- Mintha nem tudnád – forgatom a szemem. –A bilincs blokkolja az erőmet és mivel nem nagyon voltam az erőm nélkül, a testem, nem tudja megtartani a megfelelő hőmérsékletet.

- Erről szerintem nem tudtak. Gyere levesszük – felkapott az ölébe, majd elsuhantunk.

Mire kettőt pislogtam a laborban voltunk, ahol Dr. Bruce és Stark, elejtették a kezükbe tartott szerszámokat. A fiú letett az asztalra és Starkhoz fordult.

- Vedd le!- mutatott a bilincsekre.

- Mit? – kérdezte Stark – Miért?

- Blokkolja az erejét, mindjárt megfagy.

- Ezt ő mondta?

- Mit számít? Jéghideg a bőre és már a második takarót terítettem rá és még mindig remeg.

- Miből tudod, hogy nem hazudik?

- Vizsgáld meg.

Dr. Stark közelebb jött, majd megfogta a kezem, majd hümmögve, a homlokomra tette a kezét. Majd levette rólam a takarókat, mire össze koccantak a fogaim. Star az arcomat fürkészte, miközben a bilincsekhez nyúlt, majd levette őket. Felnéztem a többiekre, mire megláttam, hogy Bruce keze a fiú vállán pihen. Mire újra visszanéztem az előttem álló férfire hátra hökkölt, majd vissza nyomta a kezemre a bilincseket.

 Mire újra visszanéztem az előttem álló férfire hátra hökkölt, majd vissza nyomta a kezemre a bilincseket

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Tudtam – mondja, majd elmegy.

- Mit? – kérdeztem. – Azt, hogyha aktíválom az erőm a szemem felizzik?

- Meg akart támadni.

- Akkor azt úgy mondanám, hogy le, de nem egyszerűen ha nem veszi ezeket le – nyújtom felé a bilincseket. – Halálra fagyok.

- Nem hiszek magának és maga sem hisz bennem.

Elfordítottam a fejem, miközben résnyire préseltem a számat. Valami hatásosabbra van szükségem. Ekkor eszembe jutott valami, ezért nagy levegőt véve és felhasználva a maradék erőmet, fel szakítottam a pólóm, így egy hatalmas rá látás nyílt a mellemre. A mozgásomra Stark is hátra fordult, majd mivel nem tudta elvenni a tekintetét közelebb jött. Bájosan pislogtam és szexisen a számba harapta, mire megnyalta ajkait.

- Kérem – mondta, mire végig futott a hátán a hideg. Láttam, szinte már éreztem is.

Nem tudott válaszol, de mivel kezdtem teljesen kihűlni, csak egy nagyot sóhajtva elterültem az asztalon. Stark majdnem megette a száját, miközben valószínűleg elképzelte mit csinálna velem, végül csak lehunytam a szemeim és teljes sötétségbe borult a világ.

A Tűz "Angyal" ( Bosszúállók fanf. )Where stories live. Discover now