25.

2.3K 142 3
                                    


- Úristen, jól vagy? – kérdi a hajtömeg, majd eltol magától, így látom Pepper aggodó arcát. – Látom átöltöztél, ne félj, már biztonságba vagy.

- Pepper nyugi, jól vagyok, de te meg mégis honnan...

- Éppen Tonyval néztük az utcai kamerákat, mikor láttuk mi történt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Éppen Tonyval néztük az utcai kamerákat, mikor láttuk mi történt. Láttam, ahogy megmented azt a nőt, majd elájulsz és azonnal elindultunk hozzád Tonyval, de mire oda értünk senki nem volt ott. Mi történt, bántott?

- Várjunk csak, nekem is elmondaná valaki miről van szó? – szól bele Pi.

- Csak... - kezdek bele, de Pepper félbe szakít.

- Alice, kimentett egy nőt egy perverz állat kezei közül, de majdnem ő sérült meg.

- Vagyis majdnem megerőszakoltak? – kérdi felháborodva. – És neked ez a semmi?

- Pi, semmi nem történt, megoldottam, vagyis kaptam egy kis segítséget.

- Tényleg? – kérdi Pepper.

- Pi? – kérdi Pietro.

Megráztam a fejem, majd elindultam fel, ott hagyva őket. Szerencsére senki nem követett. Vajon látták amikor megváltoztattam a hajam színét, vagy a szárnyaimat. Ha ezek kiderülnek, tuti Fury megint kísérletezni akar majd rajtam. Felmentem a tárgyalóig, majd körbe jártam, de nem találtam a szemkötőst. Senki nem volt azon a folyosón. Vissza indultam, mikor a tárgyalóban valaki bekapcsolta a tv-t. Híradó ment éppen.

„ A mai napon a rendőrség jelentést tett egy angyalról, miszerint egy angyal szárnyú nő hozott be egy férfit akit öt nő is vádolt, miszerint erőszakot követettel velük szemben. Az ügyben még nyomoznak, hogy vajon ki lehet az angyali nő, de mikor megkérdeztük a S.H.I.L.D. vezetőjét, Nick Furyt, csak ennyit mondot.

- Még nem találkoztunk ilyen teremtménnyel, de a bosszúállók azon lesznek, hogy maguk biztonságba legyenek.

- És mivan ha segíteni akar? – kérdezi az egyik riporter.

- Ebben nem lehetünk biztosak.

- De uram a nő egy erőszak tevőt vitt a rendőrségre sértetlenül.

Erre semmit nem válaszolt, csak elfordult és lelépet a dobogoról. Vajon egy újabb bosszúállóval találtuk magunkat szembe, vagy egy új ellenséggel?"

A Tv szinte azonnal ki is kapcsolt. Körbe néztem és senkit nem láttam, aki be kapcsolta volna, de ekkor egy sikoly töri meg a csendet, mire abba az írányba futok, de mellettem Pietro is elsuhant, tehát ő előbb oda ért. Az ablaknál álltam, ami nyitva volt, majd láttam, hogy Pi az egyik S.H.I.L.D. ügynököt fogja a kezében, miközben az még mindig hadonászik. Vajon hogy eshetett.. Egy sötét alak bújkált az egyik mellettem lévő szobában. Mikor oda értem felemelte a kezét és megpróbált leütni, de gyorsan kikerültem előle és védekezni kezdtem. Éretem a húzatott, így tudtam, hogy az ablakhoz terel. Nem bántam, mert mikor odértünk gyomorszájon ütöttem, majd átszaltóztam felette és kirúgtam az ablakon.

 Nem akartam kinézni, vagyis elkezdtem vissza fele futni és elmondani a történteket Tonynak, vagy Stevenek, vagy bárkinek akinek lehet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 Nem akartam kinézni, vagyis elkezdtem vissza fele futni és elmondani a történteket Tonynak, vagy Stevenek, vagy bárkinek akinek lehet. Futás közben Stevel találkoztam, aki éppen valami papírokat nézegetett.

- Steve, én nem akartam, de valahogy mégis kilöktem és..és én nagyon sajnálom, csak...

- Hé, nyugalom, mit csináltál?

- Ki löktem valakit az ablakon.

- Hol?

- A tárgyalónál.

- Volt ott még valaki? Vagy miért tetted?

- Megtámadtak valakit és mire oda értem, már Pietro elkapta, de aztán megláttam az alakot és harcolni kezdtem vele, majd tudtam, hogy engem is kiakar lökni, de forditottam a helyzeten és én löktem, de nem mertem utána nézni, szóval nem tudom mi történt vele – még folytattam volna, ha Steve le nem állít.

- Nyugalom, semmi baj, most megyek és megnézem, te pedig addig igyál egy finom zöld teát rendben?

- Nem – rázom meg a fejem.

- Ez nem kérés volt, hanem parancs.

Steve mosolyogva elsietett, majd én is utána akartam menni, de végül arra jutottam, hogy én nem mehetek le, de az angyal nő igen. Felmentem a tetőre, majd átalakítottam magam, kivéve a korom nem volt a közelembe, de mindegy is. Leugrottam, majd Pietrotól 5 méterre landoltam is. Mikor rá emeltem a tekintettem egyszerre véltem felfedezni a csodálatot és a félelmet. Nem lépett közelebb és én sem tettem, vagy talán mégis? A szárnyaim felemeltek és közelebb mentem, annyira, hogy lássam meghalt-e a férfi, de láttam, hogy semmi baja. Pi elkapta. Rámutattam a férfire, majd Steve és Pietro felé fordultam.

- Ő lökte ki azt a nőt. Kapja meg méltó bűntetését.

- Ki vagy te? – kérdezte gyorsan Steve.

- Az nem fontos.

- Csak a nevedet szeretném tudni – erősködik.

- Nem – jelentem ki, majd megfordulok, de mielőtt elmennék még hozzá fűzőm. – Üdvözlőm Furyt.

A Tűz "Angyal" ( Bosszúállók fanf. )Where stories live. Discover now