26.

2.3K 138 4
                                    



- ...és azt mondta, hogy üdvözli önt – meséli a kapitány a gyűlésen, ugyanis az angyal első felbukkanása, fontos dolgokat hozott magával, illetve nagyon sok papír munkát, mint mondta az egyik ügynök, mikor beült a terembe mellém.

- Ha angyal, akkor biztos van egy védence, mivel a történetek szerint ők őrangyalok – mondta Thor.

- Akkor keressünk közös pontot – jelenti ki Natasha.

- Alice – mondja Tony, mire mindenki ránéz. – Ő az.

- Honnan veszi?

- Mindkét helyszínen ott volt.

- Igaz – helyeseli Pietro is, mire csak idegesebb leszek, nem akartam nagy dobra verni ezt az egészet. – És mindkét helyzetbe egyedül volt, vagyis segítségre volt szüksége –rám néz, de mikor oda fordítom a fejem elkapja a tekintetétt.

- Igaz ez Alice?

- Igen uram, mindkét helyen egyedül voltam, de megoldottam.

- Igazán?

- Igen, most sem hagytam magam kidobatni az ablakon. A másik szituációban, pedig kiütőttem a pasit.

Pietro kérdőn rám néz. Fury tovább vitatta ezt az angyal ügyet, míg arra nem jutottak, hogy próbára teszik. A következő megszólalás azonban megragadt bennem, mert Fury szerint bevethetnénk a „csalit", hogy hamarabb a nyomára akadjunk. Steve meg is kérdezte, hogy ki, vagy mi lenne az a csali, de a válasszal nem voltunk megelégedve.

- Arról maguknak nem kell tudniuk – ez nem volt teljesen igaz.

Mindenki az angyalon pörgött, így én inkább a megbeszélés után a cellámba akartam menni, de Fury visszahívatott, de nem csak engem. Clint, Pietro, Peter és Steve is ott voltak.

- Mit szólnának egy különleges edzéshez? Clint maga fogja vezetni, Peter pedig vigyáz a társaira

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Mit szólnának egy különleges edzéshez? Clint maga fogja vezetni, Peter pedig vigyáz a társaira.

- Milyen edzésre gondol uram? – kérdi Clint.

- Tetőugrásra.

Kint vagyunk az egyik 13 emeletes ház tetején és mindenki azon verseng, vajon kifog hamarabb elérni a célnak nevezet épületre. Én, azonban nem értettem mit keresek itt. Senki nem jött oda hozzám, hanem másokkal fogadtak, meg nevettek, de én ott álltam és azon imátkoztam, hogy senki ne vegyen észre. Clint beállított minket (engem is) a rajt vonalhoz, majd elordította magát, mire a fiúk futni kezdtek, majd ugrottak. Én ott maradtam, majd félve Clintre néztem.

- Mi a probléma?

- Félek?

- Sosem próbáltad?

- Nem, nem volt rá szükségem.

- Na gyere segítek.

Elmagyarázta, hogy kb. honnan induljak, hogy elég lendületett vegyek az átugráshoz, majd elmagyarázta és invitálta, hogyan ugorjak el. Mikor utána csináltam, mindig kijavított. Oda mentünk a széléhez, majd megmutatta, honnan rugaszkodjak el. Elmagyarázta, hogy hova és hogyan érdemes érkezni. Ezt is bemutatta, majd utánoznom kellett. A fiúk már régen a messzi tetőn üldögéltek, mire Clint vissza terelte őket.

A Tűz "Angyal" ( Bosszúállók fanf. )Where stories live. Discover now