58. Bölüm: Sonun başlangıcı

341 15 2
                                    


✅✅BU BÖLÜM FARKLI OLACAKKKKK!

💦💦💦BÖLÜM BENDEN GELECEK. BÖYLELİKLE HER İKİSİNİNDE İÇİNDEN GEÇENLERİ ANLAYABİLECEKSİNİZ.

🔥BU BÖLÜM TAMAMEN BİRBİRLERİNE AÇILMA BÖLÜMLERİ. ELİMDEN GELDİĞİ KADAR ONLARIN SAHNESİNİ UZUN TUTTUM. HATTA SADECE ONLAR VAR BİLE DİYEBİLİRİM. BU BÖLÜMÜ ONLARA AİT GİBİ DÜŞÜNÜN.

🔥MULTİ DE BÖLÜMÜ ÖZETLEYEN BİR GİF VAR.

🔥BÖLÜM ŞARKISINI -Deeperise ft Jabbar~Raf - BÖLÜM BOYUNCA DİNLEYEBİLİRSİNİZ. ÇOK GÜZEL OLUYOR TAVSİYE EDERİM.

🔥SONDA KESİT VAR. Ö-PÜL-DÜ-NÜZZZ!!!

Esil,midesindeki hareketlenmeyle sevdiği çocuğun dudaklarından zor zor ayrılırken elini kolu boyunca kaydırdı. Amacı sadece elini tutmaktı. Ama parmakları bileğine değdiği an hissettiği pürüzle bakışlarını aşağı indirdi. Gözkapakları tembelce gözlerini örterken sevdiği çocuğun onu izlediğini her hücresinde hissedebiliyordu.

Yutkunma eşliğinde kendini göreceği şeye odakladı ve bileğinin iç yüzeyini kendine çevirip bakmasıyla vücudu önüne geçilemez bir şok dalgasıyla sarsıldı. Dudakları aralanırken Uzel'in kıkırtısını bile duyamayacaklayın sağır olmuştu etrafındaki seslere.

"U-Uzel." Dudaklarından dökülen şaşkınlık içeren bu nida her şeyi sapasarmıştı ikisi içinde. Uzel,basit bir açıklama yapacakken Esil'in bu masum ve tatlı halini görünce içinde onu öpmeye dair bir şeyler hareketlendi. Boştaki elini beline koydu.

Nefesini mızmızının suratına üfledi sanki ona hayat bahşeder gibi. "Sen…sen ne yaptın?" O an çokta bir şey yapmadığını fark etti. O daha fazlasını hak ediyordu. Rüzgar yüzünden uçuşan saçları kokusunu etrafa saçmıştı.

Uzel içinden burada kimse olmadığı için şükrederken bedenindeki rahatlamayla elini ağır hareketlerle kaldırdı ve Esil'in yüzünü kapatan saç tellerini kulağının arkasına sıkıştırdı. "Ne yapmışım? Senin bana yaptığının yanında benimkisi ne ki mızmız."

Doğru söylüyordu. Esil her seferinde karşılıksız ona onu sevdiğini söylerken Uzel tepkisiz kalmıştı. Kim bilir bu Esil için ne kadar zor olmuştu. "Benim ismim…senin teninde yazılı."

"Sadece tenimde olsa iyi," diye mırıldandı Uzel. Fakat Esil,Uzel'in bileğine bakmaktan kendini alamadığı için bunu da duymadı. Hafifçe alt dudağını ısırdı. Şu an onu öpmek istiyordu. O sanki bileğinde muhteşem bir manzara varmış gibi bakarken teni karıncalanıyordu, bu onu daha çok etkiliyordu.

Bakışlarını Esil'in hayranlıkla baktığı yere indirdi. Bileğine. Bir pusula dövmesi yaptırmıştı. Normal şartlarda yönlerin yazacağı yerlerde Esil'in ismi yazıyordu.

Esil,Esil,Esil,Esil

"Benim yolum her türlü sana çıkıyor mızmız. Başka yön yok benim için." Onun doğusu da batısı da kuzeyi de güneyi de Esil'di. Çıkmazdayken bile çıktığı yön yine Esil'di. O baştan sona Esil'e bürünmüştü...habersizce. Dört bir yanı Esil ile kuşatılmış üstelik kalbi rehin alınmıştı fakat o bundan en ufak bir rahatsızlık duymuyordu.

Allah'ım olurda bu bir rüya çıkarsa gerçek olmasını sağla ne olursun. Ama rüya değilsede bu an hiç bitmesin. Ne olur Allah'ım,ne olur...

Genç kız bunları aklından geçirirken gözlerini kapatmadı. Gözlerini kapattığında Uzel'in uçup gideceğine inanıyordu çünkü. "B-ben…" Dili tutulmuştu. Bu ilk kez olmuyordu Uzel'in yanında ama bu seferki bambaşkaydı. "Esil."

AŞKTAN ÖTEWhere stories live. Discover now