Chapter 32

273 27 50
                                    

Bölüm 32: As Long As You Love Me

Bölüm şarkısı: Chopin-  Spring Waltz

Thank you TheGirlWhoEatsCarrot for cover 😘

CeydaYeilyurt1 hoşgeldin tekrar aramıza ♡♡♡Sonunda yani

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

CeydaYeilyurt1 hoşgeldin tekrar aramıza ♡♡♡Sonunda yani.

☁☁

Bazen belki de çok yanlış olan bir şey size en doğru şey gibi gelebilir. Ya da en kötüsü, en doğru olan şey belki de en yanlış, en son dahi yapmamanız gereken bir şey gibi gelebilir.

Büyük bir ikilemde kalabilir ve kafayı yiyecek gibi olursunuz. Tabii bu dediklerim hatayı ya da doğruyu yaptıktan bir müddet sonra gerçekleşir çünkü bu şeyi yaparken pişmanlık ya da kararlılıktan öte, sadece o şeye odaklanır ve sonucun ne olduğunu düşünmemeye çalışırsınız.

Aynen bunu yapıyordum bundan birkaç dakika önce. Hiçbir şeyi düşünmeden sadece ona odaklanmıştım. Kapanan göz kapaklarının yüzüne düşürdüğü gölgeden elmacık kemiğinin aldığı biçime kadar...

Deliceydi.

Delicesine güzel ve kavraması imkansız gibi görünüyordu. Ama kavranabiliyordu çünkü Audrey Hepburn' ün de dediğini gibi, imkansız deme, o kelimede bile imkan var.

Tutuşu, öpüşü, kokusu o kadar hayali andıran bir film gibiydi ki, gerçek olduğuna inanamıyordunuz.

Aynı benim birkaç dakika önce hissettiğim gibi...

Pişman değildim, buna pişman olmak denemezdi fakat bunun doğruluğunu sorgulamaya başlamıştım bile. Sonucunu düşünmeden yaptığım bir davranış ile hareket etmek kesinlikle çok yanlıştı, tabii mantıken. Lâkin beynimizin daha duygusal olan sağ bölümü ile düşündüğümüzde bundan daha doğru bir şey gelmiyordu.

Üç yıl süren bir hasretin ardından vuslat gelecek mi bilmiyordunuz ve birdenbire gelişen olaylar ile dengesini şaşıran bir cambazdan farkınınız kalmıyordu.

Aşk tam da buydu, ipin üzerinde yürümeye çalışan bir cambaz gibiydiniz. Adımlarınızı dikkatli ve sakin atarsanız bunu başarabilirdiniz, aşkta mutlu olurdunuz. Fakat aceleci davranır, dikkatsiz adımlar atarsanız yere çakılırsınız, aşkta mutsuz olur ve dibe batardınız.

Yine de her ne olursa olsun, ne yaparsanız yapın asla ama asla kazanan olamazsınız çünkü aşkta kazanan yoktur. Herkes bir miktar hasar alır, herkes bir miktar ödül de alır. İşin doğrusu, hasar ve ödül eşit orandadır.

Aşkı doğru yaşatabilmek için aşkı destekleyen temelleriniz olmalıydı aynı zamanda. Aşka zarar geldiğinde, onlar her daim kalabilsin. Ki eğer onlar her daim kalabilirse, aşk pek zarar görmez. Saygı ve sevgi.

Trouble Ψ Wildest Dreams //DÜZENLENİYORWhere stories live. Discover now