Chapter 23

286 36 12
                                    

Bölüm 23: Ain't Me

Bölüm şarkısı: Ain't Me- Selena Gomez ft. Kygo 

~~~

Taylor, beline dolanan kol ile çığlık atmak için debelenirken, aynı el ağzını kapattı. Korkuyordu, hem de çok. Derin derin nefesler almayı bırakın, nefes almayı unutmuştu.

"Sakin ol, benim"

Bu sesi tanıyordu. Hem de çok iyi.

"H-harry?"

El ağzından çekildiğinde söylediği şeyler bunlar olmuştu.

"Burada bekle."

Harry onu bulundukları sokağın görünmeyen bir köşesine bıraktı ve ortadan kayboldu. Taylor olanlara inanamıyordu. Nasıl inanabilirdi ki? Nefes almıyor gibiydi, nasıl alabilirdi ki?

Az önce Harry Styles, dudaklarını Taylor'ın kulağına dayamış ve fısıldamıştı. Uzun zaman sonra ilk defa o kadar yakındılar. Beyni uyuşmuştu, bedeninin diğer tüm kısımları gibi.

Neler oluyor, öldüm mü yoksa? Diye düşünen Taylor, yumruk sesleri ile bir nebze olsun hayal dünyasından gerçek dünyaya adım attı. Oraya gitmek istedi fakat ayakları sanki Harry ile işbirliği yapıyormuş gibi, ona itaat etmeyi reddediyordu.

Bir süre sonra geri geldi. Özenle ütülenen takımı kırışmıştı ve çok yorgun görünüyordu. Adımları gittikçe Taylor'a yaklaştı. Dibinde durdu ve o da Taylor gibi diz çöktü. Taylor'ın kahküllerini hafif geriye ittirirken sordu, "Sen iyi misin?"

Taylor başını salladı ve bu sırada nefesini tutmuştu. Neler olduğuna anlam veremiyordu.

"Sorma, ne olup bittiğini sorma." Dedi Harry ve Taylor'a çantasını verdi. Çantamı ne zaman bıraktım? Diye düşündü Taylor fakat Harry onun düşüncelerini cevaplamış gibi konuştu, "Daha dikkatli olmalısın. Çantanı kaşla göz arasında yürütmüşler."

Konuşmasını bitirince ellerinden tuttu ve Taylor'ı bilmediği yere sürüklemeye başladı. Sokaklar ıssız ve ürkütücüydü. Daha yeni yağmur yağmış gibi yerler nemliydi. Attıkları her adımda ayak seslerini duyabiliyorlardı. Bir süre sonra Harry'nin Cadillac'ının önünde durdular. Taylor korkmuştu ve titriyordu. Harry onun binmesine yardım etti.

İkisi de yol boyunca konuşmadılar. Ne Taylor bir tek kelam etti ne de Harry bağırdı çağırdı. Sonsuz bir sessizlik baş gösterirken, Taylor başını cama yaslamış ve donuk donuk yola bakıyor, Harry ise kaşlarını çatmış, yola odaklanmıştı.

Sessizlik Taylor'ın telefonunun çalmasıyla bozulmuş, Taylor aceleyle telefonuna uzanmıştı.

Arayan kişiyi gördüğünde içinden kendine lanetler savurdu.

Edgar...

"A-alo, Eddy?"

"Aman Tanrım, Alison! Neredesin sen Tanrı aşkına?!"

Harry de çaktırmasa da dinliyordu çünkü istesede istemese de Edgar'ın sesi ona kadar ulaşıyordu.

Taylor ne diyeceğini bilmiyordu. Kem küm etti fakat bir türlü cevap bulamadı. Onun imdadına ise Harry yetişti.

"Yalnız kalmaya ihtiyacım var. Bir arkadaşımda kalacağım bir süre, de."

Taylor aceleyle başını salladı.

"Yalnız kalmam gerek. Bir arkadaşımın evinde kalacağım bir süre. Merak etmeyin."

"Taylor! Daha yeni iyileştin ." Bu Zayn'di.

Trouble Ψ Wildest Dreams //DÜZENLENİYORWhere stories live. Discover now