Poslední slova autora

2K 102 24
                                    

Tímto se chci s touhle knihou rozloučit. Začalo to na přelomu jara a léta v roce 2015 a končí to v létě 2017. Dva dlouhé roky, které jsem věnovala psaní téhle knize. 

Nebylo to lehké. Začátky byly obzvlášť těžké, protože jsem kapitoly nevydávala často, potom až příliš často, potom zase málo. Šlo to od vrchu dolů a zase zpět.

Naštěstí jsem se umoudřila, stanovila si pravidla a začala se pravidelně věnovat psaní a vydávat kapitoly.

Upřímně, nechtěla jsem kapitoly natahovat až do 66. Můj první hrubý odhad byl takových 30 kapitol. Brala jsem to podle AR, které první mělo 14 kapitol. Rozhodně jsem nečekala, že to vyjde na jednou tolik.

Každopádně nelituji dne, kdy jsem ten nápad dostala a začala ho realizovat. Abych kápla božskou, konec jsem překopala tak 10x, než jsem došla k tomu, který je momentálně publikovaný. Musela jsem se kvůli dilema radit s několika lidmi, kterým jsem předkládala návrhy a potom jsme spolu diskutovali, který je nejlepší a který dává největší smysl. A dopadlo to skoro podle kánonu,

Hrozně moc bych teda chtěla poděkovat všem, kteří ty dva dlouhé roky byli tady se mnou a četli tuhle Fan fikci, která napadla tehdy čtrnáctiletou holku.

Rozhodně vám vděčím za všechny komentáře, ať už byly jen plné emotikon, pár slov nebo jste se rozepsali pomalu do slohovek. 

Všem patří mé obrovské díky a doufám, že se společně uvidíme i u pokračování s názvem Next generation, které se na mém profilu objeví 21. 6. 2017

Je to až za dva týdny a je to proto, že mě čekají písemky ve škole a chci mít dostatek času se naučit a vylepšit si známky. Taky si chci něco nahrabat dopředu, ale jak se znám, tak budu mít jen rozvržení kapitol :D 

Ještě jednou OBROVSKÉ díky všem a přeji hezký víkend :)


Marauders [CZ FF, 1]Место, где живут истории. Откройте их для себя