SEVGİLİ

18.9K 496 15
                                    

Salonda fink atarken sadece düşünüyordum. Kapıda kilitli değildi ama kaçamıyordum. Bir yanım onunla kalmak bir yanım gitmek istiyordu.

Ama gitsem bile nereye gidecektim ki?

Ne bir arkadaşım vardı ne de akrabam..

En iyiysi kalmaktı. Belki çalışırsam para kazanıp gidebilirdim buradan. Sanırım şimdilik en iyi planım buydu.

Göktuğ ben odadan çıktığımdan beri çıkmamıştı. Merak etmiştim ona tokat atmıştım. Üstelik şimdiye gelip bana bağırıp çağırması gerekirdi. Hatta öldürmesi...

Kendimi siyah koltuğa atıp gözlerimi kapattım. Ama benim gözlerimin kapanmasıyla kapının çalması bir oldu.

Oflayarak kalkıp kapıya yöneldim ve kapıyı açtım.

Oda neydi öyle!

Kapının önünde katologlardan fırlamış bir afet vardı. O kadar yakışıklıydı ki, yapılı saçları uzun boyu Göktuğa göre daha açık saçları vardı. Üstelik çokta sempatikti.

"Buyrun" diye fısıldadım. Resmen küçük dilimi yutmuştum. Üstelik bende bıraktığı etki çok farklıydı. Büyülenmiştim.

Beni görünce suratı birden asıldı ve içeriye bir adım attı. Korkmuştum bende bir adım geriye attım.

Duvara yapıştığımda elini yanağıma götürdü ve okşadı. "Seennn" diye fısıldadı.

Gözlerimi irice açıp "Evet ben" diyip kaşlarımı kaldırdım. "Senn çok güzelmişsin" dediğinde şoka uğramıştım.

Ne yani oda mı benden hoşlanmıştı? Ama farklı olan bir şey vardı. Dokunduğu yer Göktuğun ki gibi cayır cayır yanmıyordu. Üstelik heyecanlı da değildim. Sadece çok etkilenmiştim. Allah var yakışıklı bebeydi.

" Göktuğ nerede" diye soludu ve elini yanaklarımdan çekti. "Bilmiyorum" diye tısladım. Onun adını duymam bile sinirlenmeme neden oluyordu.

"Ne demek bilmiyorsun evde olduğunu söyledi sevimli kelebek" dedi ve elini bu sefer saçlarıma koydu. Uzaklaşan bedeni tekrar yaklaştı.

"Bilmiyorum dedim ya ben onun bekçisimiyim" diyip kaşlarımı kaldırdım. Zaten sempatik bir yüzü vardı birde dokunuşu değişikti.

İlk defa gördüğüm bu adamı sanki yıllardır tanıyormuşum gibi hissettim. Güvenli bir yanı vardı sanki. Göktuğ gibi ondan korkmamıştım.

"Pekala sevimli kelebek" diyip dudaklarını dudaklarıma bastırdı ve masum bir öpücük kondurdu. Kaskatı kesilmiştim. Ne itebiliyordum ne de bir tepki veriyordum.

Göktuğun öptüğü gibi hissetmememiştim. Siktir et Göktuğu kızım Esila... diyip kendime geldim.

Sonra tam onu itecekken "Sanırım sana aşık oluyorum" dediğinde bir ses duyuldu. İkimizde kafamızı çevirdiğinde Göktuğ elindeki çerçeveyi yere düşürmüştü. Hangi ara gelmişti buraya.

Gözleri ifadesiz bir şekilde bana bakıyordu. Ellerini ise yumruk yaşmıştı. "Heyy dostum" diyen yabancı elini Göktuğun omzuna indirdi. Göktuğ hala ifadesiz bir şekilde bana bakıyordu.

"Sanırım buraya taşınacağım, sana çok teşekkür ederim dostum hayatımın aşkını buldun bana" diyince ağzımdan küçk bir "Nee!!" diye bir inilti çıktı.

Ne demekti bu şimdi hangi ara aşık olmuştu bu çocuk bana pes yani.

Yanıma tekrar gelip elimden tuttuğunda ona gözlerimi çevirip "Bırak beni" diyip elimi ondan kurtardım. Göktuğ sinirlenmişti ama bu sefer kendini toparladı ve önce yabancıya sonra bana baktı ve "Senindir Ege" diyip sırıttı.

DUYGUSUZHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin