GELECEK BÖLÜMDEN ALINTI

2.1K 65 3
                                    

GELECEK BÖLÜMDEN ALINTI

Odaya giren ev halkı sanırım aylarca bu anı bekliyorlardı. Çok özlemişlerdi değil mi? Neşe kaynakları uyanmıştı bugün kocasına ve kavuşmuştu. Fazlasıyla sulu göz olan Mia gözyaşlarını artık tutamıyordu. Çok büyük bir savaş atlatmışlardı ama hepsi de sağ sağlim kurtulmuşlardı.

Esila ise kucağındaki eşi benzeri olmayan canlıya bakıyordu.  Onun bebeğiydi. Canıydı. “Kaç kilo doğdu ki ne kadar da tombiş” diyiverdi.

Genç kız karşısında dikilen adama baktı bir süre. Kimdi şimdi bu? Abisinin başlarına diktiği o bitmek bilmeyen korumalardan biri miydi yoksa?

"Sende kimsin?" dedi usulca. İçeriye gidip Esila ve Umut’u kontrol etmesi gerekiyordu ama gördüğü bu adam sayesinde bir adım dahi atamamıştı.

Karşısındaki uzun boylu derin bakışlı sevimli bir yüz tipi olan bu adamdan gözlerini ayıramıyordu. Ovv.. Kas mı onlar? Kassa eğer çok feci bir şeydi. Genç adam gülümsedi. Çok güzel gülüyor lan! "Ben Onur" dedi kısaca. Genç kız bu cevaba sinirlenmişti. Bu kadar mıydı yani?

"Neden buradasın" Güneş kaşlarını kaldırıp böyle bir soru yönelttiğinde karşısındaki umursamaz adam yine gülümsemişti. Sinir şey diye geçirdi içinden. Bu adam tam bir ego yığınıydı. "Cesur Bey'i bekliyorum küçük hanım ve burada çalışıyorum lütfen içeriye girin" Güneş bu duyduklarına inanamıyordu hayatında bu kadar umursamaz salak, bencil, kendini beğenmiş, ego manyağı bir pislik görmemişti. Avuçlarında tuttuğu bardağı daha da sıkı sardı. Şimdi elinden bir kaza çıkacaktı. "Sen" dedi. Sinirinden konuşamıyordu bile.  "Sen, sen, kim oluyorsun da bana böyle davranıyorsun. Ben o Cesur Bey dediğin kişinin kız kardeşiyim." dedi. Ayaklarını çocuklar gibi yere vurmak istiyordu. "Küçük hanım içeriye girin" Güneş artık kendini tutamıyordu. "Sensin o küçük" demesiyle elindeki suyu adamın kafasından aşağıya indirmesi bir olmuştu. Ayaklarını vura vura giderken arkasından bir gülme sesi duyuldu. "Sinir şey, hala gülüyor." diye diye gitti. Neredeyse ağlayacaktı. Ona böyle davranma hakkını kim vermişti ki?

CANLARIM GÖRDÜĞÜNÜZ ÜZERE HİKÂYEMİZE YENİ BİR KARAKTER KATILDI. ŞİRİN Mİ ŞİRİN, ÇOK YAKIŞIKLI BİR ODUN OLUR KENDİSİ :) RESİM TABİKİ ONUR'A AİT. ŞARKIYI DA DİNLEYİN MUTLAKA...

DUYGUSUZHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin