Facka

6.6K 353 10
                                    

Darby

Když skončily týmové hry, poslali nás na večeři. Jestli to teda byla večeře. Upřímně? Bylo to v tak tuhým stavu, že se do toho nechtěla ponořit ani ta blbá lžička.
Naštěstí měla Emily na chatce nějaké jídlo, Bůh ji žehnej, které jsme samozřejmě hned sežrali, takže nezbylo absolutně nic.
Díky Bohu, se mě nikdo neptal na ten cucflek, který jsem tak urputně schovávala pod mými modrými vlasy. Ale bylo to kurva těžký, protože jsme hráli běhačku a vlasy mi lítali až někde u prdele a musela jsem je furt srovnávat, aby někdo neměl kecy ohledně sexuality na táboře, kterou tu stejně všichni provozují.
Po 'vydatné' večeři jsem se dovalila k naší chatce a ač s nechutí jsem otevřela dveře a vstoupila. Viděla jsem pouze Aarona, ale ty další dva individua nikde nebyli. A jelikož má zvědavost nezná mezí musela jsem se zeptat:

"Kde je Eric?" Zeptala jsem se, ale  Danielem jsem se radši nezaobývala a celým svým srdcem doufala, že je co nejdál, v nejlepším případě někde ztracenej v lese nebo na druhé straně tohohle ostrova.

"Šel se sprchovat, prý tam chtěl být dřív než ty. Minule ti to prý strašně trvalo."

Protočila jsem oči a šla si lehnout na svou vrchní palandu. Jenže když jsem si na ni lehla něco se pode mnou pohnulo a já v důsledku toho zaječela a seskočila dolů. Než se ten dotyčný konečně vyhrabal zpod mých dek, už jsem věděla kdo mi v nich leží.

"Ty Idiote vypatlanej, já tě uškrtím. Proč mi do hajzlu lezeš do mojí postele?"

Všichni se začli řehtat, jak psychicky narušení. V tom jsem si všimla, jak Eric vyšel z koupelny. Vzala jsem si své oblečení, které už jsem si teď vždycky dávala na komodu vedle postele, aby se náhodou neopakovalo to co minule a vypálila do koupelny.

"Kurevníci zasraní." Křikla jsem se vší podrážděností v hlase a třískla dveřmi, div nevyletěli z pantu.

"Ale no tak, Puso, můžeš být ráda, že jsem byl zrovna ve tvojí posteli." Klid, Darby, tohle přesně chce. Chce tě vyprovokovat.

Jo, tak to se mu dost daří. Vysvlékla jsem se ze svého oblečení a vlezla si pod sprchu, ve které vždycky zapomenu na své problémy, ignorovala jsem pomalu ustávající smích v druhé místnosti a soustředila se jen na teplé kapky dopadající na mé tělo a modré vlasy splývajících po mých zádech jako vodopád. Začala jsem se mydlit kokosovým mýdlem, ale když jsem došla až ke krku tak jsem potichu sykla bolestí. Pořád tam mám ten cucflek. Což mě vede k Danielovi. Fajn, tak teď mě ještě otravuje i v koupelně, sice ne úmyslně, ale i tak otravuje. Zastavila jsem vodu, obalila se ručníkem, vyčesala vlasy ve kterých ještě pořád zůstalo trochu jehličí, z toho jak jsem byla na tom stromě. Aniž bych si to uvědomila má ruka vyletěla k mým rtům a přejela si po nich ukazováčkem. Sakra, co jsem to dovolila. Natáhla jsem si na sebe černé spodní prádlo s krajkou a na to fialové tílko a šedými upnutými kraťasy. Zapomněla jsem na značku na mém krku, svázala si vlasy do drdolu a odešla do pokoje.

Daniel

Ležel jsem na posteli a bavil se s klukama o našich týmech a který má největší šanci na výhru, když v tom vešla do pokoje Darby. Měla svázané vlasy do drdolu, ale asi si neuvědomila co jí krášlí ten její sametový krček. Aniž bych ji stihl nějak urazit předběhl mě Eric.

"Darby?"

"Hm?"

"Neřekla si, že si dneska měla společnost."

Darby prve nechápala, ale když sledovala naše pobavené obličeje, jak směrují k jejímu krku, hned ji to došlo, sáhla na gumičku a rozpustila si vlasy, které se jí rozprostřely jako clona po celých zádech a krku.

"I ty jedna." Zvolal jsem a všichni už jsme se smíchem váleli po zemi.

"Darby, víš že sexuální harašení je na táboře zakázáno?" Zeptal se s neustávajícím smíchem Aaron.

"Jdi do prdele, Aarone." Prskla na něj zlostně.

Eric, se postavil došel až k Darby, odhrnul ji vlasy a zadíval se na cucflek dokud ho Darby neodstrčila.

"Podle mých dosavadních znalostí je to velmi precizní práce, která by mohla krášlit krk naší spolubydlící asi už pět hodin." Zazubil se a dodal profesionálním hlasem: "A řekl bych, že to jen tak nezmizí."

Ericovi přiletěla na tvář taková facka, že to mlasknutí muselo být slyšet až někde v Maroku. Darby se otočila popadla svou koženou bundu a třískla dveřma.

"Řekl bych, že tohle ti taky jen tak nezmizí." Dodal zubící se Aaron.

"Au, vždyť jsem nic tak hrozného neřekl."

Protočil jsem očima, zvedl se z postele, nazul si boty a chtěl se jít vydat za Darby, ale někdo vletěl do naší chatky jako vítr a začal řvát, že se jde hrát flaška. A uznejme kdo by nešel? Darby, to zládne. Při nejlepším ji někde po cestě sežere medvěd a bude klid. Potichu jsme se sebrali a odcházeli z chatky směrem k lesu. Jaký Bambus vymyslel, že se bude flaška konat v lese?

CampWo Geschichten leben. Entdecke jetzt