Nesnáším ho

7.2K 369 4
                                    

Darby

Hned jak jsme vběhly do lesa, pádily jsme směrem ke klučičí budce. Najednou se z dálky ozvaly tři výstřely a klučičí smích. Se Sky jsme si vyměnily rychlé pohledy a schovaly se za nejblišší keř. Slyšela jsem pomalé našlapování a křupání malých větviček, ale nebyly to jen jedny páry nohou, ale dvoje. Vykoukla jsem z našeho úkrytu do půl hlavy a viděla vysmátého Daniela a po jeho boku Aarona.

"Puso, tvá láska je tady, vylez a nech se od ní střelit." Oba se začali ihned smát, jak pominutí. Idioti.

"Má láska, může jít rovnou do prdele." Teď jsme se zase se Sky rozesmály my dvě, ale ne moc nahlas aby nás neslyšeli ještě ostatní kluci, protože to už by bylo špatné. Potichu jsem se otočila na Sky a zašeptala:

"Sky, ty si vezmeš Daniela a já Aarona."

Rychle jsem vyhlédla abych věděla, jak na tom jsme. Kluci se pomalinku přibližovali, aby nebyli moc slyšet. Musela jsem ve vysvětlování pohnout dochází nám čas.

"Rychle se k nám blíží, takže, hodím tam kámen, který je trochu rozptýlí a pak na ně vyběhnem, až budou dávat nejmenší pozor. Souhlas?" Sky, pokývala hlavou na znak, že mi rozumí.

Sáhla jsem na kámen a hodilo ho jejich směrem, kámen dopadl na kůru stromu, která díky němu zaduněla. Aaron se chytil a otočil se za směrem náhlého hluku, jelikož nedával pozor, vyskočila jsem ze svého úkrytu a rychlostí blesku ho střelila světle růžovou kuličkou. Po mé levici se ozval další výstřel, ale když jsem se tam ohlédla neviděla jsem strefeného, Daniela nýbrž Sky. Rychle jsem vyběhla a schovala se za nejbližší strom, který jsem spatřila. Najednou se ozval strašný jásot, jak kluků tak i holek, nechápavě jsem se ohlédla kolem sebe a najednou jsem uslyšela hlas, který oznamoval, že už jsou ve hře pouze dva hráči. Já a Daniel. No do oslí prdele.

Daniel

Jsme už jen dva. Tohle dám.

"Ale no tak Puso, neschovávej se. Děláš to jen těžší stejně tě strefím."

Od kluků se ozval smích a od holek zlostné mručení. Ale žádná odezva od, Darby. Není až tak blbá. Škoda, kdyby se ozvala mohl bych ji jednoduše tref- něco se šustlo.
Rozhlížím se kolem sebe, ale nic nevidím. Fajn tak ještě jinak. Pomalým krokem jsem došel ke stromu, zbraň jsem si pohodil na rameno a začal šplhat. Usadil jsem se na nejtlustší větev a shlížel dolů. Pak jsem se podíval před sebe a málem jsem sletěl ze stromu. Do hajzlu.
Jak. se. tam. dostala?!
Na vedlejším stromě, asi pět metrů ode mne seděla Darby a myslím, že si mně asi taky všimla, protože rychle zalezla za strom jako by to byl její štít. Hm, něco mě napadlo.

Darby

Jak se sakra dostal, až tady nahoru?

"Kde jsou?"

"Nevím, nikde je nevidím." Začali se ozývat hlasy pod námi.

"Pět minut do konce hry, vyhrává ten tým ve kterém zbyde poslední hráč." Zařval někdo z vedoucích do megafonu.

Fajn, možnosti. Dolů nesmím, střelí mě. Vylézt výš, střelí mě. Sakra. Trochu jsem se naklonila abych věděla kde přesně je. Kurva. On tam není! Proč tam není? Kde je? Začala jsem panikařit. Rychle skloním hlavu abych se podívala jestli náhodou není dole. Nebyl. Otočila jsem se a-

"Ááááá." Spadla bych kdyby mě dotyčný stojící za mnou nechytl a nepřitáhl k sobě.

"Ahoj Puso, chyběl jsem ti?" Hodil po mně tím svým uličnickým úškrnem.

"Jak ses tu ksakru dostal?" Zeptala jsem se ho s údivem a rozhořčením v hlase.

"Přišel jsem tě zachránit. Kdybych tu nebyl už dávno by si spadla."

"Ale já padala kvůli tobě, ty cvoku." Rozkřikla jsem se na něj.

Pomalu se ke mně přiblížil a z milimetrové vzdálenosti mi smyslným hlasem zašeptal do ucha:

"Jseš strašně sexy, když se zlobíš."

Zachvěla jsem se. Musel si toho všimnout, protože se na mě, začal culit jak sluníčko na hnoji. Chtěla jsem se od něj odtáhnou, ale místo toho aby mě pustil si mě ještě víc přitáhnul k sobě. Parchant, jeden silnej, musí mít takový svaly? Když mi došlo, že proti němu nemám žádnou šanci přestala jsem se vrtět, zvedla hlavu a střetla se s jeho uhrančivým pohledem.
Ty si, ale blbá kráva proč si to udělala? Ty jeho oči. Mám jedinou slabost a to jsou hnědé oči. A hádejte jaké jsou jeho oči. Samozřejmě, že je musí mít hnědé! Parchant. Někdo mi to tam nahoře musí dělat schválně, jinak už to nemůže být normální, to by bylo moc náhod najednou.

Dívali jsme se navzájem do očí a byli jsme si tak blízko, že jsem cítila jeho teplý dech na mém líci. Byla jsem jako v transu a myslím, že Daniel na tom nebyl o moc líp. Pomalu jsme se začli přibližovat. Když se jeho rty dotkly mých byla jsem jako v nebi. Začal mně vášnivě líbat a já mu to horlivě oplácela. Když mě kousl do mého spodního rtu zavzdychala jsem a Daniel se nad tím do polibku ušklíbl. Ten Parchant, mi to dělá schválně! Takže válka. Zvedla jsem ruce, které jsem mu vpletla do vlasů za které jsem malinko začla tahat, pootevřela pusu a povolila jeho jazyku vstup do mých úst. Začala mezi námi válka našich jazyků. A já si to užívala. Sakra že jo. Jazykem jsem mu přejela po vrchních zubech a poté ho jemně kousla do spodního rtu. Jemně zasténal do polibku a já se nad tím vítězně zašklebila. To máš za to ty, Parchante. Někde v pozadí jako bych slyšela sirénu. Srát na sirénu. Jenže to by nebyl, Daniel kdyby mi to nechtěl oplatit, odtáhl se od mých rtů. Už jsem se chystala protestovat, ale začal mě líbat na krku.

"Bože." Zavzdychala jsem skoro neslyšně a instinktivně zaklonila hlavu na stranu aby měl lepší přístup k mému krku.

Jenže to Daniela vybídlo ještě víc. Otočil mě zády ke stromu a silou mne na něj přirazil, abychom náhodou nespadli a začal mi místečko na krku sát. Bylo to tak- No počkat cože?

"Konec hry, ven z lesa." Probudila jsem se z transu.

Ten Parchant. On mi udělal cucflek! Sáhla jsem si na krk. Au. Všiml si toho a nadhodil ten uličnický úšklebek. Proč to durt kurva dělá?!

"Ty Debile." Zasyčela jsem na něj.

Jen na mě mrkl a začal slézat ze stromu. On to nemohl udělat na nějakém méně viditelném místě, jak jinak. Musel to udělat co nejníž na krku, aby to bylo všem na očích. Povzdechla jsem si a rozpustila vlasy, co nejvíc si je hodila na místo pulzující od jeho polib- Ne, sakra. On mě líbal. Darby, ty si tak blbá, proč ses nechala líbat. A ještě od něj. Plácla jsem se do čela a začla pomalu slézat dolů. Tam už na mě všichni čekali. "Jelikož to skončilo remízou musíme udělat brzy rozhodující kolo. A..." Dál už jsem neposlouchala, protože do mě šťouchla Sky.

"Jak to, že si ho netrefila nebo on tebe?" Zeptala se mě nechápavě.

"Neviděla jsem ho. Všimla jsem si ho až když zazněla siréna."

Sky mi to samozřejmě nevěřila, ale dál to nerozebírala, protože pochopila, že ze mne nic nedostane.

"Běžte se zařadit k ostatním, zahrajeme si týmové hry, aby jste si nasbírali nějaké body a seznámili se s ostatními." Všichni začli odcházet na Dereckův povel.

Přidala jsem se ke Sky s Emily a pospolu jsme odcházely k hřišti za ostatními, jenže abychom prošly musíme jít kolem Daniela stojícího s dalšími idioty. Super. Zatímco já se na něj mračila, jemu na tváři pohrával vítězoslavný úškrn.
Prostě debil. Aniž bych se otáčela jsem na něj zvedla prostředníček čímž jsem si vysloužila jeho upřímný smích a otázky nechápajících kluků. Tohle ti teda nedaruju, slibuju ti, že tohle sis fakt totálně a jednoduše posral.

CampKde žijí příběhy. Začni objevovat