Láska Na Hranici Šílenství - 75. část

595 67 20
                                    

,,Klidně," uculila se Saki a roztočila flašku znovu. Jenže tentokrát ukázala na mě. Povzdychl jsem si a sundal si tričko.

Usmál jsem se a pohladil ho po ruce. "Jsi krásný." Šeptl jsem mu do ouška.

,,Ty taky," broukl jsem a roztočil flašku. Která ukázala na Masaa.

Uchechtl jsem se a.. sundal si ponožky. "Tak jedeme dál." Uculil jsem se a roztočil to. Flaška ukázala na Saki.

,,To se ti to vymstilo," uculil jsem se, ale to mě přešlo, když zatočila flaškou a ta ukázala na mě. Ponožky jsem neměl, tak jsem si musel sundat tepláky. Roztočil jsem flašku a ta ukázala na Karu.

Kara se usmála a jako já si sundala si ponožky. Pak to zatočila a zas to padlo na Saki. Hi hi.

Saki si sundala po tričku teď i ponožky a roztočila flašku. Znovu Masao. Jupí.

Zamrkal jsem. Já ale na rozdíl od nich mám vrstvu navíc. Opatrně jsem si sundal obvazy. Uhh. Aspoň se nebudu tak pařit a chvilku si moje kůže odpočine. Kara se lehce zamračila. "Ne že se o něco praštíš. Protože pak tě praštím já." broukla. Na štěstí ale neprotestovala. Tak jsem flašku zas roztočil a čekal na koho ukáže.

Flaška se točila a nakonec ukázala zas na mě. Jenže já už měl na sobě jen boxerky. Prosebně jsem mrkl na Masaa a doufal, že něco udělá.

Nenápadně jsem si sundal falešný ocas a podstrčil mu ho. Musel jsem se potuleně usmívat.

Vděčně jsem přijal ocas a dělal jsem, jako že jsem ho měl celou dobu. Sundal jsem si ho a po točení flaška ukázala na Karu.

Kara zrudla jako rajče a sundala si kalhoty. Po roztočení flašky to padlo na mě. Tak jsem si teda sundal tepláky a opět flašku roztočil.

Flaška ukázala tentokrát na Saki, která si taky sundala kalhoty. Takže jsme tu všichni čtyři byli ve spodním prádle. Saki roztočila flašku a já doufal, že neukáže na mě.

Všichni jsme napjatě čekali na koho flaška ukáže. V tu chvíli jsem asi věřil v boha. Flaška jen tak tak přejela mě a ukázala na Karu. Ta se statečně nadechla, přitáhla si nohy k tělu, objala je jednou rukou a druhou si sundala podprsenku. Takže ji kolena dokonale zakrývala. "Wau. To by mě nenapadlo." Uznal jsem a teď točila ona. "Díky."

Kara roztočila flašku a ta ukázala na . . . . . . . všichni jsme zatajili dech. Ukázala na Masaa. Potutelně jsem se usmál a čekal.

Úplně jsem zrudnul. Nic jiného mi nezbývalo... Dal jsem nohy co nejvíc k sobě a svlékl si boxerky. Rukama jsem se ještě k tomu zakrýval a probodl Karu pohledem. "Já za to nemůžu." Uculila se.

Zachichotal jsem se a culil se na Masaa. ,,Smůla zlato." Jenže úsměv je přešel, když ukázala flaška na mě. Sakra. Po Masaově vzoru jsem si sundal boxerky a zakrýval si intimní partie.

"Smůla kotě." Vyplázl jsem na něj jazyk a holky se zachechtali.

Roztočil jsem láhev, která ukázala na Saki. Ta si sundala podprsenku a zakryla se.

Saki točila a zas to ukázalo na mě. "Ehm... Už nic nemám." Uchechtl jsem se.

,,No tak to musíš nějak vykompenzovat. Třeba se odkrýt,"uculil jsem se.

"C-co?" Zamrkal jsem a koukl na holky, jestli je nenapadne něco jiného.

Obě holky přemýšlely, ale nic je nenapadalo. ,,Já nevím Masao. To je jediný, co mě napadlo."

Láska Na Hranici ŠílenstvíKde žijí příběhy. Začni objevovat