Láska Na Hranici Šílenství - 39. část

887 100 4
                                    

Když nás vyfotila, zazubil jsem se a objal Masaa. ,,Kara, co ty chtít po my? My poslušní, Masao sice muset trošku učit, ale my zvládnout všechno," usmál jsem se a sedl si Kaře k nohám.

Kara ho podrbal mezi ušima a usmála se. "Kluci já fakt nevím. Leda že by jsi Masaa donutil, aby dělal roztomilého pejska a aby se nechal i s tebou fotit." Zazubila se a já ihned začal tiše couvat z místnosti. Ne, já se nechci fotit!!

,,Masao ty neutíkat, ty muset být poslušný. Když ty nebýt poslušný, já být smutný," zašeptal jsem a oči se mi zalily slzami. Hraně, ale přesvědčivě.

"Mmm... To je vydírání.." zabručel jsem a přitiskl se na zem. Mě se nechceeee...

Přiťapkal jsem k Masaovi a pohladil ho po zádech. Naklonil jsem se k němu. ,,Masao, když budeš hrát se mnou a necháme se fotit, bude tě čekat sladká odměna, až Kara odejde," zašeptal jsem a nadrženě mu zavrněl do ouška. Pak jsem si sedl a začal olízávat packy.

Z tohoto jsem ihned zrudl a musel ovládnout své nemravné myšlenky, abych neměl 'problém'. Ale i tak se mi nelíbí ta část s focením.. ahhh.. tak fajn. Hrdě jsem se pokusil do hraní roztomilého pejska a naklonil hlavu na stranu. K tomu jsem zvedl jednu packu a udělal psí oči. Kara si nás hned začala fotit. Ahhh... Proč je sestřička a ne paparazzi?!

Kara se usmívala a fotila nás. Tak jsem jí předváděl toho nejlepšího kocourka, jakého jsem uměl. Švihal jsem ocasem ze strany na stranu, stříhal ušima, olízával si packy a nebo jen nasadil takový nevinný výraz a začal vrnět. A občas jsem se taky jen protáhl a zasténal. Čímž jsem samozřejmě na Masaa vystavil svůj zadek.

Přetáčel jsem se na záda, dělal smutné kukuče, vyplazoval jazyk v předvádění hravého pejska ale... Když na mě Mari vystrčil zadek, neodolal jsem, ušklíbl se a plácl ho přes něj. V tu chvíli to jako naschvál cvakla Kara...

Zazubil jsem se, když mě Masao plácl přes zadek. Bylo to sexy. Už mě to ale nebavilo. Tak jsem se otočil na Masaa a nahnul se k němu. ,,Skočíme na ni a půjdem s ní na zem," broukl jsem a napjal se.

"Ale ale, a to pejsek skákat nesměl. Moc zlobivý Kocourek." Zazubil jsem se a přikývl.

Oba jsme se připravili a skočili na ni současně. Shodili jsme ji na zem a já si jí sedl na bříško. Nahnul jsem se k ní a s úsměvem jí zašeptal do ouška. ,,Ty fotky si necháš jen pro sebe nebo si tě podám a ukážu ti druhou stránku kočky," zavrněl jsem a odtáhl se.

Zatím co Mari poučoval Karu, já ji zabavil mobil a prohlédl si fotky. Musel jsem uznat, že byli hezké. No s tak jsem si je přeposlal. "Jasně Mari. Já bych to nikam nedala a ani neukázala." Usmála se na něj a pak se zamračila na mě. "Jestli jsi to vymazal, donutim tě prosit o to, abych tě vyfotila." Tomu jsem se zasmál a mobil jí vrátil.

,,To je dobře Karo," usmál jsem se. ,,Hmm, Masao, víš co mě tak napadá? Mohl bys mi Karu chvilku podržet?" zazubil jsem se a vstal. Rychle jsem došel pro kočičí ,oblek' a pak jsem se otočil na Karu a ďábelsky se usmál.

Hned co odběhl, byla Kara v mém sevření. A když se vrátil, ušklíbl jsem se zatím, co Kara vykulila oči. "To je nějaký nový fetiš nebo co?" Zkroutila se.

,,Hmm, myslím, že Masao by to popsal jako léčebná terapie," uculil jsem se a nasadil jí celý ,oblek'. Vypadáš skvěle Karo," zazubil jsem se.

Tomu, co řekl, jsem se musel zasmát a když už byla Kara kočička, uculil jsem se. "No Mari, ne že mi za ní utečeš. Je je hezká kočička." Uznal jsem. No a ona nafoukla tváře, zamračila se a založila si ruce na prsou. To bylo opravdu roztomilé a tak jsem jí vyfotil.

Láska Na Hranici ŠílenstvíWhere stories live. Discover now