Láska Na Hranici Šílenství - 60. část

738 85 9
                                    

"Vždy je to jen počmáraný papír.." pozvedl jsem obočí.

,,Ale co když," zasekl jsem se. Přeci jenom tady byli už před dvěma měsíci.

"Neboj lásko." Chytil jsem ho za bradu a políbil. Při tom polibku se uchechtla Kara a oboum nám dala pusu na tvář.

,,Tak . . tak dobře," broukl jsem a pevně o objal. Po chvíli mi bylo teploučko. Takže jsem usnul.

Musel jsem se uculil a s Karou jsme ho uložili do peřin. Já si ale kvůli přetrvávající bolesti hlavy lehl k němu a odpočíval hned po tom, co jsem snědl svou snídani. Kara si dala taky a tak jsme všichni leželi.

Přitulil jsem se na nejbližší zdroj tepla v okolí. Což byla k Masaově smůle Kara.

Kara se tiše uchechtla a ze srandy na mě vyplázla jazyk. Já jen pokrčil rameny, sundal si brýle a přitulil se k Marimu zezadu.

Z obou stran teploučko. To se mi líbilo, tak jsem spokojeně chrupkal. A zdálo se mi o nás. My s našimi dětmi a Kara s . . . přítelem?

Nevím jak Kara, ale já následoval Mariho příkladů a také po chvíli usnul.

Spokojeně jsem chrupkal až do rána, kdy mě probudil zvonek. Masao i Kara spali, tak jsem potichu vstal a šel se podívat, kdo zvoní.

Ucítil jsem jak mi najednou zmizelo teplíčko a tak jsem se přetočil na záda, nahmatal na stolku brejle, nasadil si je a otevřel oči. "Mm... Mari?" Šeptl jsem a promnul si krk. Až pak jsem si všiml, že tady není.

Otevřel jsem dveře a venku nikdo nebyl. Jen přede dveřmi ležel papírek, pokreslený jako ten, který donesl Masao. Rychle jsem zabouchl dveře a utíkal do ložnice.

Najednou se Mari přiřítil jako bouře. "Lásko opatrně." Napomenul jsem ho a vstal z postele.

,,Masao . . já . . ," zasekl jsem se a roztřeseně mu podal papírek. To už se probudila i Kara a rozespale se na nás podívala. ,,Co se děje kluci?"

Podíval jsem se na papírek a pozvedl obočí. "To je ten papír, co jsem ho včera donesl." Broukl jsem nechápavě.

,,Ne lásko," vzlykl jsem. ,Ten ležel před dveřmi. Masao . . .já mám strach."

Sedl jsem si zas na postel, jeho přitáhl k sobě, posadil si ho na klín a objímal. "Notak. Jsou to jen nesmyslné čmáranice. Určitě jen blbnou děti." Pokusil jsem se ho uklidnit.

,,Hele Masao . . . . . já bych souhlasila s Marim. Že bys to měl oznámit. Ne kvůli nějakým čmáranicím, ale hlavně kvůli Marimu. Potřebuje pocit bezpečí," broukla Kara

Koukl jsem na ní a pak na Mariho. Nakonec jsem přikývl. Bude to tak lepší, i kdybych to ohlásil jako sousedské obtěžování. Tak jsem tedy vzal mobil a zavolal na policii.

Když Masao vytáhl mobil, odsedl jsem si od něj a přitulil se ke Kaře a zavřel oči. Měl jsem hrozný strach.

Pousmál jsem se na něj a pak jsem celý hovor koukal na ten divný papír. Policie mi oznámila, že se po okolí pro případ porozhlédne a tak jsem poděkoval a zavěsil. "Tak a je to."

,,D-děkuju," vzlykl jsem a vlezl znovu k němu a pevně ho objal. ,,Měl jsem strach," špitl jsem. Byl jsem rád, že to Masao vyřídil. Snad už se to nestane.

"Dobrý lásko. Hlavně v klidu, ano?" Opatrně jsem ho stiskl a dal pusu na ouško.

,,Ano," broukl jsem. ,,Masao, je mi trošku zima."

Láska Na Hranici ŠílenstvíWhere stories live. Discover now