Poděkování

405 30 6
                                    

První příběh, který jsem o Avengers začala číst byl KATE od JoyMcGee, které se nebudu s jejím talentem moc nikdy vyrovnat. Je to holka s úžasným smyslem pro humor a s charisma, které se po sociálních sítích šíří jako spam. 

Proč to tu píšu? Protože to byl právě její příběh, který mě dokopal k psaní toho mého. Ležely jsme tenkrát se Steph na pláži a já jí povídám: ,,Víš ty co? Já taky napíšu příběh. A my dvě tam budeme jako superhrdinky! Jo a já tam budu spát s Kapitánem Amerikou, jo?"

No a za pár týdnů jsem plavala v moři a v podstatě jsem měla promyšlené všechny postavy. Jen jsem jaksi to neměla kam zapsat, uprostřed toho moře, že jo. A tak jsem se do toho skutečně pustila hned, jak jsem vylezla z vody. A s tím mým šnečím tempem jsem ten příběh psala přes rok. A víte co? Vám se líbil. A sposutě lidem se může zdát, že vás není moc, ale mě se zdá, že vás je celá hromada! Vždyť ten příběh byl psaný pro jednu jedinou osůbku... a v jeho rozkvětu bych vámi zaplnila kino sál. A vy jste četli, fakt jste to četli, komentovali, přidávali si mě na facebook a psali si se mnou... A to i přesto, že mi wattpad neustále mazal mezery mezi slovy apod. A já... já nevím, jak vám mám poděkovat, protože vám jsem tak moc vděčná a tak moc si toho vážím. Vás, kteří jste to četli i po mé několika měsíční pauze, vás, kteří jste ignorovali můj pravopis, vás, kteří jste mi psali názory na kapitoly, vás, kteří můj příběh sdílíte a posíláte dál, vás, kvůli kterým jsem si na mobilu musela vypnout upozornění na wattpad, protože mi každý den několikrát blikal a neustále mi vše spamoval... Miluju Vás za to lidi <3 

Možná ještě někdy napíšu nějaké pokračování, když bude zájem a možná ne. Ale určitě tu pro vás budu na různých sociálních sítích, kam mi můžete psát jakékoliv otázky ohledně příběhu, co se stalo mezi epilogem a poslední večeří, co se stalo po epilogu apod. Protože já to všechno mám v hlavě a co ne, to vymyslím a budu tu pro vás i po skončení příběhu. (Ask-domikolaj, fb-Dominica Smith, email - NikaSmith@seznam.cz) Pro ty, kteří to nevědí, v příběhu Život v teen filmu! Se popisuje, co Dominica a Steph zažívaly, když se vrátily do školy. Lehce tak můžete nakouknout do jejich života před i během Avengers-Šípy sympatií, i přesto, že hlavní zápletka je ohledně úplně jiných postav.

Tak tedy ještě jednou děkuji. Užijte si Nový rok. Užijte si celý rok 2017 a pište! A když nepíšete, tak aspoň čtěte. Je jedno jestli mé příběhy, příběhy někoho jiného nebo knihy, ale čtěte. Protože jen příběhy vám dovolí prožívat své sny, prožívat sny někoho jiného a přitom stát nohama na zemi pevněji, než kdy jindy. A víte co? Já svůj sen už žiji. To vy jste můj sen!

 To vy jste můj sen!

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
🎉 Dokončil/a jsi příběh Avengers-šípy sympatií [Dokončeno] (postupně editováno) 🎉
Avengers-šípy sympatií [Dokončeno] (postupně editováno)Kde žijí příběhy. Začni objevovat