Víc než sex

522 47 12
                                    

Rozhodla jsem se, že když mám dneska ty narozeniny a vy všichni jste si museli utrpět ten šok, že prázdniny skončily, tak vydám ještě jeden díl :D Tak snad tím aspoň trochu vykompenzuju ty neaktivní prázdniny :p :/


Jako kdyby se ztracená část mě vrátila. Obrovská, svalnatá a příjemná část mě. Už se Vám někdy stalo, že jste třeba několik dní, týdnů nebo dokonce měsíců, mysleli každou hodinu na jednu osobu? Vše s ní bylo spojené, vše vám jí připomínalo a vy jste ji nemohli vyhnat z mysli? 

     Tak něco takového se dělo mně, už od té doby, co jsem Steva poznala. Nešlo to, nemohla jsem si pomoct. A teď, když tu se mnou byl a hladil mě po tváři... nemohla jsem se toho nabažit. Leželi jsme na mé posteli, dívali se na sebe a on mě konečky prstů hladil po tváři, odhrnoval mi z ní vlasy a já nasávala jeho dotyk a energii, která  z něj sálala, jako houba. Steph s Clintem byli u Steph doma, potřebovali víc soukromí, než my dva. Nepotřebovali jsme sex, potřebovali jsme jeden druhého, to  vědomí, že jsme tu spolu. Nebo aspoň já. 

       ,,Na jak tu jsi dlouho?" zašeptala jsem a na chvíli přestala vnímat romantickou muziku linoucí se z rádia.

     ,,Doufal jsem, že odjedeš se mnou," pousmál se. 

Zvedla jsem koutky v lehký úsměv. ,,Ani jsem se letos nehlásila do školské rady," prstem jsem mu přejela po lícní kosti, ,,ale chvíli tu pobudeme, nevadí?"

Nechápavě zamrkal.

,,Rodiče budou mít výročí... smrti," poslední slovo jsem zašeptala. Vlastně poslední dvě. Slovo výročí se mi v tomhle kontextu vůbec nelíbilo. Sklopila jsem zrak. Tentokrát mě pohladil po tváři celou dlaní a tělem se posunul blíž ke mně. Objal mě... a já plakala. Zase. Ale on neucukl, nechal mě, abych ho pálila slzami. Mezi vzlyky jsem se snažila spáleniny léčit dotykem.


     Dveře cvakly, domů přišel Louis. ,,Dom?" zavolal a vešel do kuchyně. Zarazil se ve dveřích, Steve seděl na židli a jedl další výtvory mého pečícího záchvatu. Zbytek jsem zabalila abych ho odnesla Thomasovi na blížící se párty. Co s tím jiného? Steve se postavil a polkl. ,Ahoj," kývl na Louise. 

,,Čau," přikývl odměřeně a těkl pohledem na mě.

,,Steve a Clint přijeli na návštěvu, několik dní tu pobudou a pak se s nimi vracíme," vysvětlila jsem.

Louis se zamračil ještě víc. 

,,Půjdu si...," Steve začal pomalu couvat z kuchyně, ne vystrašeně, spíš nervózně, jako by měl dojem, že je navíc, ,,tamto... no...," nacouval do židle, prudce se otočil, ,,zkontrolovat telefon," přikývl rázně a prudce se otočil. Odešel z místnosti, mobil mu čouhal ze zadní kapsy.


   



Avengers-šípy sympatií [Dokončeno] (postupně editováno)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon